rss
04/30/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Мешканців округу Cook закликають цієї зими відновлюватись та омолоджуватися у лісових заповідниках

Чиновники округу Cook нагадують про переваги відпочинку на свіжому повітрі.

До Toni Preckwinkle, президента ради округу Cook, приєдналися комісар Brandon Johnson, генеральний директор заповідника Arnold Randall, доктор Kiran Joshi, співголова департаменту охорони здоров’я округу Cook, та доктор Teresa H. Horton, доцент кафедри антропології Northwestern University в Ted Lechowicz Woods. Усі вони закликали мешканців округу відвідати цієї зими лісові заповідники, щоб почуватись оновленими та омолодженими.

«Ця зима буде такою, як жодна інша, оскільки ми продовжуємо зменшувати поширення COVID-19», – зауважила Toni Preckwinkle. «У ці важкі часи заповідники округу Cook залишаються притулком та можливістю для виходу з дому, щоб потрапити на природу та отримати усі вигоди, зокрема, перевірену користь для психічного та фізичного здоров’я».

Протягом усієї пандемії Forest Preserves of Cook County (FPCC) залишалися відкритими для відвідувачів як важливий та безпечний ресурс для фізичного та психічного оздоровлення. У 2020 році волонтери FPCC нарахували у заповідниках майже вдвічі більше людей, а відвідуваність сторінок у соціальних мережах та сайту заповідника стала втричі більшою за середній показник відвідуваності.

«Є великі можливості бути активними або відпочити у Forest Preserves of Cook County», – каже генеральний директор FPCC. «Незалежно від обраної вами діяльності, готуйтеся, одягаючись за погодою, та перевіряйте наш сайт, аби отримати свіжу інформацію про те, що доступно та будь-які цьогорічні зміни у зв’язку із пандемією COVID-19».

Для людей, які полюбляють проводити час подалі від міської метушні, доступні понад 350 миль мощених та ґрунтових доріжок для прогулянок лісом або вздовж річки. Мешканці можуть спостерігати за місцевою дикою природою, розглядати приголомшливі пейзажі або слухати запис аудіогіда на тему «Лісова терапія», розроблений Kimberly Ruffin.

«Ця пандемія завдала шкоди нашим сім’ям і громадам, і, ймовірно, попереду будуть похмурі дні», – зазначив Brandon Johnson, комісар округу Cook. «Як викладач і батько, я закликаю жителів нашого округу скористатися всіма перевагами, які можуть запропонувати Forest Preserves, особливо коли ми цієї зими перебуватимемо вдома».

Для мешканців, які цікавляться зимовими прогулянками, заповідник пропонує безліч можливостей для зимового відпочинку, зокрема, катання на санчатах, лижах і снігоступах, а також численні способи отримати заряд енергії – від бігу та катання на велосипеді до безпечного заняття фітнесом у Swallow Cliffs Woods в парку Palos або Dan Ryan Woods у Чикаго.

«Фізична активність – один із найкращих способів зберегти здоровий дух і тіло», – нагадує д-р Joshi. «Ось тільки деякі з багатьох переваг – зниження артеріального тиску та занепокоєння, кращий сон та вищий рівень енергії. Коли ви відвідуєте наші Forest Preserves, все одно важливо залишатися на відстані принаймні 6 футів від людей, з якими ви не живете, носити маску та часто мити руки».

Представники округу також взяли участь у «природотерапії», у програмі якої були дихальні вправи, «лісове купання» та коротка прогулянка лісом. Вважається, що подібні вправи, як-от «лісове купання» на свіжому повітрі, мають значний позитивний вплив на психічне здоров’я.

«Заповідники – це фантастичний ресурс не лише для фізичних навантажень, а й для нашого психічного здоров’я», – каже доктор Teresa Horton. «Наше дослідження показує, що навіть короткі прогулянки лісовими стежками можуть мати різні переваги, зокрема, поліпшувати настрій, зменшувати рівень стресу, а також знижувати рівень глюкози у крові. Я закликаю всіх глибоко вдихнути й відвідати заповідники, аби відчути ці позитивні ефекти на собі».

Щоб знайти ідеї щодо пасивного або активного проведення часу в Forest Preserves, відвідайте «Renew & Rejuvenate This Winter Blog» за адресою fpdcc.com/renew-and-rejuvenate-this-winter/. Щоб дізнатися про альтернативні способи насолодитися зимою у заповідниках, відвідайте fpdcc.com.

Відео-ролик можна знайти за цим посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1naBfQOTayXfz4ETYhsIRwPbAiwDdEf2t.

Помпео розкритикував китайських комуністів за перешкоди у роботі ВООЗ і просування «сумнівних вакцин»

Президента профспілки поліції хочуть звільнити за публікації у соціальних мережах

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers