rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Паппас: «Рада округу Cook прийняла постанову для забезпечення прозорості TIF-витрат»

Рада уповноважених округу Cook ухвалила розпорядження, яке збільшить розкриття інформації у районах, де застосовується такий метод державного фінансування як TIF (відкладені податкові платежі). Про це заявила скарбник округу Cook Марія Паппас.

Рада схвалила поправку до Debt Disclosure Ordinance (Постанова про розкриття боргової інформації), яка дозволяє офісу скарбника збирати життєво важливі фінансові дані для 547 найважливіших податкових округів та публікувати їх на Cook­countytreasurer.com. Постанова надасть платникам податків можли­вість перевірити, як і на кого було витрачено кошти TIF. Ця інфор­мація також буде розміщена на Cook­coun­ty­treasu­rer.com, де платники податків зможуть її переглянути й завантажити. Папас запропонувала цю ідею раді та допомогла скласти текст постанови.

«Рада округу застосувала новаторські заходи, які стосуються прозорості, коли у 2009 році на моє прохання прийняла Debt Disclosure Ordinance», – зауважила Папас. «Я вдячна раді за те, що зробила те ж із TIF».

Автори постанови – уповноважені ради John P. Daley (11-й округ) і Larry Suffredin (13-й), співавтори – Alma E. Anaya (7-й), Luis Arroyo Jr. (8-й), Dennis Deer (2-й), Bridget Degnen (12-й), Bridget Gainer (10-й), Brandon Johnson (1-й), Bill Lowry (3-й), Donna Miller (6-й), Stanley Moore (4-й), Sean M. Morrison (17-й), Kevin B. Morrison (15-й), Peter N. Silvestri (9-й), Deborah Sims (5-й). Два уповноважені проголосували проти: Frank J. Aguilar (16-й) і Scott R. Britton (14-й округ).

В окрузі Cook на 444 TIF-райони у 96 муніципалітетах минулого року надійшло понад $1,3 млрд доходів від податку на майно, або 8,4% від усіх отриманих податків на суму $15,6 млрд.

Наступник Мадігана пішов у відставку – після трьох днів роботи

Шановна Українська Громадо!

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers