rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Владний клас проти Трампа
Title 
 Official White House Photo by Shealah Craighead

Було неймовірно сумно бачити, як Дональд Трамп залишає Білий дім. Коли моя дружина дивилася його прощальну промову, в її очах були сльози. Вона вважала його хорошою, порядною людиною, яку на кожному кроці обзивали й поливали брудом, оскільки він прагнув поставити інтереси простих американців на перше місце.

Нескінченні переслідування, з якими Трампу довелося зіткнутися на посаді президента, не вщухають. Попереду – помста, другий імпічмент, який тепер, мабуть, підтримає лідер меншості у Сенаті Мітч Макконнелл та інші республіканці. Тільки Богу відомо, що ще приватному громадянину Трампу доведеться витерпіти у майбутньому щодо себе, своєї сім’ї та свого бізнесу. Владний клас не заспокоїться на тому, що він пішов із посади президента. Еліти хочуть погубити цю людину – як розплату за те, що у нього вистачило нахабства кинути їм виклик, послабити його базу підтримки та перешкодити ще комусь, подібному до Трампа, з’явитися у 2024 році.

Озираючись назад на ненависть, брехню і навіть злочинні дії, спрямовані проти Трампа, хочеться запитати, у чому ж полягав його злочин? Зніміть всі поверхневі звинувачення у його грубості та прямолінійності, і до пуття не залишиться нічого. Це був виклик, який Трамп кинув владному класу, що протягом багатьох років збагачувався за рахунок країни.

У політичній сфері Джо Байден – зразок цього процесу збагачення. Байден, як усі думають, посередня людина без етичних норм, якій пощастило зробити кар’єру в політиці. І Джо надзвичайно розбагатів на «державній службі». На жаль, Байден – це не виняток, а норма у вашингтонської політики. У такій ситуації не дивно, що багато політиків з обох партій хотіли, аби Трамп пішов.

Як пише Анжело Кодевілла:

«Принциповим питанням опозиції владного класу до Трампа було переконати себе, а потім – і своїх послідовників у тому, що перемога над ним настільки важлива, що це виправдовує і навіть узаконює будь-які дії, зокрема, порушення закону та Конституції».

Кодевілла пише, що «Опір» згуртував кожну частину владного класу у взаємних зусиллях, аби спочатку чинити опір, а потім позбутися Трампа. Бюрократи високого рівня з ФБР, ЦРУ та Міністерства юстиції пов’язані із засобами масової інформації, ліберальними суддями, Демократичною партією, Кремнієвою долиною, корпоративною Америкою і, нарешті, що не менш важливо, купленими вуличними головорізами, які спільно кинули свої зусилля проти чинного президента. Також втрутилися медичні працівники, які зрозуміли, що китайський вірус – це можливість, яку не можна проґавити. Знову ж таки, все це служило збереженню привілейованого становища владного класу в суспільстві. І це було зроблено за рахунок простого американського народу.

Додатковою образою в День інавгурації є те, що ці вкрадені вибори забуваються безпосередньо на наших очах. Через десять років або, ймовірно, набагато менше, вас будуть вважати психом, якщо ви навіть згадаєте про шахрайство на цих виборах, як тих, котрі вважають, що висадження на Місяць було обманом. Така сила прогресистів, які залізною хваткою тримають ЗМІ та всю освітню систему. Вони можуть перетворити брехню на правду. У найближчі роки багато школярів косо дивитимуться на своїх батьків, коли тато буде згадувати про вкрадені вибори 2020 року.

У цьому середовищі у багатьох консерваторів є спокуса сказати: «Кожен сам за себе», й зайнятися своїми особистими справами. Це – саме те, чого хочуть ліві, оскільки тоді вони зможуть формувати суспільство на свій смак без особливого опору. І цій спокусі потрібно протистояти. Будемо сподіватися, що незабаром зростання популярності адміністрації Харріс/Байдена припиниться, і багато простих людей, які проголосували за Байдена, відчують докори сумління. Вони будуть сумувати за Трампом і його видатними досягненнями. Вони пошкодують про свій вибір у 2020 році й спробують виправити його у 2022 і 2024 роках. Я на це сподіваюся.

Автор: Peter Skurkiss

Джерело: American Thinker (https://www.americanthinker.com/blog/2021/01/the_ruling_class_against_trump.html)

 

Профспілка учителів Чикаго проголосувала за продовження дистанційного навчання

У Chicago Public School заявили, що у середині лютого розпочнуть вакцинувати освітян

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers