rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Губернатор Техасу скерував національну гвардію і поліцію штату для протидії «політиці відкритих кордонів» Байдена

Губернатор Грег Ебботт оголосив про операцію «Самотня зірка», метою якої є «боротьба з нелегальною міграцією і контрабандою наркотиків до Техасу». За словами Ебботт, операція об’єднає Департамент громадської безпеки Техасу (DPS) з Національною гвардією. Він віддав наказ про розгортання повітряних, наземних, морських і тактичних засобів гарантування безпеки кордонів у районах із високим рівнем небезпеки.

«Криза на нашому південному кордоні продовжує загострюватися через політику адміністрації Байдена, яка відмовляється захищати кордон і сприяє нелегальній імміграції. Техас підтримує легальну імміграцію, але не буде співучасником політики відкритих кордонів, яка спричиняє гуманітарну кризу в нашому штаті, а не запобігає їй, і наражає на небезпеку життя техасців. Ми збільшимо кількість ресурсів і співробітників правоохоронних органів, необхідних для протидії цій кризі», – зауважив губернатор у письмовій заяві.

Ебботт видав наказ про розгортання військ після зустрічі з директором Техаського DPS, полковником Стівом Маккроу. Обговорювалися дві стратегії підвищення безпеки на кордоні.

Це оголошення було оприлюднене після масового збільшення кількості випадків незаконного перетину кордону з моменту вступу на посаду президента Джо Байдена у січні.

Раніше конгресмен-демократ Генрі Куельяр (штат Техас) оголосив, що співробітники прикордонного патруля затримали близько 10 тис. мігрантів у секторі долини Ріо-Гранде протягом тижня – з 24 лютого до 3 березня, повідомляє Breitbart Texas.

«До кризи на південному кордоні залишилося кілька тижнів, може, навіть днів. Бездіяльність – це просто неприпустимо. Наша країна наразі не готова справитися з напливом мігрантів у розпал пандемії», – зазначив конгресмен Куельяр у письмовій заяві.

У Браунсвіллі, штат Техас, міська влада заявила, що 6% мігрантів, яких відпускають у внутрішні райони США, мають позитивний результат тесту на COVID-19, повідомляє Breitbart Texas. Чиновник із Браунсвілл заявив, що у них немає повноважень перешкоджати тому, аби ті, у кого був позитивний результат тесту, сідали в автобуси для в’їзду у внутрішні райони США. Працівник на автобусній станції сказав Fox News, що вони не можуть просити пасажирів надати докази результатів тесту на коронавірус.

Куельяр додав: «Я закликаю адміністрацію Байдена прислухатися і співпрацювати з громадами на південному кордоні, які мають справу з напливом мігрантів».

Автор: Bob Price

Джерело: Breitbart (https://www.breitbart.com/border/2021/03/06/gov-abbott-deploys-texas-national-guard-state-troopers-to-counter-bidens-open-border-policies/)

Питання збереження історичної пам’яті Чикаго вирішують за зачиненими дверима

Влада Evanston планує виплатити чорношкірим мешканцям репарації

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers