rss
04/29/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Найгірші часи – позаду, ви з радістю повернетеся до роботи. Позитивні результати принесуть поїздки та справи, пов’язані з розширенням сфери діяльності. У вихідні приготуйтеся до зустрічей із давніми друзями чи родичами.

Зараз ви можете вільно підходити до питань, що стосуються здоров’я. Спати трохи менше або трохи більше, ніж необхідно, змінювати фізичні навантаження. Ліки приймайте так, як призначив лікар. І уникайте контактів із алергенами.

Дозвольте собі закрутитися у вихорі любовних пригод, вони додадуть вашим почуттям романтичного ореолу. Якщо ви давно у шлюбі, не демонструйте надмірну пристрасть або ревнощі, вас можуть неправильно зрозуміти.

Фінансові надходження у першій половині тижня можуть приспати вашу пильність, не переоцінюйте свої можливості. Грошей буде небагато, а витрати можуть суттєво збільшитися.

Телець

Використовуйте цей тиждень для отримання нових знань. Звертайте пильну увагу на те, що відбувається навколо вас. Більше впевненості у власних силах, зберігайте емоційну рівновагу й більше довіряйте інтуїції. Будьте терплячими, не квапте події. Відпустіть ситуацію, і вам самі все дадуть.

Ви зробите шкіру гладкою й ніжною, якщо потурбуєтеся про неї. Якщо не впевнені, що використовувати, зверніться до фахівця. Можна спробувати професійний догляд – масаж обличчя, маски. Ефект приємно здивує.

Ви не залишитеся непоміченими, що леститиме вашому самолюбству, але може викликати ревнощі коханої людини. Не намагайтеся переробити її погляд на світ.

Фінансове становище починає стабілізуватися. Особливо вдалою обіцяє стати середа. Із великими покупками поспішати небажано. У п’ятницю не вплутуйтеся в авантюри і не будьте занадто довірливі.

Близнюки

Збільшення активності в інтелектуальній сфері, нестандартний підхід дозволить впоратися з будь-якою проблемою. Ситуація складається на вашу користь. Ви впевнено йдете до своєї мрії. Вас потішать і кар’єра, і кохання. Зміни будуть на краще.

Зміцнюйте імунітет, просуваючись вперед обережними кроками. Корисно більше гуляти – обов’язково одягаючись за погодою, переохолодження – небезпечне. Можна приймати комплексні вітаміни. Прислухайтеся до сигналів свого організму й не соромтеся звертатися до лікаря.

На вас чекає море кохання. Чекайте на палкі зізнання і пропозиції руки і серця. З’явиться шанс надолужити згаяне і вирішити всі проблеми особистого життя.

Ваші справи йдуть чудово! Ви ще раз переконаєтеся, що знайшли блискучий вихід зі складної ситуації. Чекайте на додатковий прибуток і цікаві ділові пропозиції.

Рак

Ви можете досягти багато чого. Не звертайте увагу на дрібні неприємності, зосередьтеся на найголовнішому. Труднощі – цілком переборні. Ще й загартують ваш характер. Незабаром ви досягнете успіху.

Прислухайтеся до інтуїції. Якщо вам щось здається підозрілим – спробуйте з фахівцем знайти альтернативний варіант лікування. Якщо відчуваєте, що не виходить, – проконсультуйтеся з кимось іншим. Вірте у те, що робите, – для якнайшвидшого одужання.

Навіть якщо вам не подобаються деякі звички коханої людини, зараз – не найсприятливіший момент, щоб заявити їй про це. Будьте тактовнішими.

У середу будьте максимально уважні, щоб не стати жертвою обману. У п’ятницю будьте дипломатами у взаєминах із керівництвом або діловими партнерами – і можете розраховувати на прибуток.

Лев

Є ризик втомитися від вирішення чужих проблем. Безліч планів можуть поховати під собою кого завгодно, навіть найактивніших. Стримайте політ фантазії. У другій половині тижня імовірні проблеми з пунктуальністю. Зважайте на це, вирушаючи на важливі зустрічі.

Тиждень – ідеальний для відвідування стоматолога. Якщо стоїть вибір між відновленням і видаленням – рятуйте зуб.

Якщо на горизонті ваших стосунків з’явилися труднощі, їх необхідно вирішувати тільки удвох, а не вплутувати друзів і родичів. Універсальних порад все одно ж не існує.

Будьте обережнішими з фінансовими операціями, особливо з онлайн-переказами. Тиждень сприяє поліпшенню фінансового становища і купівлі дорогих речей, краще це робити у вихідні.

Діва

Ситуація на рідкість вдала для активних дій, вам гарантована підтримка колег і друзів. Ставте перед собою реальні цілі, щоб уникнути ілюзій і розчарувань. Стабільність вашої кар’єри багато в чому залежатиме від уміння домовлятися.

Поліпшення самопочуття – малоймовірне, якщо нічого не робитимете. Більше гуляйте, почніть займатися спортом, поліпшіть сон і збалансуйте раціон. Результати порадують.

Тиждень – не найвдаліший у плані взаємин. Ви будете привертати увагу, але навряд чи люди, яких ви приваблюватимете, викликатимуть у вас захоплення.

Зберігайте емоційну рівновагу, бурхливий прояв почуттів може перешкодити бізнесу. Ви можете отримати не ті результати, на які очікували. Якщо ви – керівник, у четвер скликайте нараду.

Терези

Ваша ініціативність може стати запорукою успіху і добробуту в майбутньому. Є ймовірність цікавої поїздки, кар’єрного зростання і приємних змін в особистому житті. Цей період – сприятливий для знайомств і розвитку стосунків. У неділю сприймайте те, що відбувається, без зайвих емоцій.

Хороший момент, щоб розслабитися, заспокоїтися, відновитися. Ідеальний період для процедур, здатних допомогти у цьому. Вибирайте те, що корисно і викликає позитивні емоції.

Ви роздаватимете обіцянки, які складно виконати. Стримуйте цей порив хоча б тоді, коли вас ніхто ні про що не просить. Ви знайдете привід, щоб відмовитися від своїх слів, але осад залишиться.

Фінансове становище – стабільне, але грошима смітити не можна. У п’ятницю можуть виникнути непередбачені витрати. У вівторок вірогідні фінансові надходження.

Скорпіон

Ваш досвід і майстерність принесуть значний прибуток. Ви зможете виграти не одну битву, а всю війну. Ваше життя на очах змінюється на краще. Багато чого залежатиме від настрою і тактовності. Кохання вкаже шлях до щастя.

Ви отримаєте інформацію про те, що можуть означати сигнали, які подає організм, яким діагнозам властиві ваші симптоми, як лікуватися і що робити для профілактики. Ставтеся до цієї інформації з часткою скепсису. Нічого не робіть без узгодження з лікарем, інакше шкоди буде більше, ніж користі.

Схоже, ви вже зустріли людину, яка багато означає у вашому житті. Зізнайтеся їй у цьому. Ваші почуття – взаємні, разом ви вирішите безліч проблем і зробите крок до заповітної мети.

Тиждень – стабільний у фінансовому плані. Четвер можна присвятити покупці подарунка для коханої людини. У вівторок імовірний прибуток і фінансові надходження.

Стрілець

Навіть якщо вас критикуватимуть, не звертайте з обраного шляху. У четвер не поспішайте брати на себе роль керівника чи лідера, адже заздрісники тільки і чекають вашої помилки. У неділю все, що ви плануєте, буде виконуватися... з точністю до навпаки.

Не варто самотужки вирішувати питання, що стосуються здоров’я. Не займайтеся самолікуванням. Зверніться за допомогою до лікаря. Вдалими будуть схеми, над якими працювали колегіально.

Цього тижня у стосунках важлива відкритість. Із нею у вас можуть бути проблеми. Позбудьтеся сумнівів і поговоріть відверто з вашим партнером.

Фінансове становище – стабільне, у четвер вірогідні незначні надходження. У п’ятницю чекайте на цікаві ділові пропозиції, ви можете знайти підробіток.

Козеріг

Тиждень може бути сповненим випадковостей, не тримайтеся за свої плани, а слідкуйте за ситуацією. Ви зможете набути цінних знайомств, цьому сприятиме вміння переконувати. На роботі розраховуйте тільки на себе.

У найближчі дні ви можете бути схильні до емоційних сплесків. Тоді може різко підвищитися ймовірність отримати травму або спровокувати ускладнення хронічних хвороб. Якщо хочете мати хороше самопочуття, зберігайте спокій. У цьому вам можуть допомогти музика, ароматерапія, трав’яні чаї. Не спілкуйтеся з людьми, які вас провокують.

В особистому житті все складається вдало, що благотворно впливатиме на ваш настрій. Ви зумієте перейти на новий рівень стосунків, якщо не будете нічого приховувати.

Зміни фінансового становища відбуватимуться лише на краще. Ви зможете потішити рідних або придбати щось приємне для себе.

Водолій

З’явиться шанс надолужити згаяні можливості і швидко закінчити важливу роботу. Ви зможете проаналізувати, як і за якими сценаріями розгортаються ваші стосунки з людьми. Зрозумієте, з яких елементів складається ваше життя. У середу не піддавайтеся на емоційні провокації. У неділю показаний пасивний відпочинок.

У багатьох можуть виникнути проблеми з травною системою, імовірні головний біль, безсоння. Можливе загострення хронічних захворювань. Відмовтеся від підвищених навантажень, бережіться від стресів. Дуже важливий тривалий сон – через втому ви почуватиметеся гірше.

Не намагайтеся якомога швидше змінити складну ситуацію. Тут потрібні м’якість і розуміння. Будьте доброзичливі і не дратуйтеся. Буде доречним компроміс із партнером.

Може з’явитися шанс просунутися кар’єрними сходами, для цього доведеться опинитися у потрібному місці в потрібний час. У середині тижня ймовірні витрати на близьких. П’ятниця може принести обман і розчарування.

Риби

На вас чекає динамічний і наповнений подіями тиждень. Ви готові до нового. Із понеділка займіться реалізацією задуманого. Не витрачайте час на сумніви. Поділіться хорошим настроєм – і знайдете нових друзів.

Існує великий ризик отримання опіків. Будьте максимально акуратними й тримайтеся подалі від потенційно гарячих або легкозаймистих предметів. На кухню краще не заходьте.

Ймовірна певна плутанина, не змішуйте дружбу, легкий флірт і серйозні стосунки. У самотніх є шанс зустріти свою долю і відчути силу пристрасті.

У середу є ймовірність надходження пристойної суми. У понеділок краще не укладати контрактів і не планувати серйозні ділові зустрічі.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers