rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

У найближчі дні з’явиться шанс підкорити нову вершину. Список обов’язків може поповнитися новими пунктами. Наприкінці тижня ви поринете у потік невідкладних справ, вибирайте найнеобхідніші. А у вихідні не беріть близько до серця бурчання рідних.

У найближчі дні ви можете потерпати від сильного головного болю. Мігрень швидше за все пов’язана з неправильним харчуванням. Відрегулюйте дієту, вона піде на користь.

На початку тижня ви можете прокинутися з відчуттям наближення важливих подій. Прислухайтеся до підказок інтуїції. Вам вдасться опинитися в потрібний час у потрібному місці, і в особистому житті настануть кардинальні зміни.

Фінансове становище – не дуже стабільне, багатьом доводиться скорочувати витрати. У четвер будьте обережні з багатообіцяючими пропозиціями. Субота – вдала для покупок.

Телець

Майже ідеальний тиждень для того, щоб зайнятися реалізацією бізнес-проектів. Зараз – хороший час для початку ремонту. Наприкінці тижня можуть надійти ділові пропозиції, які дозволять зробити крок на нову сходинку службових сходів. Субота – день вирішення проблем і вдалий момент для корисних знайомств.

Якщо ви ведете неправильний спосіб життя, потураєте шкідливим звичкам, ваше самопочуття погіршиться. Зараз ви можете оцінити, як впливають на вас ваш режим, харчування, навантаження. Не пізно щось змінити у кращу сторону.

Майже весь ваш час може бути присвячений роботі. Ймовірний службовий роман, який може принести чимало яскравих вражень.

Ризики – невиправдані. Будьте економнішими, витрачайте тільки на найнеобхідніше. У середу на роботі можливі форс-мажори й несподівані зміни.

Близнюки

На вас чекають позитивні зміни у декількох сферах життя. Те, що здавалося недосяжним, само прийде у руки. Ваш досвід і майстерність приємно вразять колег. Ви – на шляху до щастя в особистому житті.

Більше відпочивайте – діяльність буде даватися важко, почне «висмоктувати» енергію. Робіть перерви між етапами роботи. Відмовтеся від фізичних перевантажень. Обов’язковим є здоровий сон – вісім годин на добу, не менше.

У ваших стосунках – дуже сприятливий час. Ви стали ближчими й ніжнішими, навчилися довіряти партнеру й не ображатися через дрібниці. Це – кохання!

На вас чекає успіх, працювати буде вигідно й цікаво. Ситуація складеться якнайвигідніше.

Рак

Більше розсудливості й рішучості, і ви дійдете до мети. Використовуйте традиційний підхід. Життя вируватиме, багато планів доведеться переглянути. Не кидайте слів на вітер, інакше підірвете авторитет. Вихідні присвятіть спілкуванню з близькими. Важливими будуть зустрічі з друзями й активний відпочинок.

Присвятіть тиждень турботі про волосся. Огляньте всі банки з шампунями, масками, бальзамами, кондиціонерами... Викиньте все, що не підходить і в чого закінчився термін придатності. Спробуйте щось нове.

Якщо у стосунках із коханою людиною вас щось не влаштовує, час обговорити назріле питання. Знайдіть компроміс, не забудьте про ніжні слова.

Ймовірний ривок у кар’єрі. Ви зумієте проявити себе у справі якнайкраще, розкрити свої таланти. Не смітіть грошима.

Лев

Не доводьте себе до виснаження на роботі. Не забувайте про домашні справи, інакше до кінця тижня не зможете з ними впоратися. Будьте поблажливішими до друзів. У родині ви можете відчути емоційне напруження, зведіть його до мінімуму.

Зараз ваш організм лояльніше поставиться до обмежень раціону. Меншим буде стрес, тож ефект буде помітнішим і стійкішим. Повністю відмовлятися від їжі не варто.

В особистому житті на вас може очікувати приємний подарунок. Стосунки, які дали тріщину, можна буде покращити, а в тих, які не встигли розвинутися, можна буде зробити значний крок вперед. У давно сформовані вдасться внести нові відтінки.

Цього тижня необхідно планувати бюджет. «Не світіть» свої банківські карти. Документи приведіть в ідеальний порядок, у п’ятницю можлива раптова перевірка.

Діва

Ваш переможний наступ на кар’єрному полі продовжиться з потроєною силою. Щоб не почуватися вичавленим лимоном, не намагайтеся осягнути неосяжне. У середу налаштуйтеся на важливу подію. У четвер остерігайтеся інтриг.

Цього тижня уразливими будуть ваш шлунок і кишківник. Є ймовірність підхопити ротавірусну інфекцію. Пийте тільки бутильовану або кип’ячену воду, проводьте вологе прибирання, частіше провітрюйте.

Звільніть для себе час, інакше ваша втома може позначитися на коханій людині. В суботу ви можете стати центром уваги, ловлячи захоплені погляди.

Не вплутуйтеся у грошові афери. Якщо вам необхідно вирушити до магазину, зробіть це у вихідні і не економте на якості.

Терези

Не починайте нічого нового, приведіть у порядок все старе, позбудьтеся від поганих думок про людей і життя. Не дратуйтеся через дрібниці, живіть скромно, але зі смаком. Менше розповідайте про свої плани. Впевненість у своїх силах приведе до успіху.

Час відмовитися від шкідливих звичок. Наприклад, знизити кількість шоколаду або кави. Вирішуйте самі, яка з ваших звичок шкодить здоров’ю, і почніть із нею боротися.

Тиждень – сприятливий для нових знайомств. Не бійтеся флірту. У середу вам варто поводитися дипломатичніше. У п’ятницю не вимагайте від коханої людини занадто багато уваги.

Ваша працездатність починає приносити відчутні результати. Понеділок пов’язаний із поліпшенням матеріального становища. У середу зосередьтеся на роботі.

Скорпіон

На вас чекають прибуток і цікаві ділові пропозиції. Вдалий тиждень. Ініціативність і рішучість принесуть матеріальне благополуччя. Почніть діяти, і ви відразу ж вирішите багато проблем. Вірте у кохання і не приховуйте свої почуття. Удвох із обранцем ви досягнете бажаної мети.

Ви нарешті зможете знайти рішення проблеми, що стосувалося поліпшення вашого здоров’я. Але не поспішайте застосовувати нові методики або приймати лікарські засоби. Обговоріть ситуацію з лікарем.

Почуття до коханої людини розпалюються дедалі сильніше. Не потрібно їх приховувати. Адже ваше кохання – взаємне. Ви робите одне одного сильнішими й щасливішими. Ваші стосунки вселятимуть у вас віру й оптимізм.

Фінансові труднощі ви успішно здолаєте. Імовірні фінансові надходження. Зараз можна рефінансувати іпотеку, знайти прибуткову роботу.

Стрілець

Емоційно напружений тиждень. Зверніть увагу на перспективні проекти. У середу вам може пощастити вирішити важливе завдання або отримати додатковий прибуток. Ваша родина вже забула, коли ви відпочивали всі разом, потіште їх – та й себе теж.

Якщо хочете зберегти хороше самопочуття – більше довіряйте інтуїції. Не соромтеся перевірити самі себе, якщо вас щось бентежить. Звертайтеся по допомогу до лікарів. Втім, серйозних проблем не виникне.

Романтичні стосунки цього тижня – дуже важливі. Остерігайтеся спокуси задивитися на когось іншого, будь-яка дрібниця може розбудити вулкан ревнощів і зруйнувати ваше щастя.

Не витрачайте все на відпочинок, незабаром вам можуть знадобитися значні кошти на навчання або розвиток справи. У неділю вирушайте у магазини.

Козеріг

Наступний тиждень обіцяє бути легшим за попередній, але тривог і хвилювань не уникнути. Якщо хочете захистити себе від конфліктів, зважайте на думку інших. Не піддавайтеся негативним емоціям.

Якщо ви приймаєте ліки, ретельно вивчіть інструкцію. Переконайтеся, що ви розумієте, для чого вони призначені, які мають побічні ефекти, і як їх треба пити. Обговоріть це зі своїм лікарем.

У середу може відбутися важлива зустріч або фатальна сварка. Будьте стриманішими у прояві почуттів. І перш ніж щось вирішити, продумайте все, навіть незначні дрібниці. У четвер ви виявите, що ваші погляди на життя можуть не збігатися з поглядами коханої людини.

На вас можуть очікувати хороші новини на роботі, можливе отримання премії або кар’єрне зростання. Щоб не зіпсувати стосунків із друзями, не давайте їм грошей у борг. У четвер ймовірні фінансові надходження.

Водолій

Тиждень – напружений, але ви побачите плоди своєї праці. Доведеться розділити ділові та особисті стосунки. У вівторок ви ризикуєте потрапити у вир подій, спілкуйтеся з людьми щиро, тоді задумане здійснитися. У четвер більше дійте, ніж говоріть. Якщо у неділю вам захочеться змін у домашньому інтер’єрі, не відмовляйтеся від цієї ідеї.

Ви можете спробувати страви екзотичної кухні, використовувати спеції, приправи. Проте за однієї умови - їжте у добре знайомих місцях.

Схоже, вас охопило високе почуття, радійте цьому дару долі. Бережіть кохану людину й намагайтеся більше створювати, ніж руйнувати. Бережіть своє щастя від чужих очей.

Уміння співпрацювати дозволить вдало провести угоди, завершити проект і поліпшити матеріальне становище.

Риби

Цікава робота позитивно впливатиме на настрій, а лінощі можуть викликати депресію. Долайте бажання шкодувати себе. Прислухайтеся до порад близьких людей, вони допоможуть вирішити найскладніші питання. Плануйте рішучі дії, починайте новий проект, використовуйте сприятливий час.

У найближчі дні знизьте кількість порцій кави якщо не до нуля, то хоча б до однієї чашки на день. Зробіть вибір на користь чаю пуер. Для ранку хорошим варіантом буде апельсиновий сік.

Ваші давні стосунки зможуть зійти нанівець. Ви усвідомлюєте різницю поглядів на життя, та й побут, схоже, вбиває почуття. Чи варто триматися за те, що стало лише звичкою?

Можливі обмеження у фінансовій сфері. Спонтанні покупки – не потрібні. У середу доведеться захищати свою точку зору перед колегами чи діловими партнерами. В суботу не витрачайте багато на розваги.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers