rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Трамп готується повернутися в політику

Колишній президент США Дональд Трамп має намір відновити свою політичну активність і розпочати давати інтерв’ю дружнім ЗМІ з метою просування власного порядку денного в Республіканській партії США.

Про це повідомляє в понеділок американське інформагентство АР.

«Виправданий Сенатом у другому судовому процесі з імпічменту, Трамп готується до наступного етапу свого постпрезидентського життя. Відчуваючи піднесення від результатів судового розгляду, він, як очікується, вийде з добровільної перерви у своєму клубі в Палм-Біч (штат Флорида) і зараз розглядає способи відновити свій вплив», – зазначається в повідомленні.

Після того, як Twitter заблокував сторінку експрезидента США, він був позбавлений рупору в соціальних мережах, який сприяв його політичній популярності. Нині в оточенні Трампа очікують, що він повернеться до практики давати інтерв’ю дружньо налаштованим ЗМІ після тижнів мовчання.

Крім того, Трамп опинився у конфронтації з частиною Республіканської партії, яка зазнала глибокого розколу після атаки на Капітолій 6 січня. У зв’язку з цим він провів зустрічі з політичними консультантами, щоби обговорити зусилля та допомогти республіканцям повернути під контроль Палату представників і Сенат на проміжних виборах 2022 року.

Один із соратників Трампа в Конгресі США, сенатор Ліндсі Грем після розмови з колишнім президентом заявив, що той готовий «відновлювати» Республіканську партію США.

Адміністрація Байдена просить прокурорів, призначених Трампом, подати у відставку

Перехід Чикаго до етапу 1С виходу з карантину можуть перенести – замало вакцини

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers