rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Настає продуктивний період, особливо у професійній сфері. Не ризикуйте й не погоджуйтеся на сумнівні пропозиції. Якщо ви в середу щось не встигнете, у четвер може з’ясуватися, що цього не потрібно було робити. У п’ятницю вас можуть потішити хороші новини. Не дозволяйте родичам сідати вам на шию.

Не приймайте поспішних рішень. Якщо здається, що ситуація того вимагає, звертайтеся до лікарів, але не лікуйте себе самі. Поговоріть із друзями – швидше за все, нічого нового вони не порадять, але морально підтримають.

Ваша скромність і навіть сором’язливість робитимуть вас особливо привабливими в очах представників протилежної статі. Заховайте кігтики й додайте в образ м’якості.

Рішення щодо важливих угод перенесіть на другу половину тижня, тоді з’ясуються деякі нюанси. У середу та четвер є ймовірність поліпшення фінансового становища. У п’ятницю не будьте відвертими з колегами.

Телець

Доведеться розгрібати буденні справи і те, на що раніше не вистачало сил. На вас чекає моральне задоволення і матеріальний успіх. З’явиться чимало нових ідей. Прислухайтеся до нової інформації, але ретельно перевірте її. Якщо вона не спотворена, ви зможете застосувати її в роботі.

Не нехтуйте дрібницями. Саме вони можуть вплинути на ваше самопочуття. Їдучи з дому, беріть із собою міні-аптечку, носові хустинки, змінні шкарпетки та засоби гігієни.

Ви подобаєтеся протилежній статі, але вас це може почати дратувати. Раптова зустріч із коханою людиною в новій атмосфері розтопить холод почуттів. Влаштуйте романтичне побачення.

Будьте обережні з витратами, тиждень не підходить для фінансових авантюр. Можливо, людина, якій ви зробили послугу, у вихідні віддячить за неї.

Близнюки

Спокійніше ставтеся до раптових змін ситуації. Фортуна – на вашому боці. Зосередьтеся на важливому, поставте мету й отримаєте те, до чого прагнете. Любов допоможе й надихне.

Якщо ви маєте проблеми з травленням, будьте особливо уважними. Зараз – підвищена ймовірність отримати серйозний розлад. Їжте тільки домашню їжу. Викиньте з раціону гостре та жирне; будьте обережнішими зі свіжими овочами та фруктами.

Період, сповнений романтики, ніжності та кохання. Ви у всьому можете покластися на кохану людину. Вона може навіть здійснити вашу мрію.

Ви будете дуже популярні. Можете очікувати на додатковий прибуток. Творчість принесе не тільки задоволення, але і прибуток.

Рак

Початок тижня буде нервовим, доведеться неабияк потрудитися. Для реалізації запланованого не тисніть на людей, інакше все може обернутися проти вас. У середу та четвер придивіться до «підводних течій» на роботі, щоб не опинитися осторонь найважливіших подій. У неділю не ігноруйте прохання найближчих людей.

Подбайте про м’язи спини. Проконсультуйтеся з тренером, яке навантаження дозволене, і почніть робити вправи, хоча б через день. Незабаром помітите, що стан організму покращився – багато недуг йдуть від хворого хребта й неправильної постави. Працюючи над собою, не лінуйтеся – інакше можете завдати шкоди більше, ніж принести користі.

Ваші стосунки з коханою людиною сповнені порозуміння. У вівторок або п’ятницю спільна поїздка відродить найкращі почуття. У вихідні відбудеться розмова, яка змінить вашу долю.

На роботі зростає ваш авторитет. Сприятливий момент для придбання нерухомості та здійснення банківських операцій.

Лев

Ви можете розкрити свої здібності й творчий потенціал. Фортуна супроводжуватиме вас багато в чому. На вас чекає кар’єрний ріст. Ви відчуєте прилив сил, тому впораєтеся з усією роботою. Утримайтеся від участі у нових проектах. Дотримуйтеся перевірених шляхів.

Можливо, ви почуваєтеся не дуже добре, тому що на вас тисне вантаж невирішених проблем. Поставтеся з посмішкою до негативних моментів. Не дозволяйте дрібницям зіпсувати настрій! Навіть якщо йдеться про щось значуще – все одно не дозволяйте.

Можуть зав’язатися романтичні знайомства, які мають шанс перерости у тривалу дружбу або серйозне захоплення. Середа – день, сповнений різноманітних подій, не втрачайте пильності.

Знайдіть додаткове джерело доходу, коштів може забракнути. Економічна ситуація – непроста.

Діва

На перший план вийдуть проблеми особистого характеру. Можуть виникнути перешкоди у здійсненні романтичних планів, буде важко зрозуміти поведінку близької людини. Ймовірно, ви не зможете контролювати ситуацію. У діловій сфері панує спокій.

Акуратніше підходьте до того, що та скільки ви їсте. Не переїдайте, не захоплюйтеся солодким і жирним. Інакше вам загрожує проблема з травленням, можливе серйозне отруєння або сильна алергічна реакцієя. Не зашкодила б очисна дієта.

Вчіться йти на незначні компроміси, щоб виграти більше. У разі конфлікту утримайтеся від образ.

У п’ятницю, приймаючи важливе фінансове рішення, робіть, як вважаєте за потрібне. У вівторок творчий підхід до професії принесе вагомий прибуток. Не бійтеся ризикувати.

Терези

На початку тижня ви можете зрозуміти щось важливе. Середа – день компромісів. Зарекомендуйте себе справжнім професіоналом і будьте терплячими до колег. П’ятниця – хороша для укладення угод. Вихідні пройдуть романтично.

Не піддавайтеся зневірі. Ви вибрали мету і йдете до неї. Можливо, ви допоможете собі, якщо позбудетеся від шкідливої звички або почнете більше гуляти.

Змінювати імідж зараз не варто, є ризик створити про себе не зовсім адекватне уявлення. Кохана людина може почати ревнувати.

У середу імовірні фінансові надходження, можливі незаплановані витрати. У четвер економте зусилля і не беріть на себе відповідальність. Проконсультуйтеся з досвідченішими колегами.

Скорпіон

Тиждень, сповнений ділових зустрічей і вигідних проектів. У професійній сфері забезпечена стабільність, якщо не будете лінуватися. Тиждень обіцяє кар’єрне зростання і прибуток. Можуть надійти вигідні пропозиції. В особистому житті зважитеся на важливий крок.

Не забувайте балувати себе. Новий одяг, зустрічі з друзями, подорожі, хобі стануть якщо не ліками, то вітамінами, що допоможуть пережити зиму. Довіряйте своїй інтуїції.

Щоб ваші стосунки складалися гармонійно, звільніться від чогось зайвого. Будьте з тим, кого ви справді кохаєте, не приховуйте почуттів.

Фінансове становище потішить. Вам щастить і в фінансах, і в коханні.

Стрілець

Тиждень обіцяє багато успішних справ, спілкування та розваг. Буде можливість кинути всі сили на роботу й показати, які ви незамінні. У п’ятницю нагадають про себе незавершені справи: якщо відчуваєте, що не можете впоратися, зверніться по допомогу. Вихідні – час для оновлення гардеробу або купівлі побутової техніки.

Викиньте косметику та лікарські препарати, у яких закінчився термін придатності. Якщо останнім часом ви помічали, що той чи інший засіб вже не має бажаного ефекту – викидайте теж. І обов'язково проконсультуйтеся з дерматологом і косметологом.

Політ на крилах кохання може перерватися несподіваним падінням, пов’язаним із фінансовими проблемами. Не відмовлятися ж через це від особистого життя? Але можна знизити на нього витрати.

Ви можете отримати вигідну пропозицію. Вірогідні фінансові надходження у другій половині тижня.

Козеріг

Твердо наполягайте на своєму, навіть якщо на вас будуть тиснути. Підтримка керівництва дозволить позбутися від інтриг. У четвер порадують новини особистого характеру. У суботу ви не залишите собі вільного часу. Неділю присвятіть відпочинку.

Сконцентруйтеся на тому, що ви робите заради свого здоров’я. Якщо ви приймаєте ліки – не пропускайте час, коли таблетки повинні бути прийняті. Якщо ходите на процедури – дотримуйтесь графіку. Намагайтеся відчути, що з вами відбувається – особливо це важливо під час спортивних занять, масажу, спа. Результати вас вразять.

Тиждень може бути вдалим у плані отримання позитивних емоцій від спілкування з коханою людиною або легкого флірту. Хороший час для романтичних знайомств.

Доведеться більше витрачати, ніж заробляти. Будьте обережні, незалагоджені фінансові питання можуть створити дискомфортну атмосферу в стосунках із партнерами, колегами та родиною.

Водолій

Початок тижня буде бурхливим, доведеться терміново долучатися до роботи, готувати звіт або чекати перевірку. У середу будьте зібрані, і зможете встигнути зробити багато чого. У четвер може надійти цікава ділова пропозиція. В особистому житті давно назріли зміни.

Подбайте про серцево-судинну систему. Їжте продукти, багаті жирними кислотами; у салати можна додавати авокадо, м’ясо замінити рибою – сьомгою або лососем. Важливі фізичні навантаження – помірні, але регулярні. Відмовтеся від використання ліфта; проходьте пішки першу й останню зупинки.

Романтичні пригоди можуть закінчитися розчаруванням. Прагнення до таємниць і недомовленості не піде вам на користь, якщо ви не будете стриманими, адже багато ваших таємниць незабаром розкриються.

Кошти будуть, але на вас чекають і значні витрати. Зберігайте спокій.

Риби

Час рухатися вперед. Вам буде нудно топтатися на місці. Зараз – час для примирення з друзями і відновлення романтичних стосунків, якщо вони переживали не найкращі часи. У п’ятницю приємні події можуть статися з дітьми.

Ви почуватиметеся не дуже добре. Більшості не поставлять жодного серйозного діагнозу, мова піде про зниження тонусу організму. Більше їжте, довше спіть, частіше виходьте на прогулянку. Якщо у вас є діти – складіть їм компанію під час ігор у дворі. Розминка на свіжому повітрі стане чудовим відновлюючим засобом.

Якою б не була ситуація у стосунках, бажано, щоб почуття не домінували над розумом. Не варто терпіти натиск і неповагу.

На початку тижня можливий прибуток, вигідні угоди, доведеться багато працювати, шукати нестандартні рішення. У середині тижня ймовірні фінансові надходження.

Овен

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers