rss
04/23/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Аналітика \ Кулеба запросив французький бізнес до участі у «Великому будівництві» та великій приватизації

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба під час робочого візиту до Франції провів зустріч бізнесради з представниками великого і середнього бізнесу і запросив їх взяти участь у «Великому будівництві» та великій приватизації в Україні. Про це повідомляє пресслужба МЗС.

«В наступні роки в Україні відкриваються величезні можливості, зокрема, у сферах будівництва, інфраструктури та енергетики. Президент України та уряд налаштовані на масштабне оновлення української інфраструктури, аби створити якісно нові можливості для розвитку нашої країни та міжнародної торгівлі», – зауважив міністр.

Дмитро Кулеба уточнив, що йдеться, насамперед про побудову та концесію доріг та мостів, концесію та приватизацію портів, модернізацію прикордонної інфраструктури, проєкти з електрифікації громадського транспорту, розвитку систем водопостачання, переробки сміття та ін.

Крім того, сторони приділили особливу увагу енергетичній сфері. Кулеба відзначив потенціал виробництва в Україні зеленого водню та синхронізацію нашої держави з курсом Європейської зеленої угоди, яка відкриває нові можливості у сфері відновлюваної енергетики.

Зазначається, що участь у раді взяли топменеджери компаній, які вже працюють або зацікавлені у реалізації бізнеспроєктів в Україні: Airbus, Air Liquide, Alstom, Crédit Agricole, Egis, RTE International, TOTAL Eren, Tryba Energy тощо.

Велике будівництво – це масштабний інфраструктурний проєкт, завдяки якому в короткі терміни у всій країні побудовано та реконструйовано сотні соціальних об’єктів і доріг.

Президент Вірменії вдруге відмовився звільняти главу генштабу

Коаліція з амінокислотами – проти COVID-19

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers