rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Помпео закликав Туреччину позбавитись від російської зброї

Вашингтон закликає Туреччину негайно в координації з США вирішити «проблему С-400». Про це заявив держсекретар США Майк Помпео, коментуючи введення санкцій проти Туреччини у зв’язку з придбанням російських ЗРК С-400, пише Anadolu.

«Туреччина – цінний партнер і важливий партнер у регіональній безпеці для США, і ми хотіли б продовжити нашу багаторічну історію продуктивної співпраці в оборонному секторі, видаливши перешкоду у вигляді С-400, яка перебуває у розпорядженні Туреччини, якомога швидше», - заявив Помпео.

За його словами, санкції США, введені відповідно до пункту 231 закону CAATSA проти Управління оборонної промисловості Туреччини, містять заборону на всі американські експортні ліцензії та дозволи секретаріату, а також заморожування активів і візи керівнику цього управління та ряду інших співробітників із його секретаріату.

Ведення санкцій «посилає чіткий сигнал, що США будуть у повній мірі реалізовувати пункт 231 закону CAATSA», зазначив Помпео.

14 грудня США ввели санкції проти Туреччини через придбання російської зброї. В МЗС Туреччини у відповідь на це закликали США переглянути це «несправедливе рішення».

Чиказька поліція досі шукає підозрюваних у пограбуваннях у центрі міста, які відбулися чотири місяці тому

Смертність від опіоїдів в окрузі Cook сягнула рекордних показників

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers