rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Greyhound Lines проти адміністрації Байдена
Title 
 Фото: Wikipedia

Одна з найбільш огидних речей в адміністрації Байдена полягає в тому, що, незважаючи на те, що вона постійно примножує обмеження через COVID і ускладнює життя американцям, її абсолютно не турбують хвороби, які ринули через кордон разом із нелегалами, яких Байден неконституційно впускає в країну. Однак генеральний директор Greyhound Lines вимагає, щоб принаймні її працівники та інші пасажири були захищені від COVID, яким заражені багато нелегальних іноземців, котрих перевізник змушений перевозити.

Із самого початку своєї кампанії Байден використовував уханьський вірус як зброю проти Трампа. Поінформовані й розумні люди дуже швидко зрозуміли, що Трамп із надзвичайною швидкістю просувається до створення системного підходу для боротьби з вірусом (маски, апарати штучної вентиляції легень, тимчасові лікарні і т. д.) і стимулює вчених, аби вони могли швидко розробити вакцину від вірусу. З іншого боку, є Фаучі, котрий говорив усю нісенітницю, яка приходила йому в голову, лякаючи людей і часто блокуючи зусилля Трампа. Заодно з ним були і ЗМІ, які боролися з будь-яким лікуванням, якщо його підтримував Трамп (особливо з гідроксихлорохіном). Байден, незважаючи на свій послужний список, 47 років некомпетентності, обіцяв зробити все краще, ніж робив Трамп.

Опинившись у Білому домі, Байден, а з ним – і Фаучі заявили, що Америка буде дисфункціональною протягом декількох місяців або років, що ми будемо носити маски нескінченно довго, і що навіть вакцинація не поверне життя у нормальне русло. Адміністрація також переслідувала губернатора Флориди Рона ДеСантіса, який ніколи не закривав свій штат, в результаті чого померлих було менше, ніж у заблокованих штатах, але при цьому економіка Флориди не завалилася.

Коли губернатор Техасу Грег Ебботт оголосив, що повертає штат до нормального стану, при цьому громадянам дозволено на свій розсуд визначати рівень індивідуального захисту, а губернатор Міссісіпі також полегшив обмеження в своєму штаті, Байден оголосив, що ці південні штати є «неандертальцями». І, звичайно ж, демократи прийняли законопроект на 1,9 трильйона доларів нібито для стимулювання економіки (але тільки 9% коштів підуть американцям, а решта піде на непотрібні витрати демократів).

Ясно, що для Байдена та демократів уханьський вірус має велике значення. Якщо ми не поступимося вимогам уряду, то всі помремо.

Але це – не той випадок, коли йдеться про латиноамериканців, яких Байден неконституційно пропускає через кордон. (Його дії є неконституційними, адже його роль як виконавчої влади полягає у забезпеченні дотримання американських законів, а не в оголошенні за допомогою указу про те, що стосовно імміграції в Америці не діють закони).

Виявляється, коли йдеться про нелегальних іноземців, адміністрація Байдена відмовляється від будь-яких спроб діагностувати, чи заражені вони вірусом:

The Washington Examiner повідомляє, що прикордонний патруль і Міністерство внутрішньої безпеки не проводять тестування на COVID нелегальних іноземців та їхніх дітей. Чому? Навіть якщо вони дали позитивний результат, «вони не можуть повернути назад дітей і деякі сім’ї». Депортувати можна дорослих, але дітей і людей із дітьми не можна.

Прикордонному патрулю забороняється поміщати в карантин нелегальних іноземців із вірусом. Examiner повідомляє, що їх закликають передати іноземців «місцевим системам охорони здоров’я».

Хоча нелегальні іноземці не проходять тестування, це не означає, що вони не хворі. За словами одного з працівників лікарні в Аризоні, майже всі нові випадки зараження COVID у лікарні – це нелегальні іноземці. І це звучить правдоподібно. Коли востаннє демократи відкривали південний кордон, нелегали з менш розвинених країн принесли із собою хвороби, від яких американці майже повністю позбулися: туберкульоз, кір, кашлюк, свинку, скарлатину, бубонну чуму.

Тепер ми можемо додати у список і уханьський вірус.

Проте є одна яскрава пляма на похмурому імміграційному пейзажі – Девід Ліч, президент і генеральний директор Greyhound Lines, котрий заявив Міністерству внутрішньої безпеки, що його компанія-перевізник не перевозитиме нелегальних іноземців, які не були протестовані або не пройшли карантин:

«Нашим головним пріоритетом є безпека наших співробітників і пасажирів», – написав Девід Ліч із Greyhound у листі, надісланому минулого тижня міністру внутрішньої безпеки Алехандро Майоркасу.

«Нам потрібні гарантії, що всі затримані, звільнені ICE, мають доказ негативного результату тесту на COVID-19, подібний на докази, необхідні для пасажирів міжнародних авіаліній, які прибувають у порти в’їзду в США. Greyhound вже просить своїх клієнтів залишатися вдома і НЕ подорожувати, якщо вони погано почуваються або їм поставили діагноз COVID. Однак у мігрантів просто немає такого вибору, якщо уряд або їхні спонсори нікуди їх не можуть подіти на час карантину. Отже, для громадської безпеки вкрай важливо, щоб ICE забезпечила 100% гарантію того, що жоден звільнений, який, як можна розумно очікувати, їхатиме на автобусі Greyhound, не буде заражений COVID-19», - йдеться у листі Ліча.

Ось як ви це робите: ви змушуєте демократів підкорятися їхнім власним правилам. І якщо американців потрібно закривати у домівки і в карантин через те, що демократи використовують уханьський вірус як зброю, то з нелегальними іммігрантами треба чинити так само.

Автор: Andrea Widburg

Джерело: American Thinker
(https://www.americanthinker.com/blog/2021/03/greyhound_lines_stands_up_to_the_biden_administration.html)

Питання збереження історичної пам’яті Чикаго вирішують за зачиненими дверима

Влада Evanston планує виплатити чорношкірим мешканцям репарації

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers