rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Діаспора \ СКУ провів акцію «Щедрий вівторок» на підтримку українських громад світу

Світовий конґрес українців (СКУ) закликав усіх охочих долучитися до кампанії «Щедрий вівторок» з підтримки світових українських громад.

Про це повідомляється на сайті СКУ.

Зазначається, що Щедрий вівторок, який цього року припав на 1 грудня, – це «щорічний всесвітній день благодійності». «Вже увосьме світ відзначає цей день, мета якого – заохотити до пожертв і волонтерства на підтримку благодійних і некомерційних організацій. Ви можете підтримати СКУ пожертвою», - йдеться у повідомленні.

Як зауважили в Світовому конґресі українців, «підтримка жертводавців допомагає нам розбудувати потужні громади, а також зберегти й поширити українську спадщину, мову та правдиву історію».

«Долучайтеся, запрошуйте друзів та поширюйте кампанію в соціальних мережах з хештегами #UkrainiansGive, #GivingTuesday, #ЩедрийВівторок», - заохотили в СКУ.

Зазначається, що гасло цьогорічної кампанії – «Ми віримо в об’єднану та сильну українську діаспору».

У Світовому конґресі українців подякували кожному з жертводавців, волонтерів і прихильників за довіру й підтримку в цей особливий час.

Раніше, в листопаді, у рамках зустрічі провідників Української кредитової спілки та Світового конґресу українців, спілка надала наступну частину фінансової підтримки в сумі 25 000 доларів на розбудову аналітичної та правозахисної діяльності СКУ, повідомляється на сайті СКУ.

«Щедра пожертва, ініційована Українською кредитовою спілкою лімітед у 2020 році, посилить програми СКУ щодо реформування України та зміцнення зв’язків діаспори з Україною. Ці програми також сприятимуть економічному розвитку України та розбудові міжнародної коаліції на підтримку України. Ми разом продовжуємо будувати майбутнє українських громад у всьому світі, а також підтримуємо Україну на шляху демократичних реформ та євроатлантичної інтеграції в умовах тривалої російської агресії», - заявив президент СКУ Павло Ґрод, президент СКУ.

Голова правління Української кредитової спілки Славко (Ярослав) Борис зауважив: «Світовий конґрес українців – це організація, яка є дуже важливою для подальшого процвітання українських громад у всьому світі. Українська кредитова спілка пишається тим, що фінансово та ідейно підтримує СКУ. Наша пожертва допоможе СКУ продовжувати свою діяльність як у діаспорі, так і в Україні».

СКУ об’єднує понад 20 млн українців діаспори у понад 60 країнах світу. СКУ сприяє консолідації світового українства, розбудовує міжнародну коаліцію підтримки України та зміцнює мережу українських діаспорних організацій.

Українці в Росії стурбовані недостатньою увагою Києва до їхніх проблем

87-і Роковини Голодомору-Геноциду на Флориді

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers