rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Суть позову Техасу про порушення правил виборів у чотирьох основних штатах

Від редакції:

Верховний суд США відхилив позов штату Техас та ще 17 штатів про анулювання результатів президентських виборів у Джорджії, Вісконсині, Мічигані та Пенсильванії. Однак ми вважаємо, що кожен американець має право знати про особливості президентських виборів у цих штатах.

Техас заявляє, що президентські вибори, проведені в Пенсильванії, Джорджії, Вісконсині та Мічигані, грубо порушили їхні власні та федеральні закони про вибори, оскільки здійснювалися за умов суттєвого послаблення або й ігнорування заходів безпеки.

Крім того, згідно з Конституцією США, законодавчі органи (що презентують громадян) кожного штату мають абсолютну владу й несуть відповідальність за те, як будуть призначатися представники штату в Колегію вибірників, а воля законодавчого органу виражається через закони штату.

Техас стверджує, що порушення виборчого законодавства в цих штатах створили середовище, в якому фальсифікація бюлетенів стала можливою і, швидше за все, справді відбулася. У позові перераховано порушення закону в кожному зі штатів-відповідачів і надано докази шахрайства (кількість незаконно оброблених бюлетенів) у кожному зі штатів, достатнього для зміни результатів підрахунку бюлетенів.

Пенсильванія

Факти:

  1. Підрахунок голосів: 3 445 548 – за Байдена та 3 363 951 – за Трампа. Різниця – 81 597.
  2. Запити на надсилання бюлетенів: 70% демократів і 25% республіканців.
  3. Кількість бюлетенів для голосування поштою збільшилася з 266 208 у 2016 році до понад 3 000 000 у 2020 році.

Порушення Закону про вибори:

  1. Державний секретар в односторонньому порядку скасував вимоги перевірки підпису для бюлетенів, що надійшли поштою.
  2. Верховний суд Пенсильванії змінив існуючий крайній термін для прийому бюлетенів поштою з 20 год у день виборів на 3 дні після виборів, і прийняв рішення, згідно з яким бюлетені без поштових штемпелів вважаються дійсними.
  3. Посадові особи на виборах в Philadelphia і Alleg­he­ny Counties не дотримувалися законів штату, які дозволяють спостерігачам бути присутніми при розкритті, підрахунку та реєстрації бюлетенів для голосування поштою.
  4. Держсекретар доручив співробітникам виборчих комісій видалити бюлетені, отримані до 7 год ранку в день виборів, щоб «виправити» дефектні бюлетені, надіслані поштою. Це було зроблено тільки в регіонах із демократичною більшістю.
  5. Співробітники виборчих комісій не відділили бюлетені, отримані після 20 год у день виборів, що порушило вимогу Верховного суду США й унеможливило ідентифікацію цих бюлетенів.

Докази шахрайства:

  1. Бюлетені без дати відправлення: 9 005 (немає доказів того, що вони були відправлені виборцю).
  2. Бюлетені, повернуті в той же день або раніше, ніж були відправлені поштою: 58 221.
  3. Бюлетені, повернуті через день після дати відправлення поштою: 51 200 (теоретично, це – можливо, але вкрай малоймовірно, що середній виборець отримає бюлетень, заповнить його, відправить поштою, і його буде доставлено на наступний день).
  4. 2 листопада, за день до виборів, Пенсильванія повідомляє, що було розіслано 2,7 мільйона бюлетенів. 4 листопада ця кількість збільшилася до 3,1 мільйона – на 400 тис. бюлетенів, що надійшли поштою у день виборів. При цьому буквально немає «розумних» шансів, що вони будуть використані законними виборцями.

Джорджія

Факти:

  1. Підрахунок голосів: 2 472 098 – за Байдена та 2 458 121 – за Трампа. Різниця – 12 670.
  2. Бюлетені для голосування поштою: 65,32% – за Байдена та 34,68% – за Трампа.
  3. Кількість бюлетенів, відправлених поштою, збільшилася з 213 033 у 2016 році до 1 305 659 у 2020 році.

Порушення Закону про вибори:

  1. Державний секретар в односторонньому порядку скасував вимоги перевірки підпису для бюлетенів, що надійшли поштою.
  2. Державний секретар дозволив розкривати й обробляти бюлетені для голосування поштою за понад три тижні до дня виборів, коли закон забороняє робити це до відкриття виборчих дільниць у день виборів.
  3. Державний секретар суттєво послабив вимоги перевірки та відхилення бюлетенів на підставі невідповідності підпису або іншої недостатньої інформації.

Докази шахрайства:

  1. Коефіцієнт відхилення бюлетенів для голосування поштою за відсутню чи неточну інформацію або за розбіжність підписів знизився з 6,42% у 2016 році до 0,36% в 2020 році. Якби кількість відхилених бюлетенів у 2020 році була такою ж, як і в 2016 році, це призвело б до додаткових 25 587 голосів за Трампа – вдвічі більше, ніж потрібно, щоб перевершити Байдена. При шестикратному збільшенні кількості бюлетенів, які надійшли поштою, все вказує на те, що відсоток відхилених бюлетенів теж повинен збільшиться або, принаймні, залишитися незмінним.

Мічиган

Факти:

  1. Підрахунок голосів: 2 796 702 – за Байдена та 2 650 695 – за Трампа. Різниця – 146 007.
  2. У 2016 році розсилання бюлетенів поштою попросили 587 618 виборців. У 2020 році поштою було подано 3,2 мільйона голосів.
  3. Демократи проголосували поштою приблизно удвічі більше, ніж республіканці.

Порушення Закону про вибори:

  1. Державний секретар в односторонньому порядку скасував вимоги перевірки підпису для бюлетенів, що надійшли поштою.
  2. Державний секретар розіслав бюлетені, на які не подавали заявки, всім 7,7 мільйонам зареєстрованих виборців – всупереч закону про вибори, який вимагає, аби виборець просив надіслати йому бюлетень поштою за допомогою цілого процесу, котрий передбачає наявність його підпису, що повинен бути перевірений.
  3. Державний секретар також дозволив надсилати заявки на відкріпні посвідчення онлайн без перевірки підпису.
  4. Представники місцевих виборчих комісій в Wayne County, в яких за Байдена було на 322 925 бюлетенів більше, ніж за Трампа, розкрили й обробили бюлетені для голосування без присутності спостерігачів.
  5. Представники місцевих виборчих комісій в Wayne County також проігнорували суворі вимоги закону про вибори щодо наявності письмової заяви або печатки на кожному конверті для голосування, які свідчать про те, що підпис виборця був фактично звірений із підписом у досьє штату та підтверджений.

Докази шахрайства:

  1. У 174 384 бюлетенях, відправлених поштою в Wayne County, не було дійсного реєстраційного номера. Це вказувало на те, що співробітники виборчих комісій багаторазово «проганяли» одні й ті ж бюлетені через машину підрахунку голосів.
  2. 71% списків виборців Wayne County був незбалансованими, кількість тих, хто проголосував, не відповідала кількості поданих бюлетенів.

Вісконсин

Факти:

  1. Підрахунок голосів: 1 630 716 – за Байдена та 1 610 151 – за Трампа. Різниця – 20 565.
  2. Кількість бюлетенів, відправлених поштою, збільшилася з 146 932 у 2016 році до 1 275 019 в 2020 році.

Порушення Закону про вибори:

  1. Виборча комісія штату Вісконсин (WEC) незаконно встановила сотні автоматичних скриньок для збору відкріпних посвідчень. Використання будь-якої поштової скриньки, як з персоналом, так і без нього, прямо заборонено законом штату Вісконсин. Будь-яка альтернативна дільниця для голосування поштою «повинна бути укомплектована муніципальним секретарем або виконавчим директором ради уповноважених із виборів...». Бюлетені, отримані з порушенням процедур, зазначених у цих положеннях, не можуть бути додані в результат будь-яких виборів.
  2. WEC закликав виборців незаконно оголошувати себе людьми, що «мають будь-які обмеження», аби уникнути таких заходів безпеки, як перевірка підпису та вимога показати посвідчення особи з фотографією. Близько 216 тис. виборців заявили, що вони скористалися цим на виборах 2020 року. Це майже в чотири рази більше, ніж у 2016 році.
  3. Суворі закони, що вимагають, аби поштовий бюлетень засвідчувався підписом, а також мав підпис дорослого свідка, були проігноровані співробітниками виборчих комісій.

Докази шахрайства:

Сто тисяч бюлетенів нібито зникли, а потім були знайдені на наступний день після виборів.

Висновок

Суттєвих порушень законів про вибори, які були введені для захисту від фальсифікації і шахрайства, достатньо для визнання результатів виборів недійсними. Неможливо перерахувати бюлетені та переглянути результат виборів 3 листопада, оскільки бюлетені, які не відповідали закону про вибори, не можна ідентифікувати та відокремити від інших. Неможливо зробити точний підрахунок поданих бюлетенів. Отже, згідно з Конституцією, вибрати представників штату в Колегію вибірників потрібно законодавчому органу кожного штату, як це робилося у минулому. В іншому випадку штат може прийняти рішення взагалі не висувати вибірників.

У позові Техасу стверджується, що ймовірність того, що Байден подолає перевагу Трампа, зафіксовану на 3 годину ранку 4 листопада в будь-якому з штатів, становить один на квадрильйон. Таким чином, шанси на перемогу всіх чотирьох дорівнювали одному квадрильйону в четвертому ступені. У позові не міститься інформації про те, як це число було визначено. Деяким це може здатися перебільшенням. Достатньо сказати, що шанси на перемогу в одному з штатів були вкрай малоймовірними, а шанси на перемогу у всіх чотирьох – надзвичайно малоймовірні. Двадцять квасолин у банці: 19 білиx та 1 чорна. Ви протягнули, не дивлячись, руку, і вам пощастило витягти єдину чорну квасолину. Шанси повторити це знову – 1 з 400. Якщо хтось стверджує, що робив це чотири рази поспіль, це явно свідчить про шахрайство.

Як я вже сказав, статистичний аналіз, що лежить в основі твердження про ймовірність 1 з 1 000 000 000 000, не наводиться, тому я не можу це стверджувати. Але навіть якщо шанси були на кілька порядків вищі, вони все одно були астрономічно малі. У будь-якому випадку, суть судового процесу не залежить від будь-якого певного рівня шансів, що Байден подолає перевагу, яка була встановлена до 3 год ранку на наступний день після виборів.

Автор: Robert Madsen,

Джерело: American Thinker
(https://www.americanthinker.com/articles/2020/12/a_summary_of_texas_election_lawsuit_.html)

Чиказька поліція досі шукає підозрюваних у пограбуваннях у центрі міста, які відбулися чотири місяці тому

Смертність від опіоїдів в окрузі Cook сягнула рекордних показників

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers