rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Автосвіт \ Jaguar Land Rover будує міський хаб для випробувань автономних технологій

хабі будуть випробовувати під’єднані технології в режимі реального часу – коли автономні транспортні засоби пересуваються разом зі звичайними автомобілями та пішоходами.

Кампус мобільності майбутнього в Ірландії (The Future Mobility Campus Ireland – FMCI) стане загальним випробувальним полігоном, розділеним на 12 км автомобільних доріг загального користування. Там отримуватимуть і застосовуватимуть дані від датчиків, моделюватимуть різні дорожні умови та сценарії дорожнього руху, перевірятимуть нові технології.

На всьому периметру побудованого об’єкта встановлять датчики та системи визначення місця розташування. Хаб обладнають центром управління і контролю даних, а також прототипами самохідних автомобілів. Він буде мати розумні розв’язки, під’єднані дороги, автономне паркування і зарядку для електромобілів. Окремими перевагами стануть виїзд на 450-кілометрову ділянку під’єднаної траси і керований коридор повітряного руху для безпілотних літальних апаратів від аеропорту Шеннон уздовж естуарія Шеннон в Ірландії.

Компанія Jaguar Land Rover – провідний партнер FMCI – водночас співпрацюватиме з іншими світовими технологічними компаніями з розвитку об’єктів: Cisco, Seagate, Renovo, Red Hat, Valeo та Mergon. FMCI забезпечує Jaguar Land Rover основним дослідницьким майданчиком поруч з існуючим об’єктом, центром програмного забезпечення Шеннон.

Tesla відкрила найбільшу у світі станцію підзарядки

Jeep презентував позашляховик на 470 «коней»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers