rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Ви будете щасливі, як ніколи. Навіть якщо комусь спаде на думку перешкодити вам, нічого не вийде. Спроби дискредитувати вас лише подвоять вашу популярність. Вам буде непросто все встигнути, однак не приймайте рішень поспіхом, також не демонструйте надмірну амбітність.

Більше довіряйте інтуїції. Вона якщо і не дасть правильної відповіді, то підкаже, яка відповідь – неправильна. Якщо препарат або схема лікування викликають сумніви – скажіть про це лікареві. Попросіть запропонувати вам аналог. Самолікування дозволене у легких випадках, які не загрожують життю.

Особисте життя починає помітно пожвавлюватися. Не живіть лише почуттями. Тверезо оцінюйте ситуацію і обранця.

Сприятливий час для пошуку нового джерела доходу. Але сподіватися доведеться тільки на власні сили.

Телець

Виділіть із усіх справ головну і сконцентруйтеся на ній. Навіть непросте питання не встоїть під вашим натиском. Ви зможете стати найчарівнішими й найпривабливішими. Не маніпулюйте людьми. Будьте добрішими й дипломатичнішими.

Не зловживайте фізичними навантаженнями. Звичний комплекс вправ вранці, пробіжки або відвідування спортзалу – тільки в тому режимі, до якого ваш організм вже пристосувався. Не освоюйте нові тренажери, не збільшуйте тривалість або інтенсивність тренувань. І жодних випробувань на витривалість.

Ви будете чарівні й сповнені романтизму, особисте життя складатиметься успішно. Відкиньте сумніви, демонструйте ініціативу. Четвер – вдалий для побачень.

Поводьтеся дуже обережно, звертайте особливу увагу на дрібниці. Будьте скрупульозними під час підписання документів.

Близнюки

На вас чекає вигідний підробіток. З’явиться шанс повиблискувати здібностями й досягти бажаного. Дійте перевіреними методами, просувайтеся до мети крок за кроком. У важливому для вас питанні на вас чекає прорив. Кохана людина скаже вам «так», підтримає у починах. І все у вас вийде.

Вам на користь підуть вправи, які допоможуть краще керувати тілом, розвинуть координацію рухів. Можна виконувати завдання на уважність. Порозгадуйте разом із дітьми головоломки. Намагайтеся менше перебувати за кермом.

Ви будете привабливі й бажані. Ваш обранець не зможе встояти. Він готовий виконати будь-яке ваше прохання.

З’явиться можливість продемонструвати таланти й заробити. Не підходьте занадто емоційно до вирішення матеріальних питань. У четвер можуть бути вигідними операції з нерухомістю. Наприкінці тижня ймовірні фінансові надходження.

Рак

Події можуть бути непередбачуваними, але ви зможете перемогти цей хаос. На роботі чудово складатимуться стосунки з колегами та керівництвом, зараз це – дуже важливо. Численні поїздки у середині тижня можуть вас втомити. Нагромаджені домашні справи можуть вимагати енергійності. Приділіть достатньо уваги близьким.

Самопочуття буде достатньо стабільним. Навіть якщо ви підхопите нежить – позбутися недуги вдасться якнайшвидше. Не випробовуйте себе на міцність підвищеними навантаженнями.

Тиждень може серйозно випробувати на міцність ваші почуття. Стосунки з коханою людиною то розпалюються до шаленої пристрасті, то стають подібні до айсберга. Шукайте причину в собі.

У понеділок обміркуйте вигідну ділову пропозицію і не упустіть її. Роботи багато, але вона приносить задоволення і дохід.

Лев

У вас майже завжди буде вибір: втягуватися в події або залишатися поза ними. Може бути чудова можливість для творчого розвитку. Розкажіть керівництву про ваші ідеї. У четвер ви ризикуєте спровокувати конфліктні ситуації, не допускайте їх, щоб потім не засмучуватися. У вихідні спокійно відпочиньте.

Може загостритися недоліковане у минулому захворювання. Так ви можете отримати сигнал про те, що це питання треба вирішити раз і назавжди. Не займайтеся самолікуванням. Строго дотримуйтесь рекомендацій.

У любовних стосунках настає оновлення, можливо, за рахунок зміни героя вашого роману. Ви маєте всі шанси познайомитися з цікавою людиною. Не спалюйте мости, можливо, вони вам ще згодяться.

Кошти у вас будуть, але незаплановані витрати – теж. Фортуна посміхається вам, але не буде ж вона займатися цим до безкінечності. Бережіться шахраїв, нікому не кажіть дані своєї банківської картки.

Діва

Коли ви зосереджені на особистих справах, буває непросто згадати про інших. У середу можливі зволікання у справах через нестачу інформації. У четвер не сперечайтеся з керівництвом, ймовірні негативні наслідки. Всі хвилювання понеділка будуть, швидше за все, зовсім безпідставними, у вас все вийде.

Обережніше з перевантаженнями на роботі, не звалюйте на себе непосильну ношу. Розслабляйтеся з приводу і без нього.

Тиждень подарує надію на взаємність. Імовірна поява таємних любовних зв’язків.

Поставтеся скептично до пропозиції, яка надійде в середу, вона може принести суцільні втрати. Бережіть гаманець. Не витрачайте кошти на непотрібні речі, не робіть спонтанних покупок.

Терези

На вас можуть звалитися і проблеми, й успіхи одночасно. У середу доведеться витримати якусь перевірку або здати іспит. На вихідні не будуйте грандіозні плани. У понеділок життя може повернути до тих труднощів, які ви, здавалося, вже подолали.

Приділіть особливу увагу якості та безпеці вуглеводів, які ви вживаєте. Ягоди та фрукти – ідеальний вибір. З усім іншим будьте обережними, а льодяники взагалі викиньте з раціону. Каші та мюслі їжте на сніданок.

Цей тиждень – не найкращий для претензій і ревнощів. Довіряйте обранцеві, не ревнуйте його.

Зараз – час для закладання матеріального добробуту. Присвятіть максимум часу фінансовим питанням. Якщо відчуєте, що чимось роздратовані, перенесіть ділову зустріч на наступний тиждень.

Скорпіон

Тиждень буде напруженим і насиченим різноманітними подіями. Ви зможете добре заробити, поспілкуватися з потрібними людьми й вирішити багато проблем. Зберігайте рівновагу й вчіться радіти тому, що маєте. Пам’ятайте, що вам необхідна підтримка близької людини. Знайдіть на неї час.

У найближчі зменште кількість спожитих солі та цукру – й відзначите позитивні зміни у самопочутті. Навіть нетривале утримання буде на користь.

Стосунки з коханою людиною стануть ніжнішими. Не квапте обранця з прийняттям важливого рішення, вже незабаром все складеться само собою.

У середу надійде вигідна пропозиція. Ви зумієте швидко заробити. Понеділок може підкинути солідну суму.

Стрілець

Не акцентуйте увагу на дрібницях, а зосередьтеся на найголовнішому. Ви – товариські й легкі на підйом. Реально оцініть свої сили й не перевантажуйте себе зайвими турботами. Ваші професійні ідеї багато в чому вплинуть на майбутнє. У вихідні буде багато зустрічей із друзями та знайомими.

Якщо хочете зберегти здоров’я – щодня бувайте на сонці. Ходіть на прогулянки – хоча б в обідню перерву. Якщо є можливість поїхати на південне море – обов’язково скористайтеся нею. Їжте помаранчеві та жовті фрукти й овочі.

Чомусь людина, яка здавалася такою привабливою й бажаною, раптом стане «прочитаною книгою». Якщо будете поводити себе так і далі, то найцікавіші сторінки дістануться комусь іншому, а ви так і читатимете лише зміст...

Фінансове становище починає тішити. Ваша працьовитість дозволить досягти ще більшого успіху. У четвер можливі фінансові надходження.

Козеріг

Не квапте події, інакше не зможете об’єктивно розрахувати свої сили. Приділіть час вирішенню старих проблем. У середу можлива цікава зустріч, яка багато що змінить в особистому житті. У п’ятницю керівництво буде чіплятися через дрібниці, реагуйте спокійно. Вихідні будуть спокійними, ви встигнете зробити навіть більше, ніж могли уявити.

Простежте за тим, щоб у ваш організм не потрапило нічого зайвого. Якщо ви схильні до виникнення алергічних реакцій – викиньте зі свого раціону все, що здатне викликати подразнення або набряк. Надайте перевагу чистій воді.

Корисно знайомитися з новими людьми, опинитися у дружній компанії, де ви познайомитеся з цікавою людиною, яка може внести зміни в ваше життя.

Намічаються важливі зустрічі та поїздки. Час проявити дипломатичні здібності, від ваших продуманих дій зараз багато чого залежить.

Водолій

Втілюйте у життя ваші сміливі плани. Ситуація сприятиме прийняттю відповідальних рішень. Прислухайтеся до порад колег, працюйте в команді. Перегляньте взаємини з близькими, можливо, ви стали надто запальними або неуважними. Найсприятливішим днем буде субота, несприятливим – четвер.

Більше гуляйте – вашому організму необхідне свіже повітря. Намагайтеся хоча б трохи захоплювати світловий день.

Вам не страшні плітки, вони тільки надають екстравагантності вашому вигляду. Схоже, новий роман тільки починається. Створіть таємничу атмосферу, це допоможе зацікавити партнера.

Фінансова ситуація – непроста, але ви впораєтеся. На четвер не плануйте ділових зустрічей. Вівторок – хороший для бізнесу та вирішення спірних питань із партнерами.

Риби

Вам доведеться вдатися до допомоги друзів і колег, аби реалізувати задуми. Стосунки з партнерами в четвер можуть ускладнитися через будь-яку дрібницю, не сваріться. Наприкінці тижня спокійно займайтеся своїми справами. Невдовзі зникнуть багато проблем, які непокоїли вас у минулому.

Для вашого серця зараз необхідні жирні кислоти. Робіть салати з авокадо й оливок або заправляйте страви оливковою олією; ласуйте лісовими горіхами, мигдалем і фісташками. На вашому столі повинні бути риба та морепродукти.

Намагайтеся виглядати модно та яскраво. Вам потрібно привертати увагу. У п’ятницю ви легко вирішите будь-яку проблему у стосунках, якщо відверто поговорите із другою половинкою.

Якщо ви не приймете в середу авантюрну пропозицію, матеріальному благополуччю нічого не загрожує. Укладаючи угоди, враховуйте інтереси партнерів, інакше від ваших послуг можуть відмовитися.

Гороскоп

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers