rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Спорт \ Спорт і стиль: хто в Україні диктує моду

Топ-моделі серед українських зірок спорту: Андрій Шевченко, Олександр Зінченко, Дарина Білодід.

Останнім часом стиль є важливою частиною іміджу відомих людей. Тенденції показують, що спортсмени не відстають від сьогоднішньої моди. За межами спортивного залу та тренувань українські спортсмени активно стежать за своїм зовнішнім виглядом. Деяких українських спортсменів можна навіть назвати іконами стилю.

Андрій Шевченко

Він один з тих, хто своїм спортивним талантом просував імідж нашої країни. І навіть у найдальших закутках планети при згадці України всі відразу ж згадують Шевченка. Стиль Андрія можна назвати Smart Casual. Він обирає базові кольори та фасони. Часто його можна побачити в класичному костюмі навіть на футбольних матчах.

Title 

Олександр Зінченко

Такий молодий, але вже такий успішний спортсмен – Олександр Зінченко, захисник національної збірної України. Якщо слідкувати за Олександром, здається, що він завжди на тренуваннях, але є моменти, коли його можна побачити і в неформальних умовах. Аналізуючи стиль спортсмена ми дійшли висновку, що його стиль можна назвати Sport Casual. Основою образів гравця «Манчестер Сіті» часто є чорні сорочки, худі та яскраві кросівки. Олександру ідеально підходить такий стиль, оскільки sport casual – саме для молодих для амбіційних людей.

Title 

Дарина Білодід

Гордість українського спорту, дворазова чемпіонка світу з дзюдо. Неймовірна українська красуня дотримується усіх світових тенденцій моди. Її стиль не можна навіть чітко визначити. Спортсменка любить яскраві та брендові речі, вона вміло поєднує високі підбори з класичним пальто, підкреслюючи образ сумкою YSL. Зазвичай, основа образів Дарини – класичні костюми різних фасонів та кольорів. Вона вміє підкреслити свою красу та змусити людей звертати увагу на себе!

Автор: Єва Сергєєва, Київ

Джерело: «Укрінформ» (https://www.ukrinform.ua/rubric-sports/3185332-sport-na-stili-hto-v-ukraini-diktue-modu.html)

УПЛ: «Шахтар» не зміг обіграти «Колос»

УХЛ: «Донбас» переміг «Крижаних Вовків»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers