rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Цього тижня, схоже, доведеться скоригувати плани. У п’ятницю будь-яка сказана фраза може обернутися проти вас. Не плетіть інтриги та плітки. У понеділок будьте обачними як у словах, так і у діях. У вівторок можуть навідатися несподівані гості.

Для підтримки форми необхідні помірні фізичні навантаження. Не заганяйте себе. Нема необхідності надриватися і на ниві важкої праці. Ідеально підходять для вас біг, плавання, тривалі піші прогулянки, силові тренування, без обтяження. Особливу увагу приділяйте техніці виконання вправ.

Підтримайте кохану людину, ви їй необхідні. Утримайтеся від критики й вірте у спільне майбутнє. Вівторок – сприятливий для початку спільної подорожі.

Зараз – час для відпочинку. Основні проблеми у фінансовій сфері можуть виникнути через друзів, які намагатимуться втілити авантюрні проекти й попросять у вас допомоги.

Телець

Ви будете схильні до спонтанних дій. Вам сприятиме удача. Дотримуйтеся помірності у їжі та розвагах. У середу скеруйте енергію у творче русло. У четвер може наступити сприятливий момент для зізнань у коханні. У неділю не починайте нічого нового.

Якщо хочете почуватися добре – зберігайте оптимістичний погляд на світ. Сприймайте проблеми як уроки та можливості. Носіть яскравий одяг, вибирайте аксесуари соковитих кольорів. Це допоможе врятуватися від зневіри. Не перенапружуйтеся – ні фізично, ні емоційно.

Можливі неприємності через вашу легковажну поведінку. Здається, ви образиkи кохану людину. Відверто поговоріть і помиріться.

Вдалий час, щоб відвідати розпродаж. Можливий успіх у починаннях, пов’язаних із вкладенням коштів. Із сумнівними діловими партнерами доведеться розлучитися.

Близнюки

Ваші задуми реалізуються. Дійте непомітно, не діліться подробицями. На вас чекають зустрічі з друзями та цікаві знайомства. Кохана людина буде ніжною та відвертою, проведе з вами багато часу, ви знову переконаєтеся, що багато значите в її житті. Готуйтеся до приємних змін в особистому житті.

Можливо, ви почуватиметеся недобре. Ви ж самі наполегливо створювали собі проблеми! Вирішити їх, швидше за все, зможете самостійно. Але будьте уважні до дрібниць. І обов’язково зверніться до лікаря, якщо відчуєте, що ситуація почала виходити з-під контролю.

На вас чекає щастя у коханні, натхнення і політ. Насолоджуйтесь і даруйте тепло та ніжність близькій людині. Імовірно, ви почуєте пропозицію руки та серця.

Незабаром на вас чекає солідний дохід і прибуткові ділові та творчі проекти.

Рак

Наближається яскравий, насичений тиждень. У вас буде майже все виходити. «Гасіть» занадто сильні емоції і не провокуйте конфлікти. Присвятіть тиждень відпочинку, тоді багато ідей втіляться у життя. Вашу ініціативу підтримають. Спілкуйтеся, зустрічайтеся, веселіться.

Швидше за все, ваше самопочуття не викличе особливих побоювань. Багато чого залежатиме від вашої поведінки – не перевіряйте себе на міцність, не змінюйте різко стиль або умови життя. Відмовтеся на якийсь час від занять екстремальними видами спорту та іншою травмонебезпечною діяльністю.

Фортуна посміхається вам. Ви встановили рівновагу у стосунках. Конфлікти залишилися у минулому році, і ви тепер можете купатися у променях уваги та порозуміння.

Досить працювати і думати про роботу. Пора відпочити. Ви задоволені фінансовими результатами.

Лев

Зверніть увагу на своє оточення, на взаємини з партнерами, друзями, родичами. Не уникайте відповідальності у сімейних справах. Від вас вимагається не звалювати на інших свої проблеми. Багато часу потребуватимуть діти, можливі спільні поїздки.

Не завадить розвантажувальна дієта. Залиште у раціоні фрукти й овочі, а від іншого відмовтеся. З напоїв ідеальна вода; не заборонена кава – але тільки у зернах. Не завадить одноденне голодування, якщо ви націлені на максимальний результат. До вихідних відчуєте, що стали бадьорішими.

На особисте життя часу буде більш, ніж достатньо. Не тисніть на кохану людину, це може обернутися сварками та образами. Остерігайтеся нових захоплень.

Стабільність фінансового становища дозволяє бути впевненими у майбутньому.

Діва

Тиждень обіцяє бути не нудним і не простим. Можливі зміни в кращий бік у стосунках із друзями, а компроміс у сім’ї дозволить досягти мети. Середа – сприятлива для початку подорожей. У вівторок можлива цікава пропозиція від таємних покровителів або шанувальників.

Зараз дуже корисне сонце – намагайтеся щодня гуляти. Солярій повноцінною заміною сонця не стане. Він може навіть нашкідити.

Присвятіть більше часу особистому життю. Нагадайте про себе коханій людині, частіше зустрічайтеся. Тільки не ревнуйте без приводу.

Можуть нагадати про себе справи, пов’язані з нерухомістю або спадщиною: поставтеся до цього серйозно і не затягуйте з вирішенням цього питання. Не витрачайте багато на розваги.

Терези

Енергія та щасливий випадок можуть суттєво вам посприяти. Але не розраховуйте тільки на везіння. У середу або четвер виправданий певний ризик, можлива реалізація нестандартних задумів. У неділю імовірні конфлікти.

Якщо здасться, що вам бракує сил – це сигнал, що у вашому організмі не все гаразд. Не чекайте, коли відкриється друге дихання. Добре відпочиньте або знизьте навантаження.

На початку тижня вас може вибити з колії самотність, не дозволяйте цьому стану заволодіти вами. Не применшуйте свої чесноти. На вас може очікувати романтичне знайомство.

Максимально оптимально розподіліть ваші час і кошти. Не беріть участі в авантюрах і не залазьте у кредити.

Скорпіон

Ви можете багато чого досягти й відчуєте смак успіху. Відбудеться подія, яка обіцяє відкрити нові можливості. Впустіть у своє життя більше радості та любові. Багато чого залежить від вас. Дозвольте собі любити та бути коханими. Розслабтеся й отримуйте задоволення. Частіше бувайте на людях.

Обов’язково висипайтеся, тоді ви краще почуватиметеся, й у вас буде енергія на втілення планів. Корисніше рано прокидатися й рано вирушати в ліжко. Якщо ви звикли вважати себе «совою», спробуйте перелаштуватися. Швидше за все, через кілька днів помітите поліпшення фізичної форми.

Кардинально змініть особисте життя, звільніться від непотрібного, знайдіть те, чого давно хотілося. Всі неприємності й тривоги позаду, повірте в це й відчуйте, як все співає від взаємного кохання. Насолоджуйтесь!

Можливий несподіваний прибуток і вигідні покупки. Фінансове становище – стабільне, можете забути про роботу хоча б ненадовго.

Стрілець

Тиждень сприяє роздумам про високі матерії. Не купуйтеся на лестощі й обман. Зустріч зі старими друзями на початку тижня відкриє нові перспективи. У четвер і п’ятницю не робіть кардинальні кроки, все важливе починайте з суботи. Зберіть приємну компанію і відпочиньте.

Ваші очі будуть особливо уразливими. Не перевантажуйте їх понад міру, робіть перерви на гімнастику для очей; знайдіть можливість трохи посидіти, заплющивши повіки, або зробіть «масочку» з чаю або свіжого огірка. Пересохлі очі не тріть руками – щоб не занести інфекцію.

Не забувайте, що дрібниць у коханні не буває. У понеділок будьте терплячими. Навіть якщо ваші вимоги – обґрунтовані, не поспішайте їх озвучувати. У середу влаштуйте романтичну вечерю.

Плануйте витрати, тоді проблем з фінансами не виникне. Вірогідні витрати на дітей і родичів. Можливо, на свята доведеться працювати.

Козеріг

Тверезий глузд та інтуїція допоможуть блискуче впоратися з проблемами. Позитивний настрій дозволить уникнути різких перепадів настрою. Не приховуйте своїх почуттів, говоріть про свої інтереси. Не підлаштовуйтеся весь час під когось. У середу та неділю поспілкуйтеся з друзями.

Ваша травна система зараз уразлива – відмовтеся від вживання продуктів і напоїв, здатних подразнювати шлунок і кишківник. Це – гострі маринади, соуси, а також газовані лимонади. Якщо хочеться чогось смачнішого за воду – додайте варення.

Схоже, вам доведеться трохи понервуватися. Не думайте, що ваш обранець – повністю ваш і нікуди не дінеться. Зацікавте його чимось, будьте уважні до нього.

Тиждень – стабільний у фінансовому плані. Не забувайте, що борги потрібно повертати.

Водолій

Початок тижня – не час для прояву особистих ініціатив, порадьтеся з сім’єю. Не намагайтеся осягнути неосяжне, плануйте тільки те, що зможете здійснити. Не вирушайте в далеку подорож, присвятіть себе домашнім справам.

Ви можете зіткнутися з головним болем, безсонням, підвищеним кров’яним тиском, втратою свідомості. Це все – від втоми. Можливо, ви навіть не усвідомлюєте, як сильно втомилися. Одноразово виспатися – недостатньо. Налагодьте режим і знизьте навантаження.

Зміни у зовнішності сприятливо позначаться на ваших стосунках із коханою людиною. Особливо, якщо ви витратите на це завдання багато часу. Зараз ви повинні виглядати спокусливо.

У середу вам, схоже, доведеться неабияк потрудитися. Можливо, буде потрібно виправляти чужі помилки. Економно витрачайте кошти.

Риби

Усі таємні задуми можуть реалізуватися, будьте мудрими та заповзятливими. Невластива вам імпульсивність у п’ятницю може внести розлад у стосунки з близькими. Імовірно, у суботу для здійснення задумів буде необхідно зробити крок назад, а потім – два вперед. У понеділок з’явіться перед публікою у всій красі й продемонструйте свої таланти, щоб вас оцінили у новій компанії.

Збільште кількість овочів і зелені у раціоні. Не забувайте і про інші дари природи – вони забезпечать організм необхідними вітамінами.

Найближчі дні можуть внести плутанину в стосунках. Ймовірно, вам доведеться зіткнутися з проблемою вибору. Важливо усамітнитися і розібратися у почуттях.

Фінансове становище – стабільне, але не кидайте гроші на вітер. Порівняйте ціни та пропозиції перед дорогою покупкою.

Гороскоп на 2021 рік

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers