rss
04/29/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Сенат затвердив заміну Емі Коні Баретт у федеральному апеляційному суді
Title 
 Фото: Wikipedia

Thomas Kirsch, який наразі обіймає посаду прокурора США у Північному окрузі штату Індіана, замінить суддю Верховного суду Емі Барретт на посаді судді Апеляційного суду США 7 округу, розташованого в Чикаго. Відповідне рішення прийняв Сенат США.

За кандидатуру Kirsch проголосував 51 депутат, 44 – проти.

Три демократи – сенатори від Арізони Kyrsten Sinema та Mark Kelly, а також сенатор від Західної Вірджинії Joe Manchin проголосували за його кандидатуру, всупереч рішенню керівництва партії. Чотири сенатори-республіканці та новообрана віце-президент Kamala Harris не брали участі у голосуванні.

Президент Дональд Трамп висунув кандидатуру Kirsch ще до того, коли Баррет у жовтні отримала посаду у Верховному суді США. Юридичний комітет Сенату висунув його кандидатуру минулого тижня. Kirsch закінчив Indiana University, а ступінь юриста отримав у Гарварді.

Сенатор від штату Іллінойс Дік Дурбін заявив, що швидке висування кандидатури і затвердження Kirsch – це свідчення того, що республіканці, Трамп і Сенат мають намір затвердити якомога більше консервативних суддів.

Як очікується, Дік Дурбін може очолити Юридичний комітет у наступному Конгресі. Після того, коли 87-річна сенаторка Dianne Feinstein, штат Каліфорнія, заявила, що у наступному році піде з посади керівника комітету, сенатор Дік Дурбін негайно оголосив, що висуватиме свою кандидатуру на її посаду.

Раніше демократи різко критикували Feinstein за те, що вона не була достатньо жорсткою під час проведень слухань стосовно затвердження кандидатури на посаду судді Верховного Суду Емі Коні Барретт та інших кандидатур, які республіканці просували у Сенаті.

Сенатор Mazie Hirono, Гавайські острови, заявив, що номінування Kirsch «ще більше укріплює відсутність різноманітності, характерної для кандидатів на посади суддів, які висуває президент Трамп». І наголосив, що апеляційний суд, до якого приєднається Kirsch, – єдиний білий федеральний апеляційний суд у країні.

Натомість сенатор Todd Young, штат Індіана, зазначив, що Kirsch – «людина із сильним характером, добросовісна і вірить у верховенство права».

Помпео розкритикував китайських комуністів за перешкоди у роботі ВООЗ і просування «сумнівних вакцин»

Президента профспілки поліції хочуть звільнити за публікації у соціальних мережах

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers