rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Проблема \ Кримінал \ Суд додав до справи Шеремета 11 томів та розійшовся до 19 січня

Шевченківський районний суд Києва продовжить засідання у справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета 19 січня о 14 год.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Тим часом на засіданні у вівторок, 12 січня, суд ухвалив рішення про відведення Андрія Мамалиги, одного з представників потерпілих, від участі у цьому процесі.

Також суд долучив 11 томів матеріалів слідства для подальшого їхнього судового розгляду. Прокурор оголосив номери томів провадження, які були долучені у суді для подальшого вивчення.

Після цього головуюча суддя Оксана Голуб запитала в Оксани Мельник, представника потерпілої у справі Олени Притули, чи готова вона перейти до дослідження матеріалів, чи їй потрібно надати час для ознайомлення з матеріалами.

Мельник попросила суд зробити перерву для того, щоб вона могла ознайомитися із матеріалами.

Головуюча суддя оголосила, що суд перейде до дослідження долучених у суді прокурором матеріалів слідства на наступному судовому засіданні – 19 січня о 14 год.

Як повідомлялося, журналіст Павло Шеремет загинув 20 липня 2016 року в Києві через вибух автомобіля. 12 грудня 2019 року міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив про затримання та оголошення підозр фігурантам справи. Слідство підозрює лікаря й волонтера Юлію Кузьменко, медсестру парашутно-десантного батальйону Яну Дугарь та ветерана АТО Андрія Антоненка. 28 вересня 2020 року суд присяжних розпочав розгляд справи про вбивство Шеремета.

Суд переніс оскарження зміни підслідності у справі Злочевського

«Справа генерала Назарова» і реакції експертів НАТО та США. Як реанімувати військову юстицію України?

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers