rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Мільйон школярів Іллінойсу отримає щомісячну допомогу на харчування

Сім’ї цих учнів державних середніх шкіл протягом наступних кількох тижнів отримають поштою картки з коштами на харчування.

Таким чином за допомогою федеральної допомоги влада штату бореться з браком харчів, зумовленим пандемією коронавірусу.

Нагадаємо, у школах відновлюється навчання для більшості школярів CPS.

«Зараз у багатьох сім’ях є діти, які не мають доступу до їжі у школі. На жаль, багато дітей голодують», – розповіла Claudia Rodriguez, один із керівників Greater Chicago Food Depository.

Кошти школярі отримуватимуть через шкільні округи.

Діти, які мають право на безкоштовне харчування, стануть учасниками Pandemic Electronic Benefit Transfer (P-EBT). У програмі можуть взяти участь учні будь-якої школи, розташованої на території штату. Загалом учні понад 200 шкільних округів мають право на участь у P-EBT.

За словами чиновників, школярі, які стануть учасниками програми, отримають 450 доларів за той час, коли восени навчались у дистанційному режимі. Кошти будуть завантажені на картку для багаторазового використання Illinois EBT/Link. За допомогою цієї картки можна буде придбати лише товари, які відповідають вимогам SNAP.

«Вони можуть взяти цю картку і придбати їжу в роздрібних та продуктових магазинах у всьому штаті, тому, будь ласка, не викидайте ці картки», – зазначила Grace Hou, очільниця департаменту соціального забезпечення.

Державні чиновники закликають сім’ї подбати про те, щоб школа їхньої дитини мала дійсну адресу учня, аби картка змогла дійти до адресата поштою.

«Ми думаємо про голодних дорослих, які можуть залишитися без даху над головою або втратити роботу, але є багато сімей із дітьми, які потерпають від голоду», – додала Rodriguez.

Продуктові електронні картки почнуть надходити вже цього тижня.

Школярі, які відповідають вимогам програми і навчались дистанційно цього навчального року, матимуть право на додаткові кошти, які автоматично завантажуватимуться на їхні картки.

Питання збереження історичної пам’яті Чикаго вирішують за зачиненими дверима

Влада Evanston планує виплатити чорношкірим мешканцям репарації

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers