rss
04/23/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Профспілка учителів Чикаго проголосувала за продовження дистанційного навчання

Вчителі та співробітники Chicago Public School мали повернутися у школи у понеділок, 25 січня. Проте на вихідних профспілка учителів Чикаго проголосувала за продовження дистанційного навчання. Про це повідомляє Associated Press.

У голосуванні взяли участь 86% членів профспілки. 71% проголосував за продовження дистанційного навчання, починаючи з понеділка, 25 січня. Про це йдеться у заяві CTU. Це – також і перший день, коли освітня рада вимагає, аби вихователі в дитячому садку та вчителі з 1 до 8 класу проводили заняття у школі.

«Немає сумнівів, що ми всі хочемо повернутися у шкільні приміщення. Проблема полягає у неготовності CPS до повернення до шкіл, а також у явній небезпеці для здоров’я наших сімей і шкільного співтовариства», – йдеться у заяві CTU.

У результаті в CPS перенесли дату початку навчання на середу, 27 січня. Очне навчання проводиться для школярів Pre-K та Special Ed з 11 січня.

Повернення усіх учнів, починаючи від садочку та закінчуючи 8 класом, планується 1 лютого.

Натомість шкільні чиновники вважають, що вчителям пора повертатися у школи та допомагати школярам, які мають складнощі із навчанням.

«За останні місяці ми спостерігали значне падіння оцінок і відвідуваності навчання у багатьох наших школярів. Найбільше це спостерігалося у наших школярів із чорних та латиноамериканських громад», – йдеться у повідомленні шкільного округу.

Приблизно 355 тис. школярів, які із березня минулого року у зв’язку з пандемією були вимушені перейти на онлайн-навчання, поступово повертаються до шкіл. На початку цього місяця тисячі дошкільних та спеціальних навчальних закладів відновили очне навчання, а вчителів, які не повернулися на свої робочі місця, було покарано.

Проте під час пресконференції, яка відбулася у понеділок вранці, CTU підтримала ідею повернутися до класів, тільки тоді, коли вони переконаються, що це – безпечно.

«Насправді нам потрібно брати до уваги те, що ми переносимо навчання на більш ранню дату», – каже Dawn Kelly, вчитель спецшколи. «Все, про що ми просимо, – це аби наш роботодавець зустрівся з нами, аби сісти за стіл із нашими керівниками профспілок і домовитись про переговори щодо безпечного повернення для всіх співробітників і школярів».

Багато батьків CPS стверджують, що опинилися під перехресним вогнем двох сторін. Вони хотіли б підтримати своїх учителів, проте вважають, що їхні діти перебувають у невигідному становищі під час дистанційного навчання, особливо у чорних і латиноамериканських громадах.

Група батьків організувала мітинг біля початкової школи в Englewood, щоб висловити своє занепокоєння.

«Чорних і латиноамериканських сімей це стосується набагато сильніше, адже COVID зачепив їхні громади набагато більше», – каже Meredith Kroot, організатор мітингу та мама школяра CPS.

У Chicago Public School заявили, що у середині лютого розпочнуть вакцинувати освітян

Громадськість Чикаго об’єднується проти викрадачів авто

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers