rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Економіка \ В Україні сприятимуть підтримці ветеранського підприємництва на державному рівні

Міністерство у справах ветеранів працюватиме над цим спільно з Фондом «Повернись живим».

Про це повідомляє пресслужба Мінветеранів.

«Щороку дедалі більше ветеранів в усій країні випробовують себе у бізнесі й започатковують власні справи. Це – дуже позитивна тенденція. Водночас система підтримки ветеранів українським законодавством потребує чіткого визначення та упорядкування норм», – сказав заступник міністра у справах ветеранів Ігор Безкаравайний.

За його словами, Мінветеранів та Фонд «Повернись живим» об’єднують зусилля для захисту питання ветеранського підприємництва на державному рівні.

Зокрема, в рамках співпраці заплановано дослідження щодо потреб ветеранської спільноти. Отримані дані після опрацювання з фахівцями та експертами ляжуть в основу майбутньої Стратегії державного сприяння ветеранському бізнесу.

Керівник ветеранського відділу Фонду «Повернись живим» Дмитро Лавренчук зазначив, що реабілітація ветеранів через спорт та їхнє залучення до ділової активності – неймовірно перспективний та вигідний державі напрям роботи.

До слова, раніше Міністерство у справах ветеранів України та ГО «Всеукраїнська організація «Федерація Є-спорту України» домовилися про співпрацю у сфері електронного спорту.

Держгеонадра отримала членство в European Raw Materials Alliance

Підприємництво поза шаблоном

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers