rss
05/04/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ На харчування безхатькам в окрузі Cook приватні жертводавці виділили $50 тисяч

На пілотну програму, яка забезпечує доправлення страв, придбаних у місцевих ресторанів та кухарів, до будинків бездомних осіб та сімей, яким нещодавно було надано притулок, приватні жертводавці пожертвували 50 тисяч доларів. Про це повідомили Toni Preckwinkle, президент ради округу Cook, і Betty Bogg, виконавчий директор «Connections for the Homeless», місцеві виборні особи та представники громадськості.

Пілотний проект, запущений у листопаді, став можливим завдяки 30 тис. доларів, які виділив округ Cook у рамках CARES. Таким чином влада округу Cook спільно з партнерами допомагає тим, хто найбільше потребує допомоги під час пандемії коронавірусу.

«Наша співпраця з «Connec­tions for the Homeless» – чудовий приклад того доброго, що може відбутися, коли приватний, державний і некомерційний сектори співпрацюють над вирішенням проблем», – зауважила президент Preckwinkle. «Ці кошти надовго допоможуть нагодувати наших сусідів, які потребують допомоги, та розвивати всю іншу роботу, яку ми проводили з «Connections», реагуючи та виходячи з цієї кризи. Це – ще один приклад прагнення округу Cook допомогти громадам швидко відновитися».

Спочатку проект був запланований приблизно на 13 тижнів. Наразі ж відомо, що в рамках проекту харчування отримуватимуть 60 малозабезпечених осіб до кінця лютого. Місцеві бізнесмени та благодійники об’єднуються, в результаті чого 80 тис. доларів потраплять у місцеві ресторани. Серед основних донорів: Byline Bank, NorthShore University Health Care, Rotary International, Lewis Sebring Family Foundation, Elizabeth Tisdahl, колишній мер Evanston, Joe Flanagan, керівник Cook County Health Foundation.

Title 

Окрім пілотного проекту, влада округу Cook співпрацює з організацією «Connections for Homeless» для надання інших основних послуг мешканцям округу під час пандемії COVID-19. Влада округу Cook виділила кошти для реалізації безперервного переліку послуг, що пропонує «Connections», починаючи від запобігання виселенню до надання житла та втілення житлових програм. З початку пандемії «Connections» надала підтримку понад 2500 мешканцям. Більша частина їхньої діяльності була профінансовна округом Cook. В організації кажуть, що їхні спільні зусилля із реагування на COVID призвели до інвестицій у місцеву економіку на суму понад 5 млн доларів завдяки сплаті за послуги готелів і притулків, оплаті заробітної плати персоналу, орендної плати орендодавцям та партнерству з ресторанами.

«Співпраця з округом Cook та основними зацікавленими сторонами на рівні громад демонструє, що можливо, коли кожна зацікавлена сторона бере на себе відповідальність. Ця співпраця дозволяє нам робити сміливі та широкі кроки до досягнення нашого бачення подолання безпритульності у північній частині округу Cook», – зазначила Betty Bogg, виконавчий директор «Connections».

Наразі у рамках фінансування CARES округ виділив понад 3 300 000 доларів через «Connections» місцевим орендодавцям, ресторанам і готелям, розташованим в Evanston і North Shore. В цю суму входять 1 800 000 доларів на підтримку притулку, 800 тис. доларів на фінансування запобігання виселенню та 700 тис. доларів – на фінансування допомоги орендодавцям, які здають в оренду житло безпритульним.

Title 

«Я прийшов у «Connections» у важкий момент мого життя. Вони поводилися зі мною, як із родичем, – розповів Carlos Duany, учасник програми, який нещодавно отримав притулок. – Дякуємо округу Cook і «Connections» за їхню працю в цей час. Це нагадало мені, що люди в громаді справді дбають про нас і хочуть запропонувати підтримку».

З моменту початку пандемії округ Cook інвестував понад 82 млн доларів у рамках Cook County Recovery Initiative. Щоб дізнатись більше про програми відновлення в окрузі Cook, відвідайте www.cookcountyil.gov/recovery.

Аби дізнатись більше про підтримку постраждалим від COVID у «Connections», відвідайте connect2home.org/coro­na­virusresponse.

Влада Чикаго каже, що місту потрібно більше вакцини

В окрузі Cook оприлюднили форму реєстрації вакцинації для незалежних медичних працівників

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers