rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ У восьми муніципалітетах округу Cook відбудуться праймеріз

У вівторок, 23 лютого, відбудуться вибори у восьми муніципалітетах округу Cook – Berwyn, Calumet City, Dolton, Cicero, Evanston, Lynnwood, Norridge і Riverdale. Про це нагадує Karen A. Yarbrough, секретар округу Cook. Ці міста, разом із Berwyn Township, є єдиними адміністративно-територіальними утвореннями округу Cook, де відбудуться загальні праймеріз.

Наразі зареєстровано 185 091 виборця, що має право голосу на праймеріз в усіх восьми муніципалітетах та одному районі. Мешканці, які не впевнені, чи зможуть вони проголосувати, можуть скористатися розділом «Ваша інформація про вибори» (Your Voter Information) на сайті секретаря округу https://www.cookcountyclerkil.gov/service/your-voter-information. Тут виборці можуть перевірити зразок бюлетеня та знайти свою дільницю для голосування. Виборці, які не зареєструються для участі у виборах до Дня виборів, зможуть зареєструватися та голосувати лише вдома, шляхом реєстрації у день виборів. Для того, щоб зареєструватися та проголосувати під час дострокового голосування або в день виборів, виборці повинні принести на виборче місце два посвідчення особи https://www.cookcountyclerkil.gov/service/when-voters-do-and-dont-need-identification-id, одне – з поточною адресою. Години дострокового голосування та розташування дільниці можна знайти на сайті секретаря округу https://www.cookcountyclerkil.gov/service/early-voting-locations. Виборчі дільниці будуть відчинені у день виборів, 23 лютого, з 6 до 19 год.

Вибори відбудуться у таких партіях:

- Berwyn (демократи): мер, секретар та олдермен від 1, 3, 4, 5, 6 і 8 районів;

- Calumet (демократи): олдерман 2, 4, 6 та 7 районів;

- Dolton (демократи): мер, секретар та довірена особа;

- Lynwood (демократи): президент, секретар та довірена особа;

- Riverdale (демократи): президент;

- Berwyn (демократи): мер;

- Norridge (Norridge Improvement Par­ty); довірена особа.

Позапартійні:

- Cicero (позапартійні): президент, секретар, мер, оцінювач, очільник Податкового відділу зі стягнення податкових заборгованостей та довірена особа;

- Evanston (позапартійні): мер, секретар та олдермени 4 та 8 районів.

Загалом під час праймеріз цього місяця виборці матимутьть право голосувати на 182 дільницях округу Cook. На загальних праймеріз у 2019 році відбувались перегони за п’ять посад у 87 виборчих дільницях. Сукупна явка у 2019 році склала 17%, або трохи більше ніж 10 900 виборців. У рамках загальних праймеріз у 2017 року відбувалися 27 перегонів на 172 виборчих дільницях. Тоді явка склала 20%, або близько 24 200 виборців. У передмісті загальні вибори відбудуться у вівторок, 6 квітня.

Результати виборів у передмісті Cook округу будуть доступні після закриття виборчих дільниць, на сторінці Секретаря округу https://www.cookcountyclerkil.gov/election-results. Нижче подаємо номери телефонів, які можуть стати в нагоді у день виборів в окрузі Cook:

«Гаряча лінія» для виборців англійською мовою – 312.603.0906;

«Гаряча лінія» для виборців іспанською мовою – 312.603.6767;

«Гаряча лінія» для виборців із обмеженими можливостями – 312.603.0929;

TDD (для виборців із вадами слуху) – 312.603.0902;

«Гаряча лінія» для надання правової допомоги – 312.603.0236.

В окрузі Cook запровадили четвертий етап виходу з карантину

У Чикаго створять стандартизований процес розгляду заяв про протиправну поведінку поліції

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers