rss
04/29/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ COVID-19: у США становище не гірше, ніж у Європі

У західній пресі, починаючи з самого початку антипандемійних заходів, наполегливо повідомляють, що США – це країна, в якій від коронавірусної інфекції помирає найбільше людей, і що в цьому нібито винна хаотична політика президента Трампа щодо ковідної загрози. Насправді це – брехня, але, з точки зору психологічної інформаційної війни проти ненависного президента Трампа, яку ведуть проти нього ліваки та глобалісти, це – вдала брехня.

Вдала, оскільки вона, крім шахрайських маніпуляцій на самих виборах, також дала Байдену додаткові мільйони голосів, адже з її допомогою вдалося переконати багатьох американців, яких Байден не дуже-то й надихає, голосувати «не за Байдена, а проти Трампа».

Якщо поглянути на статистичні дані, то дійсно США з їхніми 332 011 померлими (дані на 26 грудня 2020) йдуть попереду із великим відривом від інших країн.

Але кожній мислячій людині зрозуміло, що зовсім некоректно порівнювати величезні США – країну з масштабами континенту та кількістю населення 328 мільйонів осіб (за даними 2019 року) з дрібними та середніми державами, які мають невелику кількість населення. Настільки ж безглузді порівняння з державами, які не мають відповідних коштів для масового тестування своїх громадян і статистичних служб, або з країнами з абсолютно непрозорою внутрішньою політикою. Якщо Китай, при кількості населення 1,4 мільярда осіб має тільки 4 634 померлих, як повідомляє китайська влада, то висновків може бути кілька:

  • вони брешуть, і в них насправді померлих набагато більше – відповідно до інших країн;
  • вони самі створили цей вірус як біологічну зброю, що вибірково діє на європейських людей;
  • вони створили цей вірус, проти якого одночасно створили вакцину, якою вже прищепили все своє населення, і застосували його як біологічну зброю проти населення західних країн.

Якщо правильні два останніх твердження, то це означає, що Китай оголосив решті світу війну. Що з цього випливає, нехай вирішують лідери західних країн.

Те ж можна сказати й про інші країни з тоталітарними чи авторитарними режимами. Хороший аналітик та експерт Андрій Ілларіонов, колишній радник президента Путіна, який нині мешкає у США, стверджує, що в Росії насправді померло від коронавірусу на цей момент у 6-8 разів більше людей, ніж повідомляє російська статистика. Можна сказати просто: а з якого дива цей вірус діятиме в Росії лагідніше, ніж у США та європейських країнах?

Зате дуже добре США можна порівнювати з європейськими країнами. Якщо ми візьмемо 7 із них: Бельгію, ФРН, Францію, Італію, Польщу, Іспанію і Великобританію, то отримаємо приблизно таку ж кількість померлих від коронавірусу, як у США, – 330 587 осіб, при загальній кількості населення 373 мільйони людей, тобто, майже стільки ж, як у США. Треба визнати, що якщо бути точним, то це на 14% більше, ніж у США, але це відхилення нічого не змінює у висновку, який ми можемо зробити: пандемія коронавірусу протікає у США не складніше, ніж у Європі!

Різниця – тільки у тому, що лідерів європейських країн за їхню політику щодо пандемії їхня кишенькова преса вихваляє до неба, натомість американська лівоглобалістська преса (а за нею і вся світова) зображує президента Трампа як божевільну людину, яка ризикує життям своїх громадян.

Автор: Генріх Дауб

Джерело: «Континент»
(https://kontinentusa.com)

Влада Чикаго каже, що місту потрібно більше вакцини

В окрузі Cook оприлюднили форму реєстрації вакцинації для незалежних медичних працівників

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers