rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Автосвіт \ Україна презентувала в Туреччині унікальний всюдихід
Title 
 Фото: Ольга Будник, Укрінформ
Презентація всюдиходу SHERP в Анкарі

Снігоболотоход SHERP не має аналогів у світі. Про це повідомляє власкор Укрінформу.

«Приємно презентувати цей високотехнологічний продукт, який свідчить про розвиток науки, інженерної, дослідницької, конструкторської думки в Україні. Туреччина – це надзвичайно важлива країна регіону. Вона також може розглядатися як держава, де можна здійснювати збирання цих автомобілів, виходити з турецькими партнерами на треті ринки», – зауважив Надзвичайний та Повноважний Посол України в Туреччині Андрій Сибіга.

За оцінкою розробників, Туреччина – дуже перспективний ринок для експорту всюдиходів і вихід на ринки третіх країн.

«Ми впевнені, що наші всюдиходи будуть користуватися попитом серед рятувальних служб, служб обслуговування аеропортів, компаній, які обслуговують лінії електропередач, трубопроводи. Розглядаємо у перспективі Туреччину як хаб для виходу на ринок Близького Сходу та суміжних держав», – розповів представник компанії SHERP, відповідальний за продажі в Азійському регіоні, Олексій Опанасенко.

Снігоболотохід SHERP було розроблено та виготовлено в Україні, цей процес тривав 20 років. Нині компанія SHERP продає всюдиходи на всі континенти, оскільки аналогів за тактико-технічними характеристиками у світі немає. Всюдихід має кілька модифікацій. Презентована в Анкарі модель SHERP N1200 має вантажопідйомність 1200 кг, максимальну швидкість на суші – 40 км/год, на воді – 6 км/год., максимальний кут підйому – 35 градусів, дорожній просвіт – 1 метр, паливна автономність – 65 год, витрата пального – 5 л/год.

Hyundai замінить батареї понад 80 тисяч електрокарів

Ford розробив Mustang із двигуном на 760 «коней»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers