rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Проблема \ Кримінал \ САП клопотатиме про арешт Татарова із заставою у 10 мільйонів

Спеціалізована антикорупційна прокуратура клопотатиме у Вищому антикорупційному суду про обрання заступнику керівника Офісу президента Олегу Татарову запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 10 млн грн.

Про це повідомила у коментарі «Укрінформу» прессекретар САП Ольга Постолюк.

21 грудня Олег Татаров з’явився в НАБУ, де отримав повідомлення про підозру. Також він написав заяву про тимчасове призупинення виконання своїх посадових обов'язків і їх передачу іншій посадовій особі.

Адвокат Татарова Олександр Кузьменко поінформував, що кримінальне провадження НАБУ стосується знижки на паркування в одному з житлових комплексів Києва, а не «квартир для Нацгвардії».

Раніше, 1 грудня, редактор інтернет-видання «Цензор.net» Юрій Бутусов у Фейсбуці поінформував, що колишній народний депутат і екскерівник«Укрбуду» Максим Микитась дав викривальні свідчення на Татарова у справі про махінації з квартирами для Нацгвардії.

За словами журналіста, Микитась повідомив слідству, що Татаров під час роботи в «Укрбуді» нібито підкупив експерта МВС, щоб той фальсифікував експертизу на користь компанії.

Також журналіст написав, що НАБУ підготувало підозру Татарову, проте суддя ВАКС Мойсак нібито заблокував вручення повідомлення про підозру.

Водночас у ВАКС заявили, що не отримували клопотання про надання дозволу щодо затримання Татарова.

18 грудня стало відомо, що виконувач обов'яз­ків голови Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Максим Грищук підписав повідомлення про підозру Татарову. Тоді ж детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів САП повідомили заступнику керівника ОП про підозру.

Ексзаступнику голови Держгеонадр повідомили про підозру – завдав збитків на 38 мільйонів

Дорогою в Китай: Медведчук, Козак і «велике будівництво» на російському Амурі

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers