rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Сприймайте себе та інших такими, якими вони є. Розпочаті у середу справи вдадуться, успіх принесуть зусилля в інтелектуальній сфері та роботі з інформацією. У четвер ви можете надмірно дратуватися через те, що все йде не так, як би хотілося. Будьте добрішими до найближчих людей. Непередбачуваним буде спілкування з протилежною статтю.

Будьте уважнішими при виборі заспокійливих. Необхідність прийому препаратів повинен визначити лікар. Важливо, щоб медикаменти не викликали загальмованості або сонливості. Ви повинні зберігати ясний розум, інакше можете потрапити у біду.

Доброзичливість коханої людини, її увага позитивно впливатимуть на ваш настрій. Не сприймайте лестощі як належне.

Не підводьте колег і ділових партнерів, обіцяючи нездійсненне. Це – хороший спосіб відлякати вигідних клієнтів. У четвер можливі фінансові надходження.

Телець

Проблеми емоційно вимотали вас, створіть собі комфортну атмосферу, спілкуйтеся з приємними людьми. Ваші плани починають реалізовуватися. Робота потребуватиме багато часу. Активністю ви зможете зміцнити свої позиції. Створення комфорту вдома – важливе завдання.

У найближчі дні можуть з’являтися набряки – на ногах, руках, навіть на обличчі. Стежте за питним режимом. Перейдіть на чисту, негазовану воду; знизьте кількість спожитої солі – вона здатна затримувати рідину в тканинах. Якомога більше рухайтеся. Досить прогулянкового кроку.

Пік вашої емоційності і непорозуміння у стосунках – позаду, можна розслабитися. Не маніпулюйте обранцем.

Четвер – хороший для фінансових починань. Субота – вдала для походу магазинами. У вівторок небажано займатися банківськими справами.

Близнюки

Ловіть момент, працюйте на свій успіх. У вашій кар’єрі й особистому житті настав продуктивний період. Поспішайте реалізовувати свої потаємні мрії. У середу контролюйте свої емоції. Навіть якщо вони будуть позитивними, не втрачайте голову. На вас чекають кохання й незабутні побачення.

Якщо ви пригнічені, не чекайте, що організм працюватиме, як годинник. Поверніть собі оптимістичний погляд на речі. Щодня відзначайте, що відбувається хорошого. Порадуйте себе – виконайте свою мрію. Якщо зрозумієте, що не даєте собі раду, – зверніться за допомогою до фахівців.

Вас можуть відвідати занепадницькі настрої, хоч у розпалі пристрасний роман. Незабаром ваше особисте життя заграє всіма барвами.

На вас чекають прибуток і вдалі бізнес-проекти. Працездатність, творчий підхід принесуть результати у вигляді заохочення або збільшення зарплати. У середу можливі фінансові надходження.

Рак

Використовуйте плідний період. Успіх у справах може багато в чому залежати від ваших організаторських здібностей, хоча навряд чи справа владнається без конкурентної боротьби. Максимально використовуйте позитив четверга. У суботу усамітнення дозволить розкрити творчий потенціал.

Ваше меню має бути ретельно збалансованим – інакше не уникнути проблем зі здоров’ям. Підраховуйте кількість калорій, а також співвідношення у раціоні білків, жирів і вуглеводів. Зверніться за порадою до дієтолога.

На найближчий тиждень – найсприятливіший прогноз для кохання. Пора прискореними темпами розвивати стосунки з обранцем. Вас справді кохають.

Найнапруженіший день – середа, можливі марні витрати і зайва метушня. П’ятниця – сприятлива для особистих і сімейних покупок.

Лев

Більше часу проводьте у компанії друзів і коханої людини. У другій половині тижня можливий компроміс без шкоди для ваших інтересів. Імовірне прийняття позитивних рішень, які визначать ваше найближче майбутнє, будьте активнішими та принциповішими. Цілком ймовірно, що вам доведеться займатися питаннями здоров’я та освіти.

Зараз ви уразливі перед інфекціями, які передаються повітряно-крапельним шляхом. Для зміцнення імунітету попийте комплексні вітаміни. Більше часу проводьте на свіжому повітрі, одягнувшись за погодою.

Вплинути на складну ситуацію на любовному фронті допоможе терпіння. Не звинувачуйте обранця у неуважності. Вас, швидше за все, перевіряють.

Матеріальні питання можуть бути болючими, вам буде потрібна допомога. Не переоцінюйте фінансові можливості. І не влазьте у кредити.

Діва

На вас чекають приємні зустрічі з цікавими людьми. Можуть налагодитися взаємини з дітьми та сусідами. Сприятливий час для набуття знань. Суперечки з бюрократами та паперова тяганина у вівторок можуть затягнутися. Допомога друзів у четвер буде дуже своєчасною. У п’ятницю побутова техніка може неприємно здивувати. У неділю пам’ятайте, що любовні пригоди бувають небезпечними.

Ваш організм – не в кращій формі. Тримайтеся якнайдалі від конфліктів. Не соромтеся просити про допомогу; вдома більше відпочивайте.

Ви відчуваєте, що ваш обранець – найправильніший вибір, і в четвер переконаєтеся в цьому. Поговоріть відверто, кохана людина підтримає ваші почини.

Можливо, ви занадто переоцінили свої можливості, і ваш гаманець спорожнів. Середа – найнапруженіший день на роботі. Не спізнюйтеся на ділові зустрічі.

Терези

Не зациклюйтеся на минулих досягненнях, долайте новий рубіж. Витрачені зусилля повернуться сторицею. Настає період кар’єрного зростання. Якщо не розпорошуватися на дрібниці, то можна навчитися багато чому з того, до чого лежить душа. Вдалий час для початку роману.

Ви можете застудитися, якщо не почнете зважати на погодні умови. Зараз не так небезпечне переохолодження, як перегрів. Для профілактики можете приймати вітаміни. Не перестарайтеся, бо замість покращення можете отримати алергію.

Вдалий тиждень, щоб закохуватися і змінюватися. Вами будуть захоплюватися і говоритимуть компліменти.

У середу не призначайте важливі зустрічі й не укладайте договори. Не забудьте подбати про оновлення гардеробу.

Скорпіон

Чим чіткіше ви розпишете плани важливих справ, тим простіше буде все здійснити. Не дозволяйте, щоб хтось змінював ваші наміри. Час звільнитися від зайвого й спілкуватися з тими, кого ви справді цінуєте. Складна життєва ситуація вирішиться на вашу користь.

Якщо ви хвилюєтеся з приводу стану свого організму – зараз можна пройти обстеження. Результати будуть точними. Доречна профілактика захворювань – вона допоможе уникнути проблем у майбутньому.

Ви кохаєте – і це взаємно. На вас чекають романтичні зустрічі, що дозволять вилити свої почуття і відчути щастя.

На вас чекає прибуток і дуже вигідна пропозиція про нову роботу. Все це позитивно вплине на життєву ситуацію і допоможе вирішити кілька проблем.

Стрілець

Схоже, вам хочеться новизни, ось ваша підсвідомість і підкидає нове сприйняття звичних речей і знайомих людей. Ви зараз, як ніколи, проникливі, використовуйте цей стан для прояснення загадок свого життя. Ви можете здивувати друзів несподіваною поведінкою.

Тиждень – дуже травмонебезпечний, будьте надзвичайно обережними при контактах із важкими, гострими, гарячими предметами. Уникайте ситуацій, які можуть закінчитися проблемами; не готуйте самі їжу, утримайтеся від ремонтних робіт.

Сором’язливість додасть вам особливої привабливості й принесе багато приємних миттєвостей. П’ятниця і субота – найкращі для побачень.

У понеділок незаплановані кошти будуть вельми доречними. Витратьте їх на себе. У вас може скластися враження, що доля продовжуватиме балувати вас, це може бути помилкою.

Козеріг

Основними подіями можуть стати справи, пов’язані з сім’єю і домом. Вдома ви може прагнути поміняти місцям все. Будь-які зміни хороші лише в розумних межах. Не вирішуйте все самі. Протягом тижня ви зможете усунути будь-який конфлікт на роботі, долучившись до спільної справи.

Зверніться до лікаря, поки проблема не стала серйозною і дорогою. Зволікання не піде на користь.

У середу не розповідайте про своє особисте життя, це може стати ґрунтом для пліток. Бережіть своє щастя від сторонніх очей.

Понеділок – сприятливий для укладення угод. Друга половина тижня – стабільна, проте фінансових надходжень не передбачається. Купуйте тільки найнеобхідніше.

Водолій

Зустрічі й нові знайомства будуть плідними, хоч і не відразу. Цього тижня варто закласти фундамент для важливих змін в особистому житті. У четвер вам, схоже, доведеться доводити, що ви на багато що здатні. У незрозумілій ситуації будьте тактовними.

Вас можуть турбувати ноги. Імовірні травми ніг, аж до переломів. Будьте обережні. Не соромтеся звертатися до лікаря, якщо ситуація виходитиме за межі норми. Корисні ванночки для ніг із морською сіллю.

Ваші стосунки зазнали змін у кращу сторону. Задумайтеся над рішучим життєвим кроком, але не поспішайте. Дозвольте обранцеві проявити ініціативу.

Матеріальне становище стабілізується ближче до кінця тижня. У п’ятницю можете отримати вигідні ділові пропозиції. Не поспішайте. У вівторок не беріть із собою великих сум, будьте обережні з онлайн-покупками.

Риби

Сприятливий тиждень для переходу до нового виду діяльності, змін у кар’єрі. Ви здатні побудувати складну комбінацію заради досягнення мети. Завзятості повинно вистачити, але результат може розчарувати. У понеділок робіть тільки те, що виходить само собою. У п’ятницю вам під силу подолати будь-які труднощі. У неділю не критикуйте найближчих людей.

Ви можете захворіти. На ваш погляд, нездужання не вимагає уваги лікаря. Однак займатися самодіяльністю зараз не варто. Може виникнути конфлікт між ліками різних груп – і ви спровокуєте проблему, набагато серйознішу, ніж та, яку намагалися вирішити.

На початку тижня можлива цікава зустріч із дуже приємною людиною. Не поспішайте розкриватися, спочатку придивіться, а раптом щось змусить вас насторожитися.

У середу не реагуйте на заздрість і лестощі, це може сплутати плани. У суботу не витрачайте зайвого на розваги. У вівторок будуть вдалими переговори, ви зможете наполягти на своєму.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers