rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Через пандемію COVID-19 збільшилася кількість самогубств серед молоді

Про це заявила психотерапевт Kate Schneider. Вона стверджує, що за останні місяці серед молоді різко збільшилася кількість осіб, які переживають важкий психологічний період. За її словами, батькам необхідно звертати увагу на попереджувальні знаки, зокрема, значні зміни у поведінці (перехід від комунікабельності до відлюдкуватості, підліток проводить більше часу ізольовано, у своїй спальні, менше спілкується з друзями).

«Ми не знаємо, коли у дитини, яка страждає від тривоги чи депресії, з’явиться тригер, який запустить щось трагічне і сумне», – зауважила Schneider.

Деякі батьки кажуть, що проблеми з психічним здоров’ям – це одна з основних причин їхніх протестів, метою яких є відкриття шкіл та спортивних закладів, навіть незважаючи на загрозу поширення COVID-19.

«Я дуже серйозно сприймаю цінність рекреаційних закладів для фізичного та психічного здоров’я наших дітей», – каже очільниця департаменту охорони здоров’я штату Іллінойс, д-р Ngozi Ezike. «Я також дуже серйозно сприймаю необхідність їх захищати».

Chris Buckner, батько одного з підлітків, що вдався до суїциду, розповів, що його син ніколи не демонстрував жодних суїцидальних ознак до своєї першої спроби самогубства восени. Він заявив, що готовий зараз про це говорити, аби допомогти іншим сім’ям уникнути подібної трагедії.

Кожен, хто переживає складний психологічний період, може зателефонувати на National Suicide Prevention Hotline (Національну гарячу лінію запобігання самогубствам) за номером 1-800-273-8255 або надіслати SMS на номер 741741.

Профспілка учителів Чикаго проголосувала за продовження дистанційного навчання

У Chicago Public School заявили, що у середині лютого розпочнуть вакцинувати освітян

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers