rss
04/30/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Консервапедія vs Вікіпедія: роз’єднання почалося!

Тільки я встиг подумати, що пора роз’єднуватися і створювати паралельні структури, вільні від задушливого впливу ліваків, як натрапив на паралельну Вікіпедію! Там начебто теж є все, але наголос робиться на суспільних науках. Так, в Консервапедії є стаття Cultural marxism. Вікіпедія ж вважає, що такого не існує, і пропонує статтю Cultural Marxism conspiracy theory.

Наскільки я зрозумів, культурний марксизм розширює підривну діяльність із капіталізму на всю західну цивілізацію і замість робітничого класу шукає опору в расових і сексуальних «пригноблених групах». Лінія ця йде від франкфуртської школи ліваків, які втекли у сонячну Каліфорнію з нацистської Німеччини. Ортодоксальний марксизм вважає, що революція – насильницька й відбувається у світі матеріального – зокрема, під час боротьби пригноблених у виробничих відносинах класів із класами гнобителів. Культурний же марксизм ставить собі за мету інфільтруватися в сферу культури, захопити систему освіти й поступово виростити нову людину, яка займе позиції в бізнесі, судовій системі, і т. д.

Це – довгий і складний процес, і в результаті нова людина вже просто не зможе зрозуміти політичних опонентів, і цим питання буде вирішено. Німецький студентський лідер Руді Дучке змалював цей сценарій і назвав його «інституціональним маршем». Схоже, це – саме те, що ми зараз спостерігаємо. З новими, сильно просунутими вперед людьми (з власними вимуштруваними дітьми, наприклад) вже неможливо знайти жодної спільної бази. Однак, згідно з Вікіпедією, все це – просто конспірологія, до того ж, з домішками антиceмітизму.

Автор: Дмитро Гаранін

Джерело: (https://kontinentusa.com)

Суд вирішив, що Мадігана не можна покарати за використання «недобросовісної стратегії»

Чиказька поліція запустила сайт про викрадення автомобілів та залучила 40 копів до патрулювання

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers