rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ «Британський» коронавірус дістався до штату Нью-Йорк

У штаті Нью-Йорк в понеділок, 4 січня, був підтверджений перший випадок інфікування новим штамом коронавірусу, вперше виявленим у Великобританії.

Про це з посиланням на слова губернатора Нью-Йорка Ендрю Куомо пише Bloomberg.

«60-річний мешканець регіону Саратоги на півночі Нью-Йорка отримав позитивний результат аналізу на штам В117. Чоловік протягом останнього часу не мандрував, що свідчить про внутрішнє поширення віруса», – йдеться у матеріалі.

За словами губернатора, на території штату було взято близько 5 тисяч зразків у намаганні виявити штам. «Чиновник наголосив, що новий штам – заразніший, і це – проблематично, оскільки штат страждає від підвищеної госпіталізації», – стверджує Bloomberg.

Інфікований чоловік пов’язаний із магазином у місті Саратога Спрігс. З цим магазином пов’язані ще три випадки інфікування COVID-19, але поки незрозуміло, чи вони теж мають «британський» штам.

Магазин був закритий з 24 грудня до початку січня, але влада штату просить усіх, хто відвідував його з 18 до 24 грудня, здати тест на COVID-19.

Нагадаємо, раніше науковці з лондонського Імперського коледжу дослідили новий штам коронавірусу, виявлений у Британії. Вони з’ясували, що він – набагато заразніший, ніж оригінал коронавірусу.

Влада Чикаго каже, що місту потрібно більше вакцини

В окрузі Cook оприлюднили форму реєстрації вакцинації для незалежних медичних працівників

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers