rss
04/30/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп

Овен

Цього тижня не рекомендується змінювати звичну сферу діяльності. Ймовірна зміна місць: переговори про переїзд до нового приміщення або відкриття філії в іншому місті. Якщо хочете піднятися вгору службовими сходами, викладайте свої думки максимально коротко. Знайомі можуть довірити вам таємниці свого особистого життя, краще нікому про це не говорити. П’ятниця підходить для примирення і відновлення любовних стосунків.

Приділіть увагу своїм ниркам і печінці. Сходіть на консультацію до лікаря. Бажано вести здоровий спосіб життя.

Хороший період для налагодження любовних стосунків. Вам вдасться позбутися від непорозумінь, пов’язаних із плітками. Багато чого залежить від вас. Якщо не вихлюпуватимете роздратування, все буде чудово.

Фінансове становище не вселяє побоювань. На роботі ймовірні кадрові зміни. У четвер може надійти цікава ділова пропозиція. У п’ятницю будьте максимально обережні, з’явиться ризик даремно витратити гроші.

Телець

Сконцентруйтеся на нових ідеях, інакше стане нудно на роботі та вдома. Стримуйте негативні емоції і не ображайте близьких. Обговорюйте спірні питання; поступившись у дрібницях, ви зможете виграти у значно важливіших речах. У середу на роботі імовірні аврали та перевірки. У суботу – вдалі поїздки. Неділю проведіть вдома.

Вам не щаститиме буквально у всьому. Здоров’я це теж, на жаль, стосується. Якщо поруч чхнути, ви підхопите вірус. І вже, звичайно, на кого, як не на вас, будуть виливатися гарячі напої з рук офіціантів. Проведіть найближчий тиждень вдома.

На початку тижня не перевіряйте почуття коханої людини на міцність. Це може викликати обурення з її боку. Не ревнуйте і не викликайте ревнощі.

У першій половині тижня не йдіть на фінансовий ризик, щоб не залишитися без копійки в кишені. У четвер настане новий виток стосунків із давніми діловими партнерами, контролюйте ситуацію на вигідних для вас умовах.

Близнюки

Зараз є шанс вирішити головну проблему свого життя, яка обтяжує вас не один рік. Доля підкаже вихід із ситуації. Вам буде цікаво жити, на вас чекають незабутні побачення. Ви переконаєтеся, що кохаєте, і це взаємно. Усе налагоджується.

Дбайливіше ставтеся до своєї спини – не підіймайте тяжке, уникайте різких нахилів та розгинання. Акуратно тренуйте м’язи – краще під наглядом інструктора. Спускайтеся і піднімайтеся сходами пішки. Звертайте увагу на поставу.

Ваші стосунки з коханою людиною можуть змінитися до кращого. Станете ближчими. На вас чекає новий виток чуттєвості, тільки не втрачайте голови. Проведіть разом вихідні, і у вас залишаться чудові враження.

У понеділок надійде цікава інформація і дуже вигідна пропозиція. Ви будете дуже популярними і зможете добре заробити.

Рак

Цього тижня підуть у минуле старі образи та проблеми. Ви зможете почати нові стосунки, отримати додаткову професію, вийти на новий рівень. Крім авторитету, ви зможете отримати й фінансову вигоду на майбутнє. Робота поглинатиме значну частину часу. Взаємини з колегами тішитимуть.

Розпочате цього тижня лікування буде ефективним – ви повернетеся до ладу максимально швидко. У ваших інтересах потрапити до фахівця саме зараз. Зараз можна змінити режим дня, збільшувати спортивні навантаження, регулювати харчування.

Настав час відкритості у стосунках із партнером. Говоріть прямо, якщо бажаєте, щоб вас зрозуміли. Тонкі натяки будуть найкращим способом зіпсувати навіть хороші стосунки у парі.

Тиждень – стабільний у фінансовому плані. Потрібно багато працювати, щоб досягти успіху. У суботу будуть вдалі покупки.

Лев

Кар’єрні питання будуть дуже складними й можуть поставити вас перед вибором. Не намагайтеся контролювати події. У середу вдало пройдуть ділові поїздки. У п’ятницю – підвищена ймовірність нерозважливих вчинків. Друга половина тижня буде менш продуктивною. У вівторок буде шанс виправити помилки.

Утримайтеся від фізичних навантажень і водних процедур. У середу проводьте більше часу на свіжому повітрі. У четвер підвищується ймовірність отримання опіків.

Особисте життя може потішити своєю насиченістю. Навіть неприступні фортеці впадуть під натиском вашої чарівності. Посміхайтеся, насолоджуйтеся життям.

У середу захищайте свою думку на переговорах або нарадах. У п’ятницю небажано ризикувати.

Діва

Вчіться приймати допомогу і не намагайтеся весь час працювати самотужки. Коли навчитеся довіряти найближчим людям, відчуєте полегшення. Збережіть зароблене для своїх потреб. Субота – сприятлива для вирішення домашніх проблем.

Тиждень буде багатим на травмонебезпечні ситуації. Навіть спіткнувшись, можете отримати сильний удар, а то і зламати руку або ногу. Велике значення матиме зручне взуття; уникайте високих, нестійких каблуків. На якийсь час відмовтеся від керма автомобіля і вживання алкогольних напоїв.

У першій половині тижня ймовірне затишшя в особистому житті. Ви так і не дочекаєтеся важливого дзвінка. Наберіться терпіння. Знайдіть оптимальний вихід із ситуації. Вдалий для цього день – п’ятниця.

Можлива поява неофіційного джерела доходів. Імовірне затишшя у фінансовому плані; чітко розплануйте витрати. Обходьте магазини десятою дорогою.

Терези

Тиждень буде досить напруженим. Не йдіть напролом, відкладіть питання на кілька днів. У середині тижня чим менше будете говорити про свої наміри, тим швидше вони здійсняться. У п’ятницю на вас чекає енергетичний підйом. У вихідні не створюйте конфліктні ситуації через дрібниці з близькими. Відпочиньте душею у вузькому колі друзів.

Серйозних неприємностей зі здоров’ям не буде. Багато чого залежатиме від ставлення до подій, до себе і своїх перспектив. Зберігайте позитивний настрій і не будьте занадто недовірливі. Всі питання можна вирішити досить легко.

Багатообіцяючий тиждень, не обтяжений ризиком непорозуміння. У вівторок можливе романтичне побачення, але найпозитивнішим днем для вашої пари, мабуть, стане п’ятниця.

Будьте обережними у сфері фінансів. Твердо стійте на сторожі своїх ділових інтересів, інакше суперники можуть забрати з-під носа плоди нелегкої праці. У четвер ймовірні фінансові надходження.

Скорпіон

Можуть статися неймовірні події, які змінять ваше світосприйняття і життя. Ви зустрінете своє кохання, приймете або зробите пропозицію руки та серця. Вибір буде правильним. У професійній сфері на вас чекає успіх і прибуток. У середині тижня робота стане цікавішою і перспективнішою. Погляньте на себе збоку, об’єктивна оцінка дозволить досягти успіху. Зараз – ваш час!

Приділіть увагу волоссю. Бальзами, маски, ламінування та інший догляд дадуть чарівний результат. Користуйтеся тільки якісними засобами; можливо, варто проконсультуватися з трихологом.

Тиждень обіцяє бути багатим на позитивні події. Погоджуйтеся на пропозиції коханої людини. Зараз – час пристрасних побачень.

До ділових пропозицій поставтеся реалістично, вимагайте фактів і визначеності.

Стрілець

Тиждень може подарувати казкові можливості, якщо не будете забувати допомагати близьким і друзям. Ситуація сприяє контактам, співпраці, цікавим зустрічам і далеким поїздкам. Сімейні проблеми почнуть непомітно зникати. Ви притягуєте до себе Фортуну. Робота та зарплата теж потішать.

Проаналізуйте свій режим харчування. Момент – ідеальний для того, щоб внести корективи у раціон. У підсумку отримаєте збалансоване меню. Відмовтеся від занадто строгих дієт – у кращому випадку вони матимуть лише короткочасний ефект, в гіршому – серйозно підточать здоров’я.

Дуже ризикований крок – перевіряти почуття коханої людини на міцність. Це може викликати обурення з її боку. Не думайте, що ніхто не помітить, як ви фліртуєте з іншими.

Затишшя у фінансовому плані довго не триватиме. Уже в четвер ви отримаєте премію. П’ятниця – вдала для ділових зустрічей. Ви будете дуже переконливі.

Козеріг

Не розслабляйтеся, інакше не впораєтеся із запланованими справами. Доведеться зосередитися. Схоже, на вас чекає службова або податкова перевірка. Одна з новин може відкрити великі можливості. У середу будьте рішучими. У п’ятницю ви можете багато чого встигнути, якщо не витратите час на розваги.

Вашими постійними супутниками можуть стати апатія, відсутність інтересу до самого себе й того, що відбувається навколо. Так і до депресії недалеко. Якщо почнете працювати над собою, ситуацію виправите без прийому ліків. Змініть гардероб; більше гуляйте, привчіть себе рано лягати і рано вставати. І, швидше за все, до початку наступного тижня будете енергійними.

У середу необережне слово може образити кохану людину. В суботу ви будете особливо привабливі. Це – чудовий день для побачень. У вівторок можете справити незабутнє враження на протилежну стать.

Фінансове становище може покращитися, якщо у вас – надійні ділові партнери. Зараз краще не починати нове, а завершити старі справи.

Водолій

Ви зараз бачите мету і не помічаєте перешкод. Впевненість у собі надає вам сил. Душевна рівновага дозволяє йти вперед. Прислухайтеся до ідей колег, вони можуть надихнути вас цікавою думкою і стати джерелом глобальних планів. Подумайте про вкладення коштів в освіту, свою чи дітей. Приділіть більше часу сім’ї.

Тиждень підходить для очищення шкіри, травної системи. Порадьтеся з лікарем, обговоріть із ним схему оздоровлення.

У понеділок можете зустріти людину, яка дуже вас зацікавить. Не поспішайте відразу кидатися їй на шию. Пізнайте одне одного краще.

Прислухайтеся до голосу інтуїції і зможете подолати багато перешкод на шляху до професійного успіху. У четвер імовірні фінансові надходження.

Риби

На початку тижня у боротьбі за справедливість уникайте непотрібних конфліктів. У вівторок не довіряйте авантюристам і підлесникам. У середу прислухайтеся до голосу інтуїції. У другій половині тижня вас може поглинути цікава робота. Знайдіть однодумців серед колег. Неділя – сприятлива для зустрічі з друзями.

На вас чекає поліпшення самопочуття. Ви радітимете життю. Навіть у проблемах зможете знайти джерело натхнення. Запам’ятайте свої відчуття, ідеї, які прийдуть до вас у голову. Трохи пізніше зможете повернуся до них – щоб поліпшити своє здоров’я.

Зробіть подарунок коханій людині. Він може бути скромним, але приємним. Любовні побачення у середу або четвер не виправдають ваші очікування. Ви ризикуєте переборщити, висловлюючи свої почуття.

Імовірні фінансові обмеження. Подумайте, чи потрібна вам та чи інша покупка. Виконуйте вчасно усі завдання керівництва, інакше може виникнути небажана ситуація.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers