rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп на 2021 рік

Овен

У цьому році на вас чекають глобальні зміни. Планети подбають, щоб перед вашим духом першопрохідника відчинялися всі двері. Не «спустіть» все «в трубу». Весною і влітку ви повільно йтимете до намічених цілей. Відпустку та з’ясовування стосунків краще перенести. Робіть ставку на роботу. Восени все буде змінюватися дуже швидко. Зменште оберти в спорті та любовних взаєминах. На роботі працюйте на максимум. Ближче до зими – ще більше змін. Наприкінці року вирушайте у відпустку або зробіть велику покупку.

У минулому році ви почали пильніше стежити за станом здоров’я. Рухайтеся в тому ж напрямку. Уникайте сильних емоційних навантажень.

Жінки створять міцні стосунки. Чоловікам теж захочеться кохання, і світ повинен про це знати.

Ховайте гроші у банку або переводьте в інвестиції. Важливі придбання відкладіть до кінця року.

Телець

Іноді сповільнитися – правильне рішення. Ви станете популярними фахівцями. Зосередьтеся на матеріальних проблемах. Ви зможете реалізувати всі проекти й отримати прибуток. Навесні зірки розставлять всі крапки над «i» у вашому житті. Використовуйте свої знання, щоб досягти успіху в кар’єрі. В особистому житті не плетіть інтриги, щоб не залишитися наодинці. З кінця весни вірогідні проблеми. Працюйте і ще раз працюйте. Починаючи з жовтня і до кінця року, вас підхопить вихор подій. Якщо будете уважні, то виконаєте кілька бажань.

Ви легко дасте раду з усіма болячками. Проходьте медогляди хоча б раз на рік і здавайте аналізи. Вуха і горло – ваші слабкі місця.

Рідні підтримають, коли буде здаватися, що весь світ проти вас. Самотнім Тільцям доведеться докласти зусиль, щоб завести нові знайомства. Якщо вийде, вони сильно змінять вас зсередини.

На початку року буде непросто, а влітку відкриються нові джерела доходу. Тоді вирушайте у відпустку або купіть те, про що давно мріяли.

Близнюки

2021 – це гірський серпантин. Вибирайте правильний напрямок, щоб наприкінці року досягнути цілі. Направте енергію в навчання. Ви з усіма порозумієтеся. На початку року ситуація буде змінюватися зі швидкістю світла. Не відмовляйтеся від допомоги. Весна – вдала для самореалізації. Ваша нестриманість може зруйнувати плани як на роботі, так і в особистому житті. У липні дайте волю емоціям і витягніть «козирі». Восени вир подій може збити вас зі шляху. Не змінюйте рішення занадто часто.

Розумові та фізичні навантаження – кити, на яких тримається хороше самопочуття. Не забувайте нормально відпочивати і не прогулюйте тренування.

Самотні чоловіки будуть кидатися з одних стосунків в інші, а жінки – плести інтриги. Одружені можуть чекати на поповнення в сімействі.

Навчіться відкладати хоча б частину заробленого. З’являться додаткові джерела для заробітку. Ви зможете закрити важливу фінансову мету. Наприкінці року можуть з’явитися несподівані витрати.

Рак

Холодний розум допоможе утриматися на плаву. На них чекає дуже багато роботи. На початку року їх затягне у вир подій. Не рубайте з плеча – шансу виправити стосунки може і не бути. Навесні розбудіть своє творче начало. Влітку встигнути все буде нереально. Дотримуйтеся плану. Під кінець року усі клопоти будуть позаду.

Талант Раків – роздмухувати проблеми. Бережіть нервову систему й менше читайте про хвороби в інтернеті.

Раки багато працюватимуть, часу на особисті стосунки не буде. Одні позбудуться стосунків, інші – спробують побудувати їх на робочому місці. Навряд чи це призведе до чогось хорошого. У заміжніх Раків імовірна криза в родині, другий медовий місяць підсолодить пігулку.

Раки перестануть боятися залишитися без коштів, почнуть інвестувати й вигідно накопичувати.

Лев

2021 рік – час, коли потрібно буде проявити талант домовлятися. Необдумані фрази можуть зруйнувати вибудувані зв’язки. На початку року імовірні зміни – фундаментальні. Навесні все ще сильніше буде змінюватися. Прийміть допомогу. Сатурн переверне звичний уклад і вкаже на минулі помилки. В особистому житті залагоджуйте конфлікти, щоб зосередитися на важливішому. Восени випаде шанс різко змінити життя. Грудень підсумує рік.

Серцево-судинна система Левів може влаштувати бойкот і почати вимагати нормального режиму дня, здорової їжі та фізичних навантажень.

У шаленому вирі подій навіть перевірені стосунки можуть опинитися на волосині. Доведеться домовлятися і приборкати своє его.

Лев ризикує залишитися на мілині. Поки не зрозуміє, що пора навчитися збирати гроші. А ще краще – інвестувати. У другій половині року з’явиться така можливість.

Діва

Рік буде хорошим. Буде багато роботи. Приділіть більше уваги кар’єрі. Якщо Діви будуть весь час працювати, то проведуть відпустку в санаторії. Початок року принесе зміни. Не піддавайтеся чужому впливу. Навесні зміни стануть масштабнішими. Не приймайте рішення під впливом емоцій. А ще – навчіться довіряти іншим людям. Влітку вичікувати доведеться частіше, ніж діяти. Фінал 2021-го буде особливо яскравим. Дайте раду з усіма питаннями на особистому фронті до того, як вас затягне робота та творчість.

Приділіть більше уваги здоров’ю, і замість поїздки із «все включено» виберіть відпочинок у санаторії.

Чоловіки, дайте прорости зародку емпатії, і жіночої уваги буде більше. У жінок до кінця року все складеться вдало. Знайдіть справу, від якої всередині розгориться пожежа, і ваша друга половинка прийде на «вогонь».

Заробляти гроші Дівам не подобається. Але вони рідко сидять на мілині. У 2021 році інтелект і кмітливість допоможуть повернути звичний рівень комфорту.

Терези

2021-ий пройде на позитивній ноті, незважаючи на масштабні перетворення. Як мінімум, в особистому житті. Терези-одинаки отримають вагон романтики. На початку року буде хороша позиція для старту в різних сферах. У квітні будьте наполегливими й прямолінійними. Особисті стосунки відійдуть на другий план. Влітку ви будете у підвішеному стані. В особистих стосунках не робіть поспішних висновків. В роботі – перерозподіляйте обов’язки. Фінал року буде феєричним. Чим більше зусиль докладете – тим кращим буде результат.

Можуть проявитися дрібні болячки, які призведуть до серйозних наслідків. Лікар підкаже, що робити, аби уникнути ускладнень.

У коханні все складатиметься вдало. Одинаки знайдуть половинки, заміжні – зміцнять стосунки. Якщо хочете завести дітей, то саме час!

Потренуйте вміння говорити «ні», інакше залишитеся без грошей. Уникайте інвестицій.

Скорпіон

Приділіть час сім’ї та місцю проживання. Вам захочеться створити сім’ю, зробити ремонт у квартирі. Рік Бика почнеться з переїзду, зміни роботи або оновлення стосунків. Не кидайтеся між можливостями. Буде багато важливих знайомств. Навесні – нові виклики. Їх краще долати у компанії. Коли вирішите шукати союзників, згадайте: нове – добре забуте старе. У цей період мотивація може вас ненадовго покинути. Восени варто ризикнути – почати проект або попросити підвищення. Проводьте більше часу з близькими.

Навіть застуда або грип можуть підкосити ваше здоров’я. Зміцнюйте імунітет, приймайте вітаміни й звертайтеся до лікарів при перших ознаках хвороби.

Скорпіонам захочеться осісти в одному місці, зібравши всіх близьких поруч. Цьому знакові зараз хочеться світлих почуттів. І він їх отримає.

У 2021-му буде кілька ситуацій, коли вони опиняться на дні. Видертися вийде, хоча буде не просто. Вкладіть кошти у нерухомість або ремонт помешкання.

Стрілець

2021-й рік буде нестабільним, але дуже плідним. Всесвіт віднесе вихором нових знайомств і починань далеко-далеко. Початок року буде спокійним – сконцентруйтеся на реалізації амбіцій. Ризикувати й діяти самостійно не можна. Навесні вірогідні нові знайомства, круті можливості в кар’єрі або глобальний переїзд. Невдачі будуть, зокрема – проблеми зі здоров’ям і грошима. У липні чекає ще більше випробувань, які Стрільці подолають. Навіть вийде збільшити дохід й набути корисних знайомств. Не йдіть на повідку емоцій. Наприкінці року вітер змін вщухне.

Вивихи, падіння, удари – неповний список того, що може чекати у цьому році. Не забувайте, ви схильні до хвороб шлунково-кишкового тракту та судин.

Чоловіки, ваш ідеальний варіант – вже поруч. Жінки – приділяйте більше уваги дому.

Стрільці бачать фінансову мету й не бачать перешкод. Дотримуйтесь самодисципліни. У першій половині року з фінансами буде тяжко.

Козеріг

2021 – час масштабних змін Доведеться робити багато того, чого не хочеться, – чекати або багато працювати. Початок року обдарує приємними моментами, особливо – в особистому житті. В інших сферах повільно рухайтеся до мети. З середини весни Козероги увійдуть у робочий ритм. Сконцентруйтеся на чомусь одному. Влітку відмовтеся від стереотипів. Дійте швидко і гнучко. Планувати – безглуздо. Козероги отримають більше, ніж планували. Фінал року буде напруженим. Виправляйте помилки на ходу, і все вийде.

Пам’ятайте, що хвороби не беруться нізвідки. Ви можете їх знешкодити ще на початковій стадії. Дивитися потрібно в бік шкіри, кісток або зубів.

Самотні Козероги, навчіться бути м’якими. А ті, хто в парі, – більше часу проводьте одне з одним. І налагодьте взаємини з родичами чоловіка/дружини.

Козероги часто економлять і відкладають все зароблене. Але в рік Бика їх чекатимуть непередбачені витрати.

Водолій

Ситуація постійно змінюватиметься. Готуйтесь до крутого трампліну для особистісного та кар’єрного зростання. На початку року Водоліїв переповнюватиме енергія. Сміливо беріться за проекти. Весною з вами відбуватиметься щось незрозуміле – як на роботі, так і в особистому житті. Не довіряйте всім і кожному, але без фанатизму. Влітку, як і на початку осені, зосередьтеся на особистому житті. Не залишайте недомовленості у взаєминах із близькими. Наприкінці року Водолії зможуть проявити себе. На роботі продовжуйте стрімко рухатися вперед.

Імовірні проблеми з серцево-судинною системою, якщо не переглянете свої харчові звички та режим дня.

В особистому житті ніхто не любить, коли їм вказують, – можете зруйнувати стосунки. Самотні Водолії, пробачте минулі образи й перестаньте смакувати спогади. Тоді з’явиться нова людина.

Бик навчить правильно поводитися з фінансами. Найкраще вкладення – у себе. Не поспішайте різко змінювати роботу – ще не час.

Риби

У 2021 році пливіть за течією. Свої плани тримайте у таємниці. Навчіться «ловити хвилю» з середини травня до серпня. На початку року працьовитість допоможе підготувати зону для підвищення, увага до близьких – зміцнити стосунки. Навесні Риби сфокусуються на досягненні матеріальних цілей. Наприкінці літа вірогідні випробування. На роботі не ризикуйте, а в особистому житті будьте наполегливими. На вас чекає доленосне знайомство. Саме час згадати старі таланти. У фіналі року додасться приводів для хвилювання. Не пускайте ситуацію на самоплив.

Навіть хронічні захворювання «підуть в сплячку» і завдадуть мінімальної шкоди. Залишиться приборкати емоції.

Якщо самотні жінки знизять градус тиску на оточуючих, Всесвіт принесе їм «саме ту» людину. А чоловікам варто навчитися працювати над стосунками, якщо хочуть зберегти сім’ю.

Правильні знайомі дозволять домчати до фінансової мети на максимальній швидкості.

Гороскоп

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers