rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Автосвіт \ У Китаї створили морозостійкий надшвидкісний потяг

У Пекіні презентували перший потяг китайської розробки, здатний розганятися до 350 км/год при температурі до 40 градусів нижче від нуля. Про це повідомляє Сіньхуа.

«Новинка належить до морозотривкої моделі швидкісних рухомих складів сімейства «Фусінь», котра, як очікується, курсуватиме на лінії, що сполучає Пекін із Харбіном, адміністративним центром провінції Хейлунцзян на північному сході Китаю», – йдеться у повідомленні.

Розробником потяга виступає локомотивобудівна компанія «Сифан» із Циндао, яка входить до складу корпорації CRRC.

Як пояснив представник компанії Ся Сень, при екстремально низьких температурах у розподільній шафі потяга утворюється конденсована вода, що впливає на безпеку експлуатації.

Зазначається, що цю проблему вирішили завдяки покриттю каркаса розподільної шафи мікронним шаром пористого керамічного матеріалу, здатного зберігати конденсовану воду. А коли температура у вагоні підвищується, вода природним чином випаровується.

Крім того, за даними агентства, гальмівна система поїзда має автоматичну функцію захисту від замерзання. При проєктуванні також широко застосовувалися теплоізоляційні матеріали.

Безпілотні вантажівки цьогоріч з’являться на дорогах США

1200 кілометрів на Tesla: водій показав плюси та мінуси автопілота

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers