rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Українська Католицька Освітня Фундація святкуватиме заснування Товариства імені Патріярха Йосифа Сліпого

17 лютого 2021 року Українська Католицька Освітня Фундація святкуватиме заснування особливого кола доброчинців – Товариства імені Патріярха Йосифа Сліпого.

До цього важливого кола може долучитися кожен, хто бажає залишити майбутній дар у своєму спадку для розбудови та подальшого розвитку Українського Католицького Університету (УКУ).

На урочистій віртуальній події, яка відбудеться у середу, 17 лютого 2021 року, буде вшановано усіх засновників Товариства, а також тих членів, які приєднаються до нього до 10 лютого.

Протягом останніх двадцяти років, понад вісімдесят жертводавців УКОФ залишили дари в своїй спадщині для розвитку УКУ. Ця далекоглядна підтримка допомогла університетові стати однією з найпрестижніших і найбільш шанованих освітніх інституцій України. Фонди, отримані зі спадків, забезпечили підтримку нових академічних програм та операційного бюджету університету, допомогли побудувати сучасне студентське містечко, а також створити постійні фонди для навчальних програм, бібліотеки та студентських стипендій.

Патріярх Йосиф Сліпий, іменем якого назване Товариство, мав пророчу візію щодо місії Українського Католицького Університету. Члени Товариства підтримують втілення цієї візії, передаючи свою спадщину для добра майбутніх поколінь.

«У Патріярха Йосифа була велика візія для Українського Католицького Університету. Ця візія здійснюється! Вона є точна, реальна, і є команда, яка її втілює, очолена Великим Канцлером Університету Патріярхом Святославом, Сенатом і ректоратом під проводом отця доктора Богдана Праха. Вже багато років тому я зробив заповіт, записуючи спадок на Українську Католицьку Освітню Фундацію, щоб підтримати Український Католицький Університет. Я хочу запросити Вас до нового Товариства ім. Патріярха Йосифа Сліпого. Згадайте УКУ і УКОФ у своїй останній волі. Ходімо разом з візією, з чином, з працею, усмішкою і надією на Боже благословення» – Високопреосвященний Владика Борис Ґудзяк, Митрополит і Архиєпископ Філадельфійський УГКЦ.

«Розбудова Українського Католицького Університету – це довгострокова ціль. Це проект, який ми втілюємо у нашому житті, але який має на меті тривати довгий час і допомагати майбутнім поколінням. Складення спадкового дару допоможе запевнити майбутнє університету на багато років вперед», – Тарас Шмагала, голова Ради Директорів УКОФ.

На віртуальну подію офіційного заснування спадкового Товариства імені Патріярха Йосифа Сліпого запрошуються усі теперішні члени, а також усі зацікавлені приятелі і доброчинці УКУ.

УКОФ була заснована у 1997 році, щоб підтримати діяльність і розвиток Українського Католицького Університету у Львові. Будучи єдиним католицьким університетом на пост-радянському просторі, УКУ є в аванґарді розбудови громадського суспільства в Україні через освіту і формування нового покоління майбутніх моральних та етичних лідерів.

Контактна особа:

Юлія Комар

Менеджер зв’язків з жертводавцями

Української Католицької Освітньої Фундації

Телефон – 224-258-8758

Електронна пошта – [email protected]

Веб-сторінка - www.ucef.org

Єремія Стеблина: «Відкрити власне покликання і ним жити»

В Іллінойсі вшанували День Соборності України

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers