rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Проблема \ Компанія Tesla уперше коштує понад $500 мільярдів

Загальна вартість акцій компанії Tesla Ілона Маска уперше перетнула позначку в 500 мільярдів доларів США. Про це повідомляє CNBC.

Вартість однієї акції компанії зросла до 540,40 доларів США, що на 3% більше з початку торгів, які відбулися 24 листопада. Загалом вартість акцій компанії цьогоріч «злетіла» у понад п’ять разів. Зазначається, що у жовтні Tesla оголосила про п’ятий поспіль прибутковий квартал і рекордне за місяць доправлення електрокарів (139 тисяч).

Позаминулого тижня стало відомо, що компанія Маска у грудні з’явиться в індексі S&P 500, до якого входять 500 найбільших американських компаній.

Раніше засновник Tesla Inc. і SpaceX Ілон Маск посів друге місце у рейтингу найбагатших людей планети, випередивши засновника корпорації Microsoft Білла Гейтса та главу «Фейсбуку» Марка Цукерберга.

Як нещодавно стало відомо, компанія Tesla планує збудувати у Китаї завод, на якому вироблятиме зарядні пристрої для електричних автомобілів. Зазначається, що будівництво заводу розпочнеться у Шанхаї, де компанія Маска вже має завод із виробництва електрокарів.

Загальна вартість інвестицій становитиме 6,4 мільйона доларів США.

Очікується, що новий завод буде готовий вже у лютому наступного року, а саме виробництво підзарядок також заплановане на 2021 рік.

Tesla вже подала заявку, в якій вказала, що компанія щороку вироблятиме 10 тисяч зарядних пристроїв для електрокарів на новому заводі у КНР.

Країна пограбованих курганів

На Хортиці археологи знайшли козацькі зимівники 18 століття

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers