rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ ICE заарештувала 104 тис. нелегалів у 2020 році, зокрема, 675 членів банди MS-13

Цьогоріч Служба імміграційного та митного контролю (ICE) заарештувала близько 104 тис. нелегалів, зокрема, сотні членів банди MS-13, які часто потрапляють у США в рамках програми «Діти-мігранти, які прибули без супроводу батьків» (UAC).

У період із 1 жовтня 2019 року до 30 вересня 2020 року агенти ICE заарештували 103 603 нелегальних мігранти, які проживають у Сполучених Штатах, 90 відсотків з яких мали судимість або очікували на кримінальне обвинувачення проти них.

У цьому році ICE взяла під варту 122 233 нелегальних мігранти. Агенти місцевих правоохоронних органів просять тримати нелегалів під вартою доти, доки підозрюваних не буде передано ICE для арешту та депортації. Міста, округи та штати-притулки відмовляються підкорятися вимогам і замість затримання, навпаки, відпускають нелегалів.

Із заарештованих цьогоріч 4067 осіб були членами різних банд. 675 із них були членами сальвадорської банди MS-13, яка часто переправляє своїх членів через програму UAC, за якою неповнолітніх, після перетину кордону США та Мексики, відпускають, і вони можуть вільно жити й здійснювати злочини на території Америки.

У цьому році ICE заарештувала 34 підозрюваних у тероризмі нелегалів. ICE провела близько 24 тис. арештів у рамках рейдів, де агенти беруть під варту нелегальних іноземців, яких розшукують за злочини або імміграційні порушення.

Життєво важливою для операцій ICE щодо затримання є програма 287 (g), в рамках якої місцеві правоохоронні органи підписують угоду, що допомагає агентам знаходити й заарештовувати розшукуваних нелегалів за спрощеною процедурою. Цьогоріч ICE підписала 150 287 (g) угод із місцевими правоохоронними органами.

У цьому році ICE провела низку операцій для арешту в різних штатах, зокрема, операцію Cross Check XI, яка проводилася з липня до вересня і призвела до арешту понад 2700 нелегальних іноземців.

Близько 85 відсотків нелегалів, заарештованих під час операції Cross Check XI, мали судимість або очікували на кримінальне обвинувачення. Деякі з обвинувальних вироків містили вбивства, напади, злочини на ceкcyaльнoму ґрунті, пограбування і нелегальне зберігання зброї.

Станом на сьогодні у США проживають від 11 до 22 мільйонів нелегалів.

Джерело: Breitbart News (https://www.breitbart.com/politics/2020/12/27/ice-arrests-104k-illegal-aliens-2020-including-675-ms-13-gang-members/)

Влада Чикаго каже, що місту потрібно більше вакцини

В окрузі Cook оприлюднили форму реєстрації вакцинації для незалежних медичних працівників

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers