rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Гармаш: Площа ОРДЛО більша, ніж зафіксовано в Мінських угодах
Title 
 «Донбас» / Фото Аліни Комарової

Представник української делегації в Тристоронній контактній групі Сергій Гармаш повідомив, що площа окупованих територій Донецької та Луганської областей наразі на 1400 квадратних кілометрів більша, ніж зафіксовано в Мінських угодах.

Про це повідомив Гармаш на своїй сторінці у Facebook.

«Ми, як і раніше, намагаємося з’ясувати у представників Росії, яку ж територію вони розуміють під поняттям «ОРДЛО». Тому що та, яка, за фактом, була захоплена російськими НЗФ, на 1400 км більша, ніж зафіксована в Мінських угодах, і на яку тоді територію поширюються Мінські домовленості – залишається не зрозумілим», – зазначив Гармаш. За його словами, питання території є «не менше основоположне, ніж визначення сторін конфлікту», утім, і тут Україна не отримує «чіткої відповіді, хоч вона і записана в Мінських угодах». Представник ТКГ також наголосив, що «Москва має дивовижну здатність ставати глухою і сліпою, коли не хоче чогось бачити та чути».

Він також заявив, що на засіданні робочої групи з політичних питань Мінської ТКГ 16 лютого знову обговорювали питання щодо сторони військового конфлікту на Донбасі. Гармаш додав, що представники України в ТКГ «чітко вказали, що конфліктують Росія і Україна».

Iгри з енергетикою Енергоатом – це нацбезпека не лише України, а й усієї Європи

Україна у світовій системі безпеки: мріяти чи бути

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers