rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Ретельно аналізуйте події, опираючись на життєвий досвід і логіку. Не слухайте чужих порад. Утримайтеся від відкритої критики друзів і колег. Попереду з’явиться щось нове, воно обіцяє успіх і поліпшення фінансового становища. Ваші плани на вихідні можуть відрізнятися від планів вашої сім’ї.

Для вас зараз важливий міцний і тривалий сон. Багато проблем зі здоров’ям походять від того, що ночами ваш організм не має можливості відновитися. Лягайте спати об одинадцятій вечора. Подбайте про те, щоб вам було зручно відпочивати.

Не давайте приводу для пліток, бережіть свої стосунки від чужих очей. У вівторок можливі сварки через дрібниці. У другій половині тижня не ревнуйте кохану людину, а довіряйте їй.

Кошти у вас будуть, розпоряджатися ними треба мудро. Давати великі суми в борг, особливо без будь-яких гарантій, – це нечувана сміливість, якщо не дурість.

Телець

Тиждень обіцяє принести позитивні тенденції у багатьох справах. Свої наміри зберігайте у таємниці. Можливо, доведеться витримати нападки недоброзичливців. Середина тижня буде сповнена зустрічей та переговорів. У суботу виберіться у гості або запросіть когось до себе.

Ви можете хвилюватися з приводу свого здоров’я більше, ніж зазвичай. Краще сходити до лікаря, здати аналізи, пройти обстеження. Ви або упевнитеся, що всі органи працюють, як годинник, або побачите, що вчасно звернули увагу на проблему.

Жодного з’ясовування стосунків. Змініть стиль поведінки на загадково-інтригуючий, і побачите, як зміниться ситуація. Так ви отримаєте бажане набагато швидше.

Можливі фінансові надходження на початку тижня. Якщо ж вам здасться, що на роботі вам мало платять, то погляньте на ситуацію об’єктивно: кому зараз легко?

Близнюки

На вас чекають приємні події, любовні зізнання й побачення. Праця душі також приносить плоди, розвивайте свій внутрішній світ. Не пливіть проти течії, впіймайте хвилю удачі. І тоді можна будувати наполеонівські плани. Більшість з них здійсняться!

Влаштуйте собі кілька розвантажувальних днів. Відмовтеся хоча б від м’яса й алкоголю до кінця тижня. Перш ніж застосовувати метод виведення шлаків, проконсультуйтеся з лікарем.

Стосунки з коханою людиною вас окриляють. Ви «купаєтеся» в турботі та ласці. П’ятниця та неділя – найвдаліші для романтичних побачень.

На вас чекає успіх у фінансових справах. Будьте активні, довіряйте своїй інтуїції. Імовірні зміни в особистому житті, які зроблять вас заможнішими.

Рак

Остерігайтеся необдуманих слів і рішень. Не керуйтеся емоціями. Радійте успіхам близьких людей, влаштуйте сімейну вечерю. У п’ятницю займіться вирішенням важливих проблем. Вихідні присвятіть відпочинку.

Ви почуватиметеся дуже добре, здебільшого завдяки сильним позитивним емоціям. Можливо, ви закохаєтесь. Не втікайте від почуттів – вони наповнять вас позитивною енергією. Здійснюючи подвиги заради кохання, не забувайте про здоров’я – своє і людини, яку ви хотіли б назвати половинкою.

Цього тижня на вас може чекати несподіванка. Ви усвідомите, що жити не можете без коханої людини і зважитеся на серйозний крок. А якщо коханої людини ще немає, у вихідні сходіть у гості й розширте коло знайомств.

Тиждень обіцяє поліпшення фінансового становища. Вдало вирішаться професійні питання. У четвер ймовірні фінансові надходження.

Лев

Початок тижня – сприятливий для кар’єри та вирішення важливих справ. Можуть виникнути складнощі у діловій сфері. У вас вистачить сил дістатися до вершини успіху. Захищаючи свій авторитет, прислухайтеся до порад колег і керівництва. Другу половину тижня присвятіть відпочинку та поїздці за місто. У суботу можлива серйозна розмова з родичами, будьте тактовними.

Може з’явитися спокуса випробувати на собі нетрадиційні способи лікування. Період – не дуже сприятливий для експериментів. Якщо почуваєтеся не дуже добре – довірте своє здоров’я професіоналам.

Ви зможете уникнути кризи у стосунках із коханою людиною, якщо переступите через власні амбіції. Будьте м’якшими.

У деяких сферах ваші фінансові можливості будуть обмежені. Не хапайтеся за кілька справ одночасно, бо це позначиться на репутації.

Діва

Можливості, які відкриваються перед вами, тішать, але не демонструйте перевагу перед колегами. У вівторок, схоже, доведеться мирити близьких друзів. Наприкінці тижня зустріч із новими людьми допоможе розслабитися. Тиждень – сприятливий для вирішення домашніх проблем.

Ймовірно, ваші очі потерпатимуть від підвищеного навантаження. Бережіть їх. Частіше моргайте – це не дозволить очним яблукам висохнути. Будьте обережними з косметичними засобами для повік. Зробіть компреси зі свіжих овочів або вологих чайних пакетиків.

Вас може почати безпідставно ревнувати кохана людина. Це – її проблеми. Поясніть: не вміє довіряти, може втратити.

Тиждень – стабільний у фінансовому плані, за умови, що ви не дуже захопитеся походами у магазини. У вівторок можете знайти нове джерело доходів.

Терези

Події на роботі будуть досить непередбачувані. На вас чекає досить важка робота, але ваші зусилля окупляться сторицею. Четвер – сприятливий для початку проектів. Ви можете стомитися, вирішуючи чужі проблеми. Залиште сили для своїх.

Можливо, ви вирішите скоригувати свій раціон – до прикладу, заміните каву на пуер. Якщо ви помітите схильність до набряків або зрозумієте, що п’єте занадто багато рідини – зверніться до лікаря.

Нестабільність у любовній сфері може вибивати вас із колії. Не прирікайте себе на домашню ізоляцію. Зустрічайтеся з друзями, активно спілкуйтеся не тільки зі своїм коханням.

Робота принесе прибуток і задоволення. Колеги та керівництво прислухаються до вашої думки. Можете розраховувати на премію.

Скорпіон

Тиждень буде успішним і прибутковим. Він ідеально підходить як для відпочинку, так і для праці. Не забувайте про кохану людину, вона надихне і порадує вас. Не робіть нічого через силу – все одно не вийде.

Вам необхідно якомога повніше оцінити стан свого організму. Незабаром ця інформація вам згодиться – для прийняття доленосного рішення. Не шкодуйте сил і часу. Відвідайте фахівців – бажано отримати висновок стоматолога, кардіолога, окуліста, здайте основні аналізи.

Більше часу проведіть тет-а-тет із коханою людиною. Та й у гості ідіть удвох. Не приховуйте ваші стосунки, якщо вони серйозні.

На вас чекає прибуток, ви укладете вигідну угоду, вирішите питання з нерухомістю. У вас почалася смуга везіння і в справах, і в коханні.

Стрілець

Вам згодяться передбачливість і вміння миттєво приймати рішення. Четвер – вдалий для навчання. У п’ятницю ділові переговори можуть бути вельми плідними. У понеділок ваші взаємини з керівництвом покращаться, вам можуть довірити складний проект.

Вашому тілу необхідний відпочинок. Присвятіть тиждень релакс-процедурам. Сходіть у СПА-центр – там вам підберуть програму. Вона може містити пілінг, обгортання, ванну зі спеціальними засобами, масаж.

Будьте м’якими й чуйними до коханої людини. Увага і такт допоможуть розтопити навіть льодяне серце. Зараз все – у ваших силах, будьте щедрими. У вихідні вірогідні романтичні побачення.

У середу та суботу імовірна понаднормова робота, яку оплатять вельми гідно. Вівторок може бути вдалим, особливо якщо вам раптово повернуть старі борги.

Козеріг

Спілкування і спільні проекти з діловими партнерами можуть займати більшу частину часу. Дзвінки, лавина інформації, переговори – все це вимагатиме чіткого плану дій, інакше можете не розрахувати свої сили. У вихідні влаштуйте зустріч із давніми друзями.

У найближчі дні будьте обережнішими з солодким. Обмежте його вживання до мінімуму. Інакше можливі неприємні несподіванки – від проблем із тиском до зубного болю. Було б непогано заглянути до стоматолога. Не зашкодить професійне чищення зубів, видалення зубного каменю, заміна пломб.

Коханій людині потрібні допомога, а не докори. Чи не занадто ви критично налаштовані? Романтичне побачення на вихідних розвіє погані думки.

З’явиться можливість для поліпшення фінансового становища. Будьте обережнішими, щоб шахраї не дізналися дані вашої банківської карти.

Водолій

Спробуйте налагодити взаємини з колегами, це створить позитивну атмосферу. Будьте чесними із собою та іншими. Субота обіцяє принести цікаві пропозиції.

Відпочивайте, інакше перевтома дасть про себе знати, можливо, навіть хворобами – від головного болю до алергічних реакцій на продукти. Лягайте спати не пізніше, ніж об одинадцятій годині вечора. Дозвольте собі відкласти всі справи, які не є терміновими. Вечори проводьте вдома.

У стосунках із коханою людиною може наступити гармонія, до якої ви давно прагнули. Не проґавте удачу, будьте відверті та вдячні.

На початку тижня доведеться виступати на нараді або симпозіумі чи вирушити у відрядження, що позитивно позначиться на фінансовому становищі. Витрати переважатимуть над доходами.

Риби

Час з’ясувати суть проблем і претензій, що накопичилися з боку керівництва. Подумайте про свої перспективи і, визначившись, починати спокійно діяти. У вас є шанс стати господарем становища. Творчий настрій у четвер дозволить здивувати свіжими ідеями друзів і колег. У середині тижня стосунки з близькими можуть бути не такими вже й безхмарними. До вихідних хмари розсіються, і ви чудово проведете час у сімейному колі.

Будьте максимально консервативним у всіх питаннях, які стосуються здоров’я. Жодних змін! На жаль, іноді ситуація розвивається так, що зберегти статус-кво неможливо. Ви знаєте свої проблемні місця, у вас є можливість підстрахуватися.

Імовірна зустріч із людиною, яка оживить у вас минулі спогади. Не забувайте, що все змінилося, зокрема, і ваше світовідчуття.

Фінансові проблеми відходять у минуле. У другій половині тижня ймовірні фінансові надходження.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers