rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Діаспора \ «Різдвяна Радість»
Title 
 Міжнародний фонд iнвалідів «Надія Є», Долина

Впродовж багатьох років, починаючи з 2002 року, Злучений Український Американський Допомоговий Комітет (ЗУАДК) проводить благодійну діяльність для України через програму «Різдвяна Радість», яка триває від дня св. о. Миколая до Йорданських Свят.

Title 
 Підкамінська школа-інтернат

Метою такої програми є донесення частинки радості й тепла Різдва, відчуття доброти св. Миколая дітям-сиротам, дітям, позбавлених батьківської опіки, дітям з вадами фізичного та розумового розвитку, дітям, які проживають на території України, де ведуться бойові дії, дітям поранених та загиблих воїнів АТО/ОOС. Це діти, котрих «щасливе дитинство» проходить повз них. А тому вони з великою радістю отримують будь-які подарунки, зокрема солодощі, взуття, верхній одяг та інші речі щоденного

Також не залишені поза увагою і потребуючі люди похилого віку, які отримують різдвяну допомогу, де є солодощі, овочі, інші продукти харчування, шкарпетки, тощо. На різдвяну програму «Різдвяна Радість» 2020-2021 ЗУАДК виділив $14 000 для придбання вказаних вище продуктів.

Title 
 Торецький дитячий садочок №7

Для досягнення мети різдвяної програми, св. Миколай відвідав потребуючих дітей і людей похилого віку в наступних школах-інтернатах і геріатричних відділеннях України: Підгірцівська Спеціяльна Школа І-ІІІ ст.; Жовківський навчально-реабілітаційний центр І-ІІ ст «Злагода»; Міжнародний Благодійний Фонд Інвалідів «НАДІЯ Є» – денний стаціонар для дітей інвалідів; Міжнародний Благодійний Фонд Інвалідів «НАДІЯ Є» – геріатричний відділ; Підкамінська школа-інтернат; Добромильська школа-інтернат; Рава-Руське геріятричне відділення; дитячий садочок «Мир»; садок «Мрія», м. Торецьк; розіслано до військових частин та вручено до дня св. о. Миколая дітям загиблих та поранених військовослужбовців Національної Гвардії України, вихованцям дитячих спеціалізованих установ та закладів, якими опікуються підрозділи НҐУ, та людям похилого віку. Військово-цивільна адміністрація допомогла на східних землях. Всього роздано 1700 подаруночків.

Одержано цікаві й різні листи подяки. Всіх їх об’єднує велика вдячність Вам, дорогі жертводавці, за чудову коляду, за те, що з Вашою допомогою діти отримали радість дитинства, якої їм не вистачає у буденному житті.

Пресслужба ЗУАДК

Title Title Title 
 КЗ ЛОР Жовківський навчально-реабілітаційний центр І-ІІ ст «Злагода»

Там, де вміють пекти долю

Виїзне консульське обслуговування громадян України у м. Детройт, штат Мічиган

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers