rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Вперед – до об’єднання Республіканської партії

Згідно з опитуванням Quinnipiac University Survey, 75% респондентів-республіканців хочуть, аби колишній президент Дональд Трамп відігравав значну роль у Республіканській партії. 87% республіканців заявили, що, на їхню думку, не можна позбавляти Трампа можливості у майбутньому балотуватися на виборах.

Переважна більшість республіканців не хочуть відмовлятися від програми президента Трампа – то як же нам зробити так, аби 75 мільйонів людей були задоволені й зберегти партію цілою? Республіканській партії необхідно прийняти те, що декларує Трамп, навіть якщо вони не підтримують його самого.

Ми підтримуємо:

низькі податки;

легальну імміграцію;

прикордонну стіну;

менше уряду;

менше обмежень;

ідею «Америка понад усе».

Ми проти:

урізання фінансування поліції;

міст у вогні;

знесення пам’ятників.

Завдяки президенту Трампу наша партія спостерігала за відродженням штатів «Іржавого поясу» та зростанням робочих місць на виробництвах. Ми залучили до своїх лав «синіх комірців», працівників добувної промисловості, більше афроамериканців, латиноамериканців, геїв і тих, хто вірить у важливість Другої поправки. Республіканській партії необхідно працювати, аби продовжувати досягати результатів і залучати людей до своїх лав.

Більшість із нас розуміють, що завдяки втручанню третьої сторони демократи здобуватимуть перемогу на кожних наступних виборах. Але коли представники республіканців роблять заяви, на кшталт тих, які вони зробили недавно, важливо відзначити, що саме така риторика ще більше розколює партію. Ми повинні мати на увазі: більшість республіканців досі цінують те, що президент Трамп зробив для цієї країни.

Наразі правда полягає у тому, що ті члени партії, які критикують людину, яка принесла нашій країні позитивні зміни, викликають подив у більшості республіканців. Вони відмовляються від напрямку партії, який було задано Трампом, оскільки за довгий час звикли бути у меншості й досі вважають, що в цьому і полягає їхня роль. Водночас програма Трампа показує себе вкрай успішно: нижчі податки, відносини з Китаєм, прикордонна стіна, успіхи в економіці, скасування непотрібних правил, стратегія стосовно Близького Сходу й багато іншого.

Ліві висміювали всі його прагнення. Але Трампу подобалося перемагати, і 75 000 000 виборців теж. Це – не культ особистості, як думають його недоброзичливці. Це стосується політики й конкретних результатів. Результатів, які засмучують багатьох глобалістів з істеблішменту з їхніми прибутковими операціями з лобістами та іншими особистими інтересами.

Республіканській партії необхідно усвідомити ті проблеми, якими «харчується» корупція у Вашингтоні, і негайно взятися за них. Коли уряд досягає таких розмірів і діє тільки у своїх інтересах, він стає єдиним організмом. В організмів є імунна система, і Трамп був інвазивним видом.

Нам не потрібна третя партія, нам потрібна політична партія, де є Трамп. Дні «ми завжди так робили» минули. Потяг уже вирушає зі станції, ви можете бути у ньому або залишитися на станції.

Президент Трамп разюче змінив Республіканську партію, зробивши її тим, чим демократи завжди вважали себе, але ніколи не були. Не можна поступатися соціалізму. Єдина надія на майбутнє цієї країни – це люди, у яких є сміливість опиратися сильніше, ніж на них тиснуть. Стара GOP застаріла. Партія ніколи не може бути компанією людей, які просто хочуть злагоджено рухатися разом. Третя партія приречена на провал. Нам потрібна більшість місць у Палаті представників і Сенаті, аби досягти стійких змін. Третій партії потрібно занадто багато років, щоб цього досягнути.

Демократам нічого так не хочеться, як розділити Республіканську партію. Але усім республіканцям, які перебувають при владі, варто було б правильно оцінити нинішні настрої більшості Республіканської партії. Їм потрібно зрозуміти виборців Трампа, які вимагають дій і результатів. Тепер ми – партія робітничого класу. Ми повинні запевнити тих, хто приєднався до нас, що ми і залишимося партією робітничого класу. Ми не зрадимо їхньої довіри до нас. Як сказала Маргарет Тетчер попередньому президенту, «зараз – не час тупцювати на місці, Джордже». Ми повинні пишатися досягненнями останніх 4 років. Ми не повинні боятися лівих. Вони ніколи не стануть поміркованими.

Крок у правильному напрямку було зроблено головою Республіканської партії округу Колумбіана (штат Огайо), членом республіканського комітету штату Девідом Джонсоном. Він запропонував Резолюцію «Америка понад усе» Республіканському Центральному комітету округу Колумбіана, і її одноголосно прийняли на їхніх зборах три тижні тому.

З того часу подібні резолюції приймаються і в інших округах Огайо. Сенс цієї Резолюції полягав у тому, аби заручитися підтримкою партійної бази, яка дуже сильно підтримує Дональда Трампа та його платформу «Америка понад усе».

Вони будуть підтримувати платформу «Америка понад усе» на кожних виборах у своєму окрузі – місцевого самоврядування, муніципалітетів, судів і т. д.

Вони очікують, що це буде їхнім спільним закликом до решти: заберімо назад Америку!

Автор: Rose Tennent

Джерело: American Thinker
(https://www.americanthinker.com/articles/2021/02/moving_forward_to_unify_the_gop.html)

Чиказька влада скерувала близько $300 млн із «ковідного» фонду поліцейським

Департамент поліції Чикаго торік знав про ймовірність хвилі пограбувань під час протестів – однак погано підготувався до неї

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers