rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Успіх неодмінно прийде до вас, якщо ви докладете максимум зусиль. Не соромтеся продемонструвати впертість та інтелектуальні здібності. Якщо перед вами постане проблема вибору, слухайте внутрішній голос. Не намагайтеся виконати всю роботу самотужки – це зіпсує стосунки з колегами й позначиться на результаті.

У найближчі дні змініть оточення – хоча б ненадовго, якщо останнім часом ви перепрацьовували або втомлювалися більше, ніж зазвичай. Ви загрузли в буденності – це погано і для фізичного, і для психологічного здоров’я.

Ви будете сповнені енергії і готові до нових пригод, але пам’ятайте, що ваша свобода закінчується там, де починається свобода коханої людини. У середу не призначайте побачень.

Фінансова сфера не викликає занепокоєння. Середа і четвер підходять для укладання угод і досягнення компромісу з фінансових питань. Ці дні можуть стати переломними у сенсі кар’єрних перспектив.

Телець

Діліться досвідом, повертайте борги і завершуйте важливі проекти. Зосередьтеся на головному і не витрачайте сил на вирішення другорядних проблем. Бажано, щоб зростання вашої активності та підприємливості не перетворювалося на самоціль. Потрібно розуміти завдання і йти до його вирішення, а не замилювати очі. Ваші зусилля на роботі в четвер окупляться сторицею. Вівторок буде вдалий для спілкування, з’явиться шанс виправити старі помилки. Цього тижня загальнозміцнюючі процедури матимуть підвищений ефект. Якщо вас турбує проблема – час приступити до її вирішення. Можна спробувати новий лікарський засіб, але робіть це під контролем фахівця.

Через кохану людину плани доведеться коригувати. Не сприймайте це як особисту трагедію, можливо, вона і ви – жертви обставин. Зате з’явиться можливість присвятити більше часу собі. Фінансове становище – стабільне. Будьте обережні з новими знайомими, їхні обіцянки – далекі від реальності. Розраховуйте тільки на свої сили в бізнесі та кар’єрі.

Близнюки

Вам може здаватися, що все йде не так, як хотілося б, але насправді ви рухаєтеся до своєї мети. Не втрачайте віру. Можливі несподівані зміни у планах і навіть переоцінка цінностей. Ви ще раз переконаєтеся, що ваші почуття – взаємні. У вихідні змініть активну роль на пасивну і добре відпочиньте.

Період підходить для загартовування. Пам’ятайте, що рухатися вперед потрібно обережними кроками. Їжте більше овочів і фруктів, приймайте хороші аптечні вітаміни. Важливі щоденні прогулянки.

Ваше кохання – сильне та взаємне. Ваші мрії втілюються в життя. Вихідні проведіть разом із людиною, чиє товариство змушує ваше серце битися частіше.

У фінансовій сфері можна орієнтувати себе на високі досягнення. Можливий прибуток від виконаної у минулому роботи й вдалі угоди з хорошими перспективами. Ви популярні як професіонал.

Рак

Вас супроводжуватиме успіх у будь-якому починанні. У вихідні уваги вимагатимуть найближчі люди. У понеділок доведеться займатися нецікавими справами й розгрібати завали дрібних проблем. У вівторок не бійтеся відпустити ситуацію з-під контролю, тоді ваша проблема вирішиться успішніше. Цього тижня уникайте самолікування – особливо у випадках, коли йдеться про сильний біль або інші негативні симптоми. Нехай навіть ви впевнені, що знаєте все про стан свого організму, – зверніться до фахівців. Стосунки з коханою людиною будуть романтичні й сповнені довіри. Щоправда, найглибші таємниці розкривати не варто. Кохана людина може потішити вас пропозицією про спільний відпочинок.

Ймовірне поліпшення фінансового становища. Не проґавте подарунок долі. Не забувайте і відпочивати.

Лев

Фортуна буде на вашому боці, зараз – хороший період для розкриття потенціалу. Доводьте справи до кінця і не уникайте відповідальності. У суперечках з опонентами може народитися істина, якщо ви прислухаєтеся до їхньої точки зору. Змініть стиль спілкування – ваш гострий язик може болюче вдарити, зокрема, і найближчих людей. У вихідні особливу увагу приділіть вирішенню сімейних проблем. Будьте уважнішими до того, як ваші м’язи реагують на навантаження. Біль може виникнути у найнесподіваніших місцях. Якщо ви трохи подумайте, то побачите, що біль викликаний вашими необережними діями. Під час занять спортом виконуйте вправи правильно, в ідеалі – під наглядом інструктора. Ви легко притягуєте до себе протилежну стать завдяки жазі романтичних вражень і готовності ними ділиться. Тяга до розваг дозволить відволіктися від побутових проблем, але не втрачайте голову. У фінансовому плані тиждень досить вдалий, за винятком неділі, коли бажано не планувати серйозних покупок. Будьте обережні, коли щось оплачуєте через інтернет, можете потрапити на сайт-двійник.

Діва

Ваші плани починають реалізовуватися. Тільки не базікайте про це. Зосередьтеся на своїй цілі. Робота займатиме досить багато часу, і за значимістю вийде на перше місце. Своєю енергійністю ви зможете зміцнити позиції в бізнесі. Наведення порядку і створення комфорту вдома – важливе завдання.

Будьте обережнішими під час занять спортом. Особливо потурбуйтеся про суглоби, насамперед колінні, використовуйте спеціальні фіксатори. Якщо і з ними матимете неприємні відчуття – суттєво знизьте навантаження.

Ви – привабливі й відкриті, тому матимете успіх у протилежної статі. У п’ятницю побачення відбудуться вдало. У суботу вас ревнуватимуть.

У фінансовій сфері будьте терплячими – несподівана звістка може вивести вас з рівноваги. У суботу, схоже, доведеться працювати.

Терези

Імовірна різка зміна діяльності – не обов’язково зміна роботи, з’явиться інший проект або цілий напрям. Прийміть допомогу колег. Наприкінці тижня замість напруги прийде легкість, у справах відкриється друге дихання. Можна задуматися і над змінами в особистому житті. У вихідні можуть розкритися таємниці вашого давнього минулого.

Ваше самопочуття буде достатньо стабільним. Навантаження підвищувати не варто. Більше відпочивайте, гуляйте на свіжому повітрі, але не перенапружуйтеся, корисні ходьба та легкий біг. З усіма іншими видами спорту – окрім плавання – будьте дуже обережні.

Настає час повного порозуміння з коханою людиною. Ви просто світитеся від щастя. Ваші бажання вгадують і виконують. Насолоджуйтесь!

Перша половина тижня сповнена приємних несподіванок у фінансовому плані. Уникайте необдуманих покупок.

Скорпіон

Не так давно ви прийняли важливе рішення, і воно вже сприятливо впливає на ваше життя. Це – шлях, на якому вас чекає прибуток і успіх. У четвер дійте у залежності від обставин. У п’ятницю і суботу нічого не приховуйте від коханої людини, разом ви вирішите усі проблеми.

Ви схильні сумніватися, все перевіряти... Відчувши, що від цих перевірок ви тільки сильніше нервуєтеся або втомлюєтеся, скажіть собі: «Стоп!» Довіртеся своєму лікарю.

Особисте життя тішитиме. Кохана людина – ніжна, турботлива і виконує ваші бажання. Не приховуйте своїх почуттів. Вам пора бути разом.

З’являться додаткові джерела заробітку. Ви отримаєте прибуток.

Стрілець

Раптові кар’єрні злети трапляються нечасто, проте зараз їх можна очікувати. У середу знайдіть компромісне рішення у суперечках з родиною. У вихідні зможете зануритися в атмосферу відпочинку. У неділю будьте особливо обережні з новими ідеями, вони можуть виявитися оманливими.

Можливо, останнім часом вас дедалі частіше відвідують погані думки. Постійний поганий настрій може призвести до проблем із психічним і фізичним здоров’ям. Панацеєю стане спілкування з хорошими друзями. Головне – щоб вони були на позитиві й не вантажили своїми бідами.

Фортуна стає до вас прихильною. Хоча ваша непередбачуваність і чарівна, вона може стомити інших. Визначтеся зі своїми вимогами до коханої людини. Досить критики!

У середу ймовірна суперечка через фінансові питання з близькими. Але ви зумієте домовитися. П’ятниця – сприятлива для підприємницької діяльності. Понеділок – вдалий для ділових зустрічей.

Козеріг

У першій половині тижня налаштуйтеся на спілкування. Виступ перед масовою аудиторією принесе успіх і підвищить професійний престиж. У четвер не піддавайтеся смутку, інакше можете відчути себе знесиленими. У понеділок на вас налетять дрібні справи. Вівторок присвятіть аналізу своїх дій. Вдалий час для налагодження зв’язків із зарубіжними діловими партнерами.

Будьте обережнішими з молочними продуктами. Порівняно безпечним для вас є сир – у невеликих кількостях. Все інше на якийсь час викиньте зі свого раціону. Інакше різко підвищиться ймовірність виникнення проблем зі шлунком. Якщо у вас не все гаразд із нирками – варто відмовитися і від сиру.

Робота поглинає майже весь час, що може викликати невдоволення коханої людини. Хоча б у вихідні приділіть їй більше часу.

Ймовірні непередбачені витрати, не викидайте гроші на вітер, інакше в п’ятницю можливі втрати й не дуже райдужні зміни на роботі.

Водолій

У вас будуть шанси досягти успіху, якщо ви першими дізнаєтеся важливі новини. Багато справ вимагатимуть додаткових витрат і зусиль. Не бійтеся розлучатися з непотрібними речами і старими принципами, якщо буде можливість завести нові. У середу прислухайтеся до чужих порад. У вихідні відпочивайте у спокійній атмосфері.

Ваша розумова діяльність буде активною. Чого не можна сказати про фізичну. Тут імовірні травми. Не беріть у руки гострі, ріжучі та колючі предмети, остерігайтеся гарячого і не піднімайте тяжке.

На початку тижня наведіть лад у власних почуттях. Схоже, поруч із вами зовсім не той, хто вам потрібен.

Ваша працездатність обіцяє принести відчутний результат для кар’єри. У середу є шанс зміцнити становище з партнерами. У неділю добре відпочиньте.

Риби

Ваш погляд спрямований вперед, до якісних змін, не озирайтеся назад, інакше потрапите у сіті спогадів про минулі помилки. Знайдіть золоту середину між бажаннями та реальністю, вам допоможуть поради найближчих людей. У середу будьте обережні у висловлюваннях, бережіть свої і чужі таємниці. У п’ятницю у ваших руках може опинитися кермо влади – не станьте диктатором.

Зараз – ідеальний період для проходження обстежень. Ви отримаєте правдиві й повні результати. Спробуйте проконсультуватися з новим лікарем, який не знає ваші діагнози.

Адекватно оцініть стосунки з коханою людиною, якщо не хочете її втратити. Будьте оптимістичними, шукайте компроміс, тоді зможете досягти бажаної мети.

На початку тижня можлива короткочасна ділова поїздка, від якої багато чого залежатиме.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers