rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ «Кінець епохи Мадігана» – ЗМІ Іллінойсу про демарш ексспікера

Колишній спікер Палати представників штату Іллінойс Майкл Мадіган заявив минулого тижня, що подає у відставку з посади депутата нижньої палати штату.

Відповідне рішення він прийняв через майже рік після того, коли правозахисна група Better Government Association вперше повідомила про масштабне розслідування корупційної схеми, до якої, ймовірно, був причетний Мадіган.

Наразі йому не було висунуто жодного офіційного звинувачення. За словами експертів, Мадіган, навіть незважаючи на відставку, досі має значний вплив на політику Іллінойсу й контролює кошти передвиборчих фондів.

Нагадаємо, раніше комісія Палати представників штату Іллінойс вирішила відмовитись від подальших процедур, які б могли призвести до притягнення до дисциплінарної відповідальності Майкла Мадігана.

Лідер Республіканської партії Іллінойсу Jim Durkin минулого літа подав документи, в яких вимагав притягнути спікера Палати представників штату до відповідальності за поведінку, не гідну депутата, після того, коли федеральні прокурори оголосили про причетність Мадігана до схеми хабарництва за участю ComEd.

Чиказька влада скерувала близько $300 млн із «ковідного» фонду поліцейським

Департамент поліції Чикаго торік знав про ймовірність хвилі пограбувань під час протестів – однак погано підготувався до неї

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers