rss
04/18/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп

Овен

Використовуйте всі шанси, щоб завершити всі справи у цьому році. Варто докласти зусиль – це сприятиме позитивним змінам у кар’єрі. В особистому житті зберігайте спокій, навіть якщо щось піде не так. Дайте раду із домашніми справами, прикрасьте квартиру до свят.

Тримайте організм у тонусі. Дотримуйтеся режиму дня, ходіть на прогулянки, робіть зарядку, загартовуйтеся, якщо стан здоров’я дозволяє. Обов’язково щодня радуйте себе.

Приділяйте більше уваги коханій людині, інакше вона вирішить, що ваші почуття охололи. Хоча, можливо, так воно і є. Проте щось радикально змінювати до кінця року не варто.

Заплануйте свої фінансові витрати, щоб подарунки для рідних не завдали шкоди гаманцю. Зверніть увагу на ділову співпрацю з іноземними компаніями, вона обіцяє блискучі перспективи та фінансову вигоду.

Телець

Пані Фортуна допоможе у спілкування з новими людьми та взаєморозуміння з колегами. Не дозволяйте себе експлуатувати, але і не ховайте свої здібності. Менше вірте в обіцянки й об’єктивно розраховуйте свої сили. Завершуйте справи, виправляйте помилки.

Зараз є шанс багато чого змінити у сфері здоров’я. Вам вистачить сили волі, щоб стежити за харчуванням або займатися спортом.

Хоч як би сильно ви не були закохані, зніміть рожеві окуляри. Зберігайте почуття власної гідності, не дозволяйте себе ображати. П’ятниця буде вдалою для побачень, використайте цей шанс, якщо потрібно помиритися.

Фінансове становище здається міцним, але ще не настав час для надмірностей. У середу вас можуть спокушати легким заробітком, але, швидше за все, нічого з цього не вийде. Не залазьте у борги та кредити.

Близнюки

Зараз бажано не долати бурхливі пороги, а спокійно плисти у товаристві коханої людини. Ви допоможете одне одному вирішити проблеми. На роботі все складається якнайкраще. У п’ятницю несподівані гості принесуть клопоти та чимало задоволення.

Травна система потребує дбайливого ставлення. Викиньте з раціону маринади, копченості, смажене. Ретельно пережовуйте їжу. Відмовтеся від куріння і алкоголю; не носіть тісного одягу і так налаштуйте ліжко, щоб верхня частина тулуба була піднята під час сну.

Початок тижня подарує гармонію у взаєминах із коханою людиною. Вихідні проведіть разом і купіть подарунки під ялинку. Понеділок і вівторок – найвдаліші для побачень.

З’явиться додатковий дохід. Вам запропонують дуже вигідну роботу. Ваші ідеї – популярні та приносять прибуток.

Рак

Доведеться багато уваги приділяти людям довкола. Якщо вам хочеться гострих відчуттів, доведеться почекати до свят. Цікаві пропозиції можуть надходити від бізнес-партнерів. У суботу прикрасьте дім до Нового року. У вівторок розплануйте найближче майбутнє.

Зверніть пильну увагу на своє здоров’я. Одягайтеся відповідно до погоди. У середу утримайтеся від алкогольних напоїв. У неділю організм буде уразливим, особливо в ділянці попереку.

Прикрі моменти на початку тижня зміцнять у рішенні досягти наміченої мети у стосунках. З четверга ситуація повернеться до кращого. Ви зрозумієте, що вас цінують і люблять.

Насичений час, який буде заповненим діловими зустрічами, закінченням проектів і пошуком партнерів. Стабільності фінансового становища нічого не загрожує, якщо ви не будете легковажними.

Лев

Ви зараз – у центрі уваги, сповнені сил. Але справи складаються не найкраще. Не намагайтеся виправити ситуацію, а спробуйте зробити висновки – і чекайте змін. У вихідні навряд чи вийде розслабитися. Влаштуйте генеральне прибирання перед святами.

Візьміть невелику паузу, відмовтеся від серйозних звершень заради розслабленого проведення часу.

Вашому роману можна тільки позаздрити. Не вимагайте підвищеної уваги до себе кожні кілька хвилин, тоді ніщо не затьмарить вашого настрою. Сприймайте кохану людину такою, якою вона є.

На початку тижня доведеться давати раду зі старими боргами, ймовірні непередбачені витрати. У середу або четвер ймовірні фінансові надходження. Наприкінці тижня зможете вирішити фінансові проблеми глобального характеру, щоправда, можливо, наразі тільки теоретично.

Діва

Тиждень обіцяє бути напруженим. При бажанні, скориставшись обставинами, можна буде багато чого досягти. Вам згодиться дипломатичність. Будьте наполегливими. Скажіть своїм близьким, що хочете отримати у подарунок.

Вашою проблемою може стати будь-яка дрібниця. Або комаха укусить, або смітинка в око потрапить... Захисні окуляри та рукавички зайвими не будуть.

Підвищена вимогливість до коханої людини може призвести до розбіжностей. Краще не звертати уваги на дрібні недоліки партнера, ніж отримати вичерпний перелік своїх власних.

У фінансовій сфері не розслабляйтеся, щоб не припуститися помилки, яку буде тяжко виправити. Зараз не варто сподіватися на бізнес-партнерів.

Терези

Незважаючи на перешкоди, ваші справи йдуть вгору. Це стосується і роботи, й особистого життя. Зробіть висновки з власних помилок і йдіть до бажаної мети. Зберігайте гідність і спокій. Вихідні присвятіть підготовці до свята.

Якщо цього тижня почнете працювати над вирішенням якоїсь проблеми у сфері здоров’я, то незабаром вирішите її. Головне – виберіть, куди саме докладати сили. І не проґавте хороший момент.

У вас буде мало часу на особисте життя. У зв’язку з цим можливі проблеми на ґрунті ревнощів.

У фінансовому плані ваші можливості зараз – не такі великі, небажано планувати великі покупки, але результатом дрібних покупок будете задоволені.

Скорпіон

Залиште страхи позаду. На вас чекає новий рівень. Зараз ви можете змінити своє життя і знайти щастя. Прислухайтеся до своїх бажань. Ви – кохаєте, і це взаємно. Тиждень принесе спокій і радість.

Добре було б відвідати СПА, салони краси, провести омолоджувальні процедури. Результати не змусять себе чекати. Відвідуйте фахівців, які добре себе зарекомендували, користуйтеся сертифікованою косметикою та препаратами. Дотримуйтесь правил гігієни.

Ви потребуєте турботи й уваги коханої людини. І вона готова вам все це подарувати. Не зводьте навколо себе глуху стіну. Відчиніть двері своєму щастю.

Матеріальні труднощі – у минулому. При вашій активності та стриманості наприкінці тижня можна очікувати на прибуток. Поїздка або переїзд вимагатимуть значних матеріальних вкладень, але результат задовольнить вас.

Стрілець

Ви зуміли подолати труднощі й можете спочивати на лаврах. Продумайте веселе новорічне свято. Нехай ваш дім буде повний гостей. Ви зараз – дуже позитивні. Вас не стомлять галас і метушня.

Ви готові попрацювати. Але якщо візьмете на себе надмірні зобов’язання, то можете втратили сили. Для організму корисніше працювати у рівному ритмі. Погоджуйтеся на те, що вам під силу.

Цей тиждень сприятиме гармонізації стосунків із коханою людиною. Ви будете випромінювати магнетизм і чарівність. Якщо ви – самотні, є всі шанси зав’язати серйозні стосунки.

Цього тижня будуть вдалими короткі поїздки у справах і покупки. У неділю не смітіть грошима. У понеділок можливі фінансові надходження. Ідеї, які з’явилися у вівторок, можуть привести до успіху.

Козеріг

Тиждень готує зустрічі з людьми, важливими для вас у професійному плані. Не всі вони принесуть задоволення, але поводьтеся коректно у будь-якій ситуації. Середа і п’ятниця – складні та неоднозначні, у гонитві за задоволенням своєї примхи можете більше втратити, ніж придбати. Не розповідайте про себе багато, адже, якщо відкриється ваша таємниця, краще не буде нікому. Ретельно обмірковуйте свої слова та дії.

Не обмежуйте себе у харчуванні. Якщо хочете привести себе в форму – можете прибрати з раціону солодощі та жирну їжу, але у ваш організм повинні надходити білки, жири та вуглеводи у необхідній кількості. Не переїдайте.

Ви матимете великий успіх у протилежної статі, тільки не потоніть у лестощах. Нешкідливий флірт може привести у спритно розставлені тенета, з яких не легко буде виплутатися. Розсудливість вам не зашкодить.

Можливі фінансові надходження, які швидко зникнуть. У п’ятницю може надійти цікава ділова пропозиція.

Водолій

Постарайтеся знайти компроміс у спілкуванні з діловими партнерами. В суботу не займайтеся тим, чим займатися не хочеться. Події тижня дозволять по-новому оцінити багато ваших позицій в особистих справах. У неділю не витрачайте надто багато на подарунки.

Цього тижня не займайтеся самолікуванням. Імовірність того, що ви забудете щось врахувати та вилікуєте дрібницю, пропустивши щось серйозне, – дуже велика.

На початку тижня дайте раду зі своїми почуттями. Схоже, вас щось серйозно турбує у стосунках у вашій парі. Неділя – вдала для побачень.

Можливі обмеження у фінансових питаннях. Перед Новим роком вам можуть дати премію.

Риби

З’явиться можливість зробити багато корисних справ. При зосередженості на головних питаннях ви можете досягти високих результатів на роботі й реалізувати намічене. У вихідні незапланована зустріч відкриє нові перспективи. Найефективнішим може стати понеділок.

Перевірте, чи є у вас в аптечці ліки, необхідні для надання першої допомоги. Якщо необхідно замінити або докупити щось – зробіть це, щоб у складний момент не довелося переживати через свою безпорадність.

Настає сприятливий час для побачень і спільних поїздок. Не проґавте сприятливий момент і максимально використовуйте всі можливості. Самотні мають шанси зустріти свою половинку під Новий рік.

Імовірно, ваше фінансове становище поліпшиться. На початку тижня можуть з’явитися незаплановані доходи, утім, як і витрати. Не економте на подарунках.

Гороскоп на 2021 рік

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers