rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Тулса Габбард критикує демократів Конгресу за вилучення з обігу ґeндepнoї термінології
Title 
 Фото з Wikipedia

Тулса Габбард, конгресвумен-демократ із штату Гаваї, назвала лицемірним нещодавнє рішення демократів Конгресу зі зміни внутрішніх правил щодо ґeндepнoї термінології.

В інтерв’ю Fox News вона сказала, що рішення про вилучення з обігу таких слів, як «мати» й «батько», «брат» і «сестра», «син» і «дочка», показує, наскільки далекі законодавці від звичайних людей.

Введення таких правил людьми, які заявляють, що вони захищають права жінок, показує, що вони практично заперечують саме біологічне існування жінок.

У заяві Комітету з процедурних питань сказано, що «Ухвалення ґeндepнo нейтральних правил у Конгресі скероване на підтримку всіх ґeндepниx ідентичностей і сімейних взаємин».

Тулса зазначила, що замість того, аби вирішувати, чи можна вимовляти слова «мати» і «батько», Конгрес повинен насамперед подбати про те, щоб старше покоління, яке має найвищий рівень смертності у період пандемії, поряд із працівниками охорони здоров’я, могло отримати вакцини від COVID. «Це – разюче, що замість того, аби робити щось, що може допомогти врятувати людські життя, вони вирішують, що не можна вимовляти слова «мати» й «батько» у Конгресі».

Голова комітету з процедурних питань Jim McGovern сказав, що це – неправда, що членам Конгресу заборонено вимовляти такі слова, як «батько», «мати», «син» або «дочка», але не сказав, як це корелює з прийнятим рішенням. Він тільки згадав, що Батьки-засновники досі залишаються Батьками-засновниками.

Тулса Габбард, ветеран армії, перед тим, як залишити Конгрес, розробила проект законодавчого акту, який перешкоджатиме спортсменам-біологічним чоловікам брати участь у жіночому спорті.

«Люди, які заперечують саме біологічне існування жінок, кидають виклик здоровому глузду та науці».

Джерело: «Континент» (https://kontinentusa.com)

Мешканців Чикаго просять ще два тижні посидіти вдома

По Чикаго прокотилася серія пограбувань АЗС та викрадень авто, загинули три особи

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers