rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Автосвіт \ Майже половина всіх нових легкових авто в Україні отримують київську прописку

Місто Київ продовжує залишатися найбільшим регіональним ринком легкових автомобілів. Із початку року київські «номери» отримали 54,8 тис. легкових автомобілів (нових і ввезених з-за кордону вживаних), що відповідає 14% від загальної кількості вперше зареєстрованих в Україні легкових авто.

Як повідомляє Укравтопром, лідерство Києву забезпечили реєстрації нових машин – за одинадцять місяців цього року майже 45% реалізованих в Україні нових легкових автомобілів отримали столичну прописку. Відзначимо, що всього з січня до листопада в країні було зареєстровано 75,6 тис. нових легкових автомобілів.

А от щодо реєстрацій вживаних автомобілів, завезених з-за кордону, Київ показав лише другий результат – 30,3 тис. імпортованих машин із пробігом, або 10% від усіх ввезених і розмитнених за цей період. Найбільший показник у Львівській області – 33,5 тис. шт.

Найпопулярніші нові автомобілі у Києві: кросовер Toyota RAV4, седан Renault Logan і кросовер Renault Duster. Таких високих позицій представники модельного ряду Renault досягли здебільшого за рахунок корпоративних закупівель, які забезпечили понад 80% реалізації цих моделей у Києві.

Що стосується лідерів серед розмитненого «секонд-хенду», то тут попереду Volkswagen Passat, Volkswagen Jetta і Hyundai Sonata.

Китай презентував прототип потяга на магнітній подушці

Honda відкликає 130 тисяч автомобілів

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers