rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Діаспора \ Звернення Голови Консисторії УПЦ США щодо засобів застереження в духовному осередку - Митрополії Церкви в час пандемії коронавірусу

Дорогі брати і сестри у Христі:
Мир Вам!

Архієреї, священнослужителі та працівники Офісів Консисторії та увесь Духовний Осередок (Центр Митрополії) Української Православної Церкви США в Саут-Баунд-Бруку/Самерсет, штат Нью-Джерсі, докладають усіх необхідних зусиль, щоб забезпечити безпеку та добробут нашого духовенства, вірних, відвідувачів та працівників. Ми уважно слідкуємо за епідемією коронавірусу/COVID-19, та за ситуацією, яка постійно змінюється, а також за останніми новинами від Центру Контролю та Профілактики Захворювань (CDC) та державних установ і місцевих працівників охорони здоров’я.

Ми хочемо, щоб наші вірні та відвідувачі почували себе впевнено та комфортно, відвідуючи Духовний Осередок Української Православної Церкви США: Церкву-Пам’ятник Св. Андрія Первозванного, Українську Православну Богословську Семінарію Св. Софії, Український Культурний Центр, Цвинтар Св. Андрія Первозванного, Офіси Консисторії, Український Історично-Освітній Центр, Школу Українознавства, тощо. До цього часу ми завжди чітко дотримувалися усіх правил санітарії в місцях служіння та роботи, а тепер ми вводимо додаткові заходи перестороги, щоб духовенство, вірні, відвідувачі та працівники почували себе у безпеці.

Ми вдосконалили наш спосіб прибирання, додавши використання дезінфікуючих засобів у туалетах, кімнатах очікування, храмах, тощо.

Ми також розставили дезінфекційні серветки в усіх головних офісах консисторії, для їх вживання працівниками та відвідувачами. Взявши до уваги настанови CDC, місцевих органів охорони здоров’я та використовуючи власні процедури санітарії та прибирання, які ми ввели в дію, ми прагнемо зробити наш Духовний Центр безпечним середовищем для всіх.

Ми наполегливо закликаємо парафіяльні громади Української Православної Церкви США брати з нас приклад, забезпечуючи безпечне та чисте середовище у своїх парафіяльних храмах, офісах, залах, тощо.

Будь ласка, слідкуйте за офіційними повідомленнями у засобах масової інформації нашої Церкви стосовно розкладу або перенесення Реколекцій, Семінарів, Культурних Заходів тощо.

Ми молитовно просимо відвідувачів Центру Митрополії Української Православної Церкви США залишатися відповідальними людьми – вірними Церкви, дотримуючись настанов Собору Єпископів УПЦ США та Центру Охорони Здоров'я з Контролю і Профілактики Захворювань (CDC).

Ми сподіваємось, що заходи, яких ми вжили, полегшать будь-якi занепокоєння, які можуть виникнути у Вас, перед тим, як Ви відвідуватимете Духовний Осередок УПЦ США в Саут-Баунд-Бруку/Самерсет, штат Н.-Дж.

З молитвами,

+Даниїл,

Милістю Божою, Архієпископ та
Голова Консисторії

Заява до Дня спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя

Весно ж наша, Весно, що ти нам принесла? Випікання жайворонків на заняттях з Народознавства у 6-7 класах Рідної Школи міста Детройт

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers