rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп

Овен

Можливо, у вас з’явиться схильність до витання у хмарах та ілюзорні уявлення про свої здібності. Дивіться на речі реалістично і сподівайтеся тільки на себе. У вихідні більше уваги приділіть найближчим людям. Проведіть час із сім’єю.

Рекомендовані помірні фізичні навантаження. Ви можете вловити навіть найслабші симптоми, які вказують на те, що в організмі щось не так. Можливо, ви так нічого і не помітите. Щоб зберегти хорошу форму якнайдовше, ведіть здоровий спосіб життя.

Розвиток стосунків із коханою людиною багато в чому залежатиме від вас. Будьте чуйними, влаштуйте побачення, порадуйте другу половинку, приділяйте їй достатньо часу.

Може з’явитися новий керівник із новими вимогами. Намагайтеся під них підлаштуватися. Не витрачайте занадто багато на розваги. У неділю добре було б купити щось для господи.

Телець

На початку тижня можливе невдоволення згори. Претензії будуть обґрунтовані, наберіться терпіння, вислухайте, і покажіть, що ви шкодуєте. Коли емоції стихнуть, можуть відкритись нові перспективи. У вихідні друзі порадують увагою.

Ефективним буде лікування проблем шкіри. Можливо, не вдасться повністю позбавитися від неприємних симптомів, але ситуація суттєво покращиться. Якщо зі шкірою все гаразд – побалуйте її кремами, масками, скрабами.

Може з’явитися таємна шанувальниця або шанувальник, яким судилося зіграти найближчим часом важливу роль у вашій долі. Серйозно поставтеся до несподіваного кохання, яке вихором увірветься у ваше життя.

Партнерські взаємини загрожують конфліктом інтересів, знайдіть компроміс. Середа та п’ятниця – сприятливі для оформлення угод, розрахованих на майбутнє.

Близнюки

Ви – розумні й іронічні, ваші вислови влучають у ціль. На роботі покажіть себе врівноваженою людиною, яка не гнівається через дрібниці, але й не дозволяє сідати на шию. Благополучний та успішний період. Кохана людина зробить саме те, про що ви мріяли.

Приділіть особливу увагу здоров’ю – шанси на зрушення в бік поліпшення будуть дуже високі. Вірогідні приємні несподіванки, але варто побоюватися втручання в хід подій представників інших знаків зодіаку. Лікарів зараз вибирайте особливо ретельно.

Буря у душі поступово вщухне, ви досягнете душевної рівноваги. Ви більше не сумніваєтеся у тому, що ваші почуття взаємні.

Фінансове становище – стабільне. Можете розраховувати на додатковий прибуток і цікаві ділові пропозиції. Можете заробити на своїй творчості.

Рак

Приборкайте амбіції. Наполеглива праця допоможе просуванню кар’єрними сходами. Зараз – не час тікати від дійсності у світ ілюзій. Не будьте сентиментальними. У середу можуть порадувати перспективні ділові пропозиції. У вихідні сходіть на ковзанку, прогуляйтеся зимовим парком.

Подбайте про шкіру. Якщо з нею не все гаразд – ситуація може погіршитися. Лікування зараз дасть дуже хороші результати. Головне – не запускати ситуацію. Зверніться за допомогою до фахівців.

Будьте щирі – це дозволить коханій людині зрозуміти вас. Час поговорити відверто, обмінятися планами на спільне життя. У п’ятницю будуть вдалими побачення. В суботу не з’ясовуйте стосунки.

Перед вирішенням фінансових питань переконайтеся, що від вашої уваги не вислизнула жодна деталь. У четвер можливі фінансові надходження. Ставтеся до витрат обережно.

Лев

На вас може очікувати творчий підйом і вирішення складних завдань, до яких ви раніше не знали, як підступитися. Не випустіть ініціативу зі своїх рук. Середа і четвер – сприятливі для відвертих розмов і розумного компромісу. У суботу потіште себе спілкуванням з друзями, а в неділю насолодіться тишею.

Прислухайтеся до порад збоку, але вибирайте правильних порадників. Зверніться за консультацією до фахівців. Втім, одна з бабусь, помітивши, що ви погано виглядаєте, може навести на правильну думку.

Нове захоплення може закрутити голову. Не будьте занадто довірливі. Новий шанувальник може бути не надто щирим. І шукатиме вигоду в стосунках.

Ваші працьовитість і відповідальність на роботі окупляться сторицею. Може з’явитися нове джерело прибутку, яке дозволить задовольнити кілька давніх бажань.

Діва

Не піддавайтеся на спокуси. Заздалегідь окресліть лінію поведінки і дотримуйтеся її. Стежте за своїм язиком. У четвер вам, ймовірно, буде потрібна допомога, самостійно впоратися з величезним обсягом роботи буде не під силу.

Подбайте про здоров’я серця. Дотримуйтеся корисного для серця харчування, позбудьтеся зайвої ваги, якщо курите – боріться зі шкідливою звичкою. Контролюйте рівень кров’яного тиску та холестерину.

Ви почнете романтичніше дивитися на світ, радіти дрібницям. У середу та п’ятницю побачення пройдуть приємно й активно.

Фінансове становище – стабільне, але не дозволяйте собі надмірності. Зараз кредити краще не брати. У четвер можливі надходження.

Терези

У вас може зникнути на якийсь час інтерес до питань кар’єри, на перший план може вийти прагнення до особистої свободи. Не впадайте у крайнощі та не втікайте від справ – всі питання вирішуватимуться легко та швидко.

Потурбуйтеся про своє волосся – зараз дуже вдалий період. Можна сходити в салон і зробити процедури, завдяки яким волосся стає більш пружним, еластичним, міцним.

З’ясовування стосунків може тривати майже весь тиждень. У вихідні настануть злагода та порозуміння. Ваше завдання – вийти з любовних баталій із мінімально пошарпаними нервами.

На початку тижня не поспішайте укладати угоди. У середині тижня можливі фінансові надходження. У суботу обходьте магазини десятою дорогою.

Скорпіон

Традиційний підхід до вирішення проблем не завжди буде вдалим. Заплутані сімейні проблеми вирішаться, і ви отримаєте довгоочікувану свободу. І зрозумієте, що кохання – це цінність. Наприкінці тижня на вас чекає підвищення на роботі та прибуток.

Уразливим органом буде печінка. Відмовтеся від вживання алкогольних напоїв, жирної їжі. Якщо приймаєте сильнодіючі ліки – обговоріть схему лікування з лікарем. Присвячуйте щонайменше півгодини спорту.

Хтось уже давно запаморочив вам голову і торкнувся глибинних струн вашої душі. Не приховуйте свої ніжні почуття, вони – взаємні. Будьте відверті з коханою людиною.

Ваші справи йдуть вгору, у вас – багато проектів, цікавої роботи. Очікується прибуток, який дозволить реалізувати мрії. У вівторок можуть надійти вигідні ділові пропозиції.

Стрілець

У понеділок можливі хороші новини, перспективні ділові пропозиції. В середині тижня імовірний перерозподіл обов’язків у робочому колективі, ви можете отримати більшу самостійність. Зірки обіцяють успіх у кар’єрі та особистому житті. Сім’я вас тішитиме.

Для фізичної діяльності може не вистачати сил або координації рухів. Не соромтеся просити про допомогу тих, хто здатний виконати поставлені перед вами завдання краще, ніж ви. І починайте тренуватися.

На початку тижня ви будете налаштовані на романтику. У вихідні особисте життя обіцяє чимало несподіванок. Імовірні ревнощі та образи.

Вирішуючи матеріальні проблеми, розраховуйте тільки на себе. У понеділок можливі фінансові надходження. У вівторок будуть вдалими покупки. Наприкінці тижня також може з’явитися додаткове джерело доходу.

Козеріг

Дайте простір фантазії, і мрії можуть втілитися в життя. У четвер корисні поїздки та знайомства. Не намагайтеся впоратися з домашніми справами самотужки, частину можна передоручити родичам. У вихідні лежіть на дивані з книжкою або подивіться хороший фільм.

Якщо безсоння – частий гість, вживайте термінових заходів, інакше самопочуття серйозно погіршиться. Налагодьте режим дня – перебудуйте розклад так, щоб лягати до опівночі; перенесіть справи з вечора на ранок. Не заборонено приймати заспокійливі. Якщо у вас незручне ліжко – замініть його.

Вам може стати нудно з постійним партнером. Не варто кидати його й шукати пригод на свою голову. Можете дозволити собі невеликий флірт, але у рамках пристойності.

У вівторок можливі фінансові надходження. Не бійтеся несподіваних змін на роботі. Не забудьте про свої інтереси при укладенні договорів.

Водолій

Грандіозні плани скоротіть до реального обсягу. Інакше не уникнути розчарування. В середині тижня ймовірні відрядження, які дозволять відволіктися від проблем. Спілкування з керівництвом скоротіть до мінімуму. У суботу можуть завітати несподівані гості.

Можуть виникнути проблеми зі шлунком через підвищену кислотність, особливо якщо ви харчуєтеся неправильно або нерегулярно. Налагодьте режим; якщо сидите на дієті, дотримуйтесь її принципів якомога суворіше. Поговоріть із дієтологом.

Конфлікт у стосунках з обранцем може нагадати про себе. Підійдіть до цього питання делікатно. Шукайте компроміс.

Злетів у фінансовій сфері не передбачається. Вірогідні фінансові надходження у середині тижня. У вихідні, можливо, доведеться працювати.

Риби

Може виникнути потреба у нових враженнях. Сходіть у музей, помилуйтеся зимовим лісом. У четвер у ваше життя може увійти приємна метушня. Занурившись у цю справу, можете забути про щось важливе. У вихідні ймовірні сімейні конфлікти, вам вдасться спокійно їх вирішити.

Слабким місцем буде горло. Бережіться протягів, відмовтеся від холодної їжі та напоїв. Носіть шарф. Якщо ви вдало його підберете, він стане аксесуаром, що вигідно підкреслить ваш образ. Можна полоскати горло відваром дуба або ромашки.

На початку тижня остерігайтеся демонструвати коханим ревнощі або меркантильність. Не поспішайте щось змінювати в особистому житті, навіть якщо впевнені, що готові до нового етапу стосунків.

Можливі розбіжності з партнерами, кредиторами, керівництвом, що може негативно позначитися на стабільності фінансового становища. Вчіться домовлятися, захищаючи свої інтереси.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers