rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Трамп підписав постанову, щоб уникнути шатдауну уряду

Президент США Дональд Трамп підписав постанову про продовження фінансування уряду протягом додаткових 24 годин, необхідних Конгресу, аби внести останні штрихи у законопроект про державне фінансування.

Цей крок надає Палаті представників і Сенату додатковий день, аби затвердити заходи із боротьби з COVID-19 разом із законопроектом про державне фінансування на 1,4 трильйона доларів, пише NYPost.

18 грудня Конгрес затвердив дводенне продовження, яке дало законодавцям можливість продовжити діалог після багатомісячного паралічу в роботі. Оскільки угоди не було досягнуто, знадобилося друге продовження.

Лідер сенатської більшості Мітч Макконнелл (республіканець від штату Кентуккі) заявив у п’ятницю, 18 грудня, що переговори «дуже близькі» до успіху.

«Наші двопартійні переговори продовжують просуватися вперед, і ми сподіваємося найближчим часом затвердити ще один пакет допомоги американському народу», - заявив у п’ятницю в Сенаті Мітч Макконнелл.

МакКоннелл спільно з іншими членами Палати представників і керівництвом Сенату заявив, що не можна вирушати на святкування Різдва, не прийнявши цей законопроект.

Компромісний законопроект встановлює тимчасову доплату в розмірі 300 доларів на тиждень до допомоги з безробіття і передбачає прямі стимулюючі виплати в розмірі 600 доларів для більшості американців.

Водночас президент Трамп наполягав на збільшенні прямих виплат до 1200 доларів і вище.

У березні Конгрес прийняв пакет допомоги на суму 2,2 трильйона доларів, який містив прямі виплати в розмірі 1200 доларів для більшості американців.

Тим часом компромісний законопроект передбачає більше субсидій для підприємств, більше коштів для шкіл і медичних установ, а також захист від виселення для орендарів.

Без дій із боку Конгресу мільйони американців, які втратили роботу через коронавірус, 26 грудня позбулися б допомоги із безробіття.

Помпео розкритикував китайських комуністів за перешкоди у роботі ВООЗ і просування «сумнівних вакцин»

Президента профспілки поліції хочуть звільнити за публікації у соціальних мережах

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers