rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Автосвіт \ Великобританія з 2030 року заборонить продаж бензинових і дизельних автомобілів

Про заборону оголосив прем’єр-міністр Великобританії Борис Джонсон. Обмеження – частина так званого плану «зеленої революції» щодо скорочення до нуля викидів шкідливих речовин в атмосферу. Про це повідомляє Reuters.

На практиці це означає, що користуватися машинами з ДВЗ британцям не заборонять, проте поповнити парк таких автомобілів після 2030-го вже не вийде. Виняток зроблять лише для транспортних засобів із гібридними силовими пристроями – вони залишаться у продажу до 2035 року.

Як зазначає Insideevs, повна заборона на бензинову та дизельну техніку повинна набути чинності у 2050 році. Справа навіть не в тому, що мешканцям заборонять їздити на машинах із ДВЗ – у країні заборонять продаж будь-якого викопного палива. Також будуть закриті всі теплові електростанції, а опалення будинків стане тільки електричним.

На першому етапі урядові інвестиції в програму складуть 12 мільярдів фунтів стерлінгів (16 мільярдів доларів). Ці кошти підуть не тільки на розвиток зарядної інфраструктури, але і на модернізацію всієї енергосистеми. Близько півмільярда буде виділено у вигляді грантів на розробку та виробництво електромобілів й акумуляторних батарей.

Tesla відкрила найбільшу у світі станцію підзарядки

Jeep презентував позашляховик на 470 «коней»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers